Yönelimim mi değişti?

Merhaba normalde erkeklerden hoşlanıyorum. Kız arkadaşımla üniversitedeyiz ve eve çıktık. Benim sevgilim var ama onun yok. Dün evi temizledik beraber sonra kahve içtik o pc ye geçti film felan araştırıyordu izleyelim diye bende yatağa yüzüstü uzanmıştım ayaklarımi salliyordum o pozisyonu bilirsiniz telefon elimde nette geziyordum sonra bu kalktı kalcama tokat attı sıktı yavrum dedi kanka ne yapiyosun ya felan dedim şaka ile karışık hoşuna gitmedi mi dedi yani biraz gitti aslında dedim neden sordun dedim sonra birden kalçalarımin üstüne çıktı kanka yavaş ne oluyor dedim seninde hoşuna gidiyor işte inkar etme güzelim dedi ve dayama yapmaya başladı bu arada da gerçekten hoşuma gitti ve ona aşkım dedim resmen bir erkek gibi arkamdaydi güçlü ve sert saçımı da çekmeye başladı arkadan boynumu öptü ve öpüşmeye doyamadim o kadar haz aldım o kadar sulandim ki oda aynı şekilde sonra hiçbir şey olmamış gibi şu an normal bir şekilde devam ediyoruz acaba o bir sonraki aşamayı düşünüyor mudur nasıl sorabilirim çünkü ben gerçekten istiyorum ve sanırım yönelimim iki tarafa da oluyor böyle durumda demi?
Yönelimim mi değişti?