Bir derdim var paylaşmak istiyorum, fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?

Bir gönül meselesi üzerinden devam eden olaylarla ilgili gelişen durumlar var, önce size kızdan biraz bahsetmek istiyorum.
Bir süredir konuştuğum bir kız var, sonradan ne olur bilemem ama şuana kadar gayet iyi, biraz mızmız olsa da ağırbaşlı bir kız, Allah bozmasın. Bir süre konuşup görüştükten sonra nişan yapmaya karar verdik, nişanlandık. kız da ben de memurum. kız Trabzonlu kızın anası kızım da kızım diyen bir tip, gelin alma ve nikah düğün tarihleri konuşuldu tamam denildi ama anası sürekli evlenince evleri ne oğlan evinde olur ne kız evinde falan diye diretiyor. Kizla konuştum dedim gelin gelen sensin, gelin kocasının evine gelir, kız da "tamam zaten ben gelmeyeceğim demiyorum ki diyor,7 8 sene kalırız, sonra tayin yazarız" falan diyor, bu noktada annem tutturdu baştan konuş 7 sene de neymiş sürekli burada olursunuz falan... Dedim anne 7 seneye kim öyle kim kala, o zamana kadar tavşan dereyi atlar, yok sanki bişey olmuş gibi bir haller bir tavırlar, asıl olay burada başlıyor, ertesi gün annem sabah odama telefonla girdi al al dayın senle konuşacak konuş abi şunla bi falan dedi, dayı buyur dedim, dayım dedi ki, bu işleri baştan konuşacaksin, sen zamanında kıza tıklamiş olsan her dediğini yaptirirdin, ulan ah kafa yok ki, ben kızla gezecem tozacam aynı yatakta yatmayacam öyle mi? Öyle el ele tutuşup ben seni seviyorum demeyle olacak iş değil dedi, bunu diyen adamın kendi kızı nişanlı, sonra kendisi alkolik, ve eşinden ayrı... O kadar sinirlendim ki, telefonda yüzüne bile bakamadım görüntülü sohbet ederken...
Yani daha nikahlı karım değil, e dokunmayınca lafın söz dinlemiyor ise evliler niye boşanıyor? Sonuçta aralarında cinsellik mevcut... Neyse dayıma Ağzıma şey demek geldi, dayı senin de nişanlı kızın var, demek ki senin damat da senin kızı götürüyor. Ama tuttum kendimi. Öfkeden kıza gözlerim dolarak anlattim, hatta ağladım...
Bu arada kızın annesi de dengesiz tavırları olan birisi ama kız ve ben birbirimizi seviyoruz...
Benim düşüncem köprüyü geçene kadar bazi şeylere ses etmemek gibi, kıza da dedim ki 7 sene sonra yiyecek ekmek varsa biz zaten memuruz neresi olursa oraya gidecez, şu düzeni kuralım aileler girince tadı kalmıyor bence dedim...
Sizce ben bu durumda haksız mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yukarı
Güncellemeler
+1 yıl
Yukarı...
Bir derdim var paylaşmak istiyorum, fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?