Cinsel Yaşam Hiç mutfakta seviştiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Mutfakta seks yaptınız mı? İlerde yapmak ister miydiniz? Hiç mutfakta seviştiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Skldk4mk Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl yaptım çok susadı diye biraz ara vermiştik mutfakta suyunu içtikten sonra arkadan yapmıştık 1 0 Yorumla
gÜVERCİNKAnadı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Çalıştığım kütüphanenin engelli tuvaletinde seviştim. Mutfak da fantezilerimin arasında 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gecenin bu saatinde çok mu azdın sna değişik bir sevişme yazayımmı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bi geceleri değil gün içinde de aynı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi yaa. Bacak arasında oturduğun birisiyle tvde birşeyler izlerken sana arkandan sarılıp giysilerin altından bişiker yaparak sevişmeye başlayan birisini severmiydin Yorumla Soran +1 yıl Sevmez olur muyum hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elini giysilerin altından memelerini aşağıdan yukarıya doğru avuçlasın mı Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bizim resimdeki gibi mutfagımız olmasa da tezgahda arkadan gidip dayamak süper bir his 0 0 Yorumla
sehzadesinan0055 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl hayır ama bi cok farklı yerde seviştik 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla sehzadesinan0055 +1 yıl evet balkon catı otoban kenarı orman soyunma kabini iş yeri... Yorumla Soran +1 yıl İyi cesaret etmişsin Yorumla sehzadesinan0055 +1 yıl evet cok deneyimim oldu cinsel olarak bi cok kişiyle senin oldu mu cinsel deneyimin Yorumla
şşansızAdam Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aynen oldu senin oldu mu? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yok olmadı ama tezgahta hoş olurdu eminim Yorumla şşansızAdam +1 yıl Aynen oluyor. Yemek yaparken arkadan yaklaşım moda sokmuştum :D Senin durum nasıl şuanda peki? Yorumla Soran +1 yıl Durum derken Yorumla şşansızAdam +1 yıl Libido durumu bu tarz soru sormuşsun ya. Yorumla Soran +1 yıl Tavan Yorumla şşansızAdam +1 yıl Konuşmak istermisin peki? Yorumla şşansızAdam +1 yıl Ordamısın? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
yaptım çok susadı diye biraz ara vermiştik mutfakta suyunu içtikten sonra arkadan yapmıştık
Çalıştığım kütüphanenin engelli tuvaletinde seviştim. Mutfak da fantezilerimin arasında
Gecenin bu saatinde çok mu azdın sna değişik bir sevişme yazayımmı
Bi geceleri değil gün içinde de aynı
Hadi yaa. Bacak arasında oturduğun birisiyle tvde birşeyler izlerken sana arkandan sarılıp giysilerin altından bişiker yaparak sevişmeye başlayan birisini severmiydin
Sevmez olur muyum hiç
Elini giysilerin altından memelerini aşağıdan yukarıya doğru avuçlasın mı
bizim resimdeki gibi mutfagımız olmasa da tezgahda arkadan gidip dayamak süper bir his
Yapmadim ama. yapariz ya
hayır ama bi cok farklı yerde seviştik
Hmm
evet balkon catı otoban kenarı orman soyunma kabini iş yeri...
İyi cesaret etmişsin
evet cok deneyimim oldu cinsel olarak bi cok kişiyle senin oldu mu cinsel deneyimin
Aynen oldu senin oldu mu?
Yok olmadı ama tezgahta hoş olurdu eminim
Aynen oluyor. Yemek yaparken arkadan yaklaşım moda sokmuştum :D Senin durum nasıl şuanda peki?
Durum derken
Libido durumu bu tarz soru sormuşsun ya.
Tavan
Konuşmak istermisin peki?
Ordamısın?
Yiyecek nimetin yanında olmaz bu iş
Evet
Her yerde seviştik
Seviştiö sadece
Tko.