kuzenim merve var aramızda yakınlaşma var aşk değil sadece cinsel yakınlaşma tenine istediğim yerine dokanabiliyorum :D hatta sordum rahatsız oluyor musun diye hayır dedi rahatsız olsam zaten babama söylemiştim seni çoktan dedi :D o yüzden rahatım o konuda :)
iç çamaşırında sade olacak çiçek böcek sevmiyor
kıyafet alışverişine beraber gidersek denemeye erindiyse bana sorar bu bana olur mu sence diye bende olur olmaz söylerim genelde bedenini tutturuyorum
bazen etek giyer bana frikik verir yalnızken ikimiz
bazen ellemem okşamam bunu bana sorar az kilo alınca bakmaz oldun bana yapar
bazen annesigil yanımızdayken çaktırmadan bacaklarında elimi gezdirince bu terleme başlıyor :D
kuzenim merveyle bu şekil geçinip gidiyoruz birbirimizin aşk hayatına karışmayız ama merveyle bir araya gelince de elleşir oynaşırız bunu kimse bilmez burada yazıyorum sadece02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir soruyu beklemiş gibisin😂
En İyi Cevaplar
+1 yılBen küçükken daha okula başlamamışken üst katımızda oturan bir kız vardı o da ilkokula falan gidiyordu ama kaça gidiyordu hatırlamıyorum. Beni binanın damına götürüp kimse yokken kendini ellettirmişti. Sonra çok korkmuştum annem bir şekilde anlar diye.
08 Yorumla
Soran+1 yılYuhh
- +1 yıl
Yuh ki ne yuh. Ben o zamanlarda ne yapmaya çalıştığını anlamamıştım. Muhtemelen o da bunu bir şekilde öğrenmişti artık onun suçu muydu başkası mı öğretmişti bilmiyorum.
Soran+1 yılAma o yaşta bu düşünceleri olup uygulamak istemesi de ne bilim ağzım açık okudum
- +1 yıl
Hani o da küçüktü ne kadar küçük olduğunu tam hatırlamıyorum ama benden büyüktü okula gidiyordu. Bilemiyorum böyle bir şeyi kendi kendine öğrenmiş olamazdı diye düşünüyorum.
Soran+1 yılBüyük ihtimalle annesini babasını görmüştür ve merak edip seninle denemek istemiştir
- +1 yıl
Muhtemelen. Ama beni görmen lazım nasıl korkmuştum ya. :D Hani bir de anneler her şeyi anlar algısı vardı ya, bende o zamanlar oturmuştu o algı. Ona dokunduktan sonra eve kaçmıştım elimi koklamıştım farklı bir koku vardı, korktum annem anlamasın diye elime krem kolonya ne varsa sürmüştüm. :D
Soran+1 yılTravma oluşmadı ama değil mi?
- +1 yıl
Yok öyle bir travma oluşmadı gayet iyiyim. Sigara gibi düşün küçük yaşlarda başlayınca büyüdüğünde bırakması zor oluyor, benimde durum böyle oldu galiba :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılÇok var da, bi kere altıma yapmıştım, sabah erken uyanıp farkettim, kimse beni görmesin diye gizlice evden çıkıp okula gidene kadar bi saat kurumayı bekledim, yaş 8 falan
12 Yorumla
Soran+1 yılBuna baya güldüm kusura bakma😄
- +1 yıl
E gülecen tabi, bundan daha kötüleri var
Evli kadınlar peşimi bırakmıyorlar. Anlamıyorum neden? En kötüsü de evli olduğunu saklayanlar. Sahi, neden?
17 Yorumla
Soran+1 yılKuyruk sallıyorsundur?
Soran+1 yılAcil uzaklaş ortamlardan zoru seviyorlar belli
Soran+1 yılNedenmiş? ve neden değiştirmek istemiyorsun evliler sonuçta?
Soran+1 yılEvliliklerine sadık olması gereken karşı taraf zaten orada haklısın
+1 yılBir yıldır ten'sel temasta bulunmadım hiçbir kadına, tutku sıfır. Çürüdüm herhalde, help laaağn. 😂
110 Yorumla
Soran+1 yılCorona bitirdi herşeyi..
- +1 yıl
Korona'nın olması bir şey değiştirmez ki, yaşayacak hatunu bulamıyorum.
Soran+1 yılNiye öyle oldu peki eğer sebebi Corona değilse?
- +1 yıl
Hep bir mesafe giriyor araya ya da bir şey yaşamaktan karşı taraf korkuyor. Çabalasan da olmuyor, en son bunun için 5 ay önce uğraştım ama korktu.
Soran+1 yılEn iyisi görücü usulü evlen dertsiz tasasız
- +1 yıl
Evlenince çözülecek mi ki bu sıkıntı sence
Soran+1 yılTen'sel konusu evet
- +1 yıl
Şimdi çözülse keşke, evlendiğimde zaten her an olabilecek bir şey ama bunun içinde belirli bir süreç gerekli. Artık bu durum can sıkıcı olmaya başladı açıkçası.
Soran+1 yılAnlıyorum ama ben zaten sorunu kökünden çözmek için bir öneri sunmuştum
- +1 yıl
Hoş bir öneri ama süreç bekletecek. Artık şimdi olsun istiyorum.
Ozluyorummmmminakoyim icim yaniuor adam onumde icmis uyurken gidip sarilamiyorum korkuyorum cunku artik sevmeye bile korkuyorum onu deli gibi asigim ama dokunmaya korkuyorum iste lanet olsun boyle hayata
23 Yorumla
Soran+1 yılBu gece senin için yaktım bir 🚬
Soran+1 yılRica ederim allah sabır versin ve kavuştursun
Gizli Üye(25-29)+1 yılbazen kafamda sevmediğim insanlara çeşitli işkenceler yapıyorum :)
110 Yorumla
Soran+1 yılÖrnek?
Cevap sahibi+1 yılmesela kuytu bir binada sevmediğim insanları kaçırıp onlara değişik şeyler yapmak istiyorum (filmlerde gördüğüm işkenceler olabilir ) mesela kızgın demir veya şöyle temizinden dövmek istiyorum parmaklarını kırmak gibi vb. şeyler çok dolmuşum
Soran+1 yılaaa sen delirmişsin
Cevap sahibi+1 yılşu an içmek istiyorum :( param yok
Cevap sahibi+1 yılbu konuda haklısın bir şey diyemiyorum ama ne yaşattılar sen düşün liste uzun
Soran+1 yılİnanırım akraba bu her şey beklenir sen yinede sakin ol
Cevap sahibi+1 yılakraba, arkadaş, bacım çocuğu ( bu kişi çok özel şeyler hak ediyor :) )
Cevap sahibi+1 yılbacım çocuğu yazcaktım bacım çocuğu ne
Cevap sahibi+1 yılsansür yiyor :)) aa yeni fark ettim
Soran+1 yılhahahaha anladım ben seni
Kendimi unuttuğuma inandırmama rağmen bazen öyle özlüyorum ki yüreğimin acıdığını hissediyorum.
10 Yorumla
+1 yılburada tek amacım var insanlarla dalga geçmek şimdiden kalbini kırdıklarım kusura bakmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok ah almışsındır öbür tarafta başarılar😅
- +1 yıl
ah alacağım şey yapmadım, nefret ediyorlar sadece :D
Aynı anda 4 sevgilim oldu hayatındaki tüm kadınları aldattım
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki? eğleniyor musun zevk mi alıyorsun bunu yapmaktan?
Soran+1 yılAnladım bunu durumu birisiyle konuşup bir çözüm bulmalısın o halde bence
+1 yılHayattan nefret ediyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılBen Hayattan değil de İnsanlardan nefret ediyorum yoksa hayat güzel aslında (nasıl bir çelişkiyse)
- +1 yıl
Hahahha anladım aslında bende öyle demek istedim
Soran+1 yılSen bensin😄
+1 yılÇok pis kakam var ama eğlence ortamında olduğum için yapamıyorum ❤️
14 Yorumla
Soran+1 yılSal gitsin kalabalıkta anlaşılmaz
- +1 yıl
Altıma mı zıçayım çikom a aaa 😱🤭
Soran+1 yılinsanlık hali dersin hahah
- +1 yıl
Piqi 😚
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşımın karısını hamile bıraktım,çocukları olmuyordu diye bu sefer alışkanlık oldu 2 günde 1 evlerine gidiyorum karısıyla daha çok yapıyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılyazık lan
Cevap sahibi+1 yılKendileri istedi çocukları olmuyordu diye
Soran+1 yılkocası biliyor mu
Cevap sahibi+1 yılBiliyor ikisi istedi zaten kocası kısır olduğu için böyle oldu
Çıplak uyumayı seviyorum..
12 Yorumla
Soran+1 yılArada hoş oluyor
itiraf edecek bir şeyim yok jhajhjhajha
12 Yorumla
Soran+1 yılAynı duygular içerisindeyim🙄
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şartla bir kadindan sağlam bir strapon yemek isterdim
06 Yorumla
Soran+1 yılO ne
Cevap sahibi+1 yılŞart mi ne strapon mu ne
Soran+1 yılstrapon
Cevap sahibi+1 yılBelden bağlamalı plastik penis de bilmiyor olmana şaşırdım
Soran+1 yılBilmem mi gerekiyor
Şartın ne peki
Cevap sahibi+1 yılÖncesinde çok sağlam bir prostat masaji ile birlikte deligimin delice dillenmesini istiyorum sartim bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar hırslıyım ki bazen kendimle bile rekabet içinde olmak beni çok yoruyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAy bende hiç hırslı değilim bir miltar hırs aktarabilsen bana keşke
hiç bir şey için cabalamıyorum istediğim bir şey olmayınca "aman olmadıysa olmadı" diyip unutuyorum onu
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv arkadaşımın sevgilisi zorla bana sahip olmak istedi sonrası çok uzun ama...
04 Yorumla
Soran+1 yılnası ya?
Cevap sahibi+1 yılZor kurtardım kendimi uzun hikaye. Ama daha öncede bu tarz tacizlere maruz kaldım hemde çok. İnsanlar çok garip çok..
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim ama merak etme hep namusumu korudum :)
Gizliden cikarsan ya da yazarsan cok farkli seyler itiraf edecem
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. İçimde fazla sevişme isteğim var ama görünüşte çok sakinim…
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ben misin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblamı eniştem ile gördüm :))
32 Yorumla
Soran+1 yılBaya Travmatik
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle malasef
Bazen insanların anlattıklarını anlamama rağmen anlamamış gibi yapıyorum, çünkü tekrar anlatırlarken içimden gülüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de tam tersini yapıyorum anlamadığım halde anlamış gibi yapıyorum çünkü çok komuşuyorlar ve ben çabuk sıkılıyorum
+1 yılElde edince soğuyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılBunu bir çok insan yaşıyor aslında
Aşık olana kadar bende öyleydim
+1 yılMutsuzum. Sevdiğim kadını özlüyorum.
10 Yorumla
+1 yılSeksi çok seviyorum uyumlu bir partnere f*ck yaşamak istermisin derdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYılın itirafı: "Kadınların güce tapıp, pice yavşadığını keşfettim."
36 Yorumla
Soran+1 yıl6 Yıldır ilk sevgilisiyle beraber olan ben ağzım açık okudum
Cevap sahibi+1 yılSevgilinizin güçlü olmasına sevindim. Allah mutluluğunuzu daim eylesin.
Soran+1 yılmaddi anlamda diyorsan ben sevgilimden daha güçlüyüm o bakımda
Cevap sahibi+1 yılKas boy para şöhret her kadının ayrı bir güç çeşidine zaafı var. Zaaf aynı türü farklı sadece...
Soran+1 yılHer insanın bir zaafı vardır zaten
Cevap sahibi+1 yılBenim zaafım da kadınların zalime güçlüye sadiste değil de haklıya doğruya iyiye meyledebileceklerini zannetmem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının benim popoma vajinasını sürtmesini istiyorum çıplak
11 Yorumla
Soran+1 yılgözümün önünde canlandı ve inanılmaz saçma
Özledim
13 Yorumla
Soran+1 yılkimi?
Soran+1 yılAra ve de ki "Şş Çıtır bu gecede Özlendin uzatmaya barışalım" de
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn geç 25te evli olmak istiyorum yaş 24😂
42 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılTipsizim ama zaten biliyor herkes.
07 Yorumla
Soran+1 yılagaa
- +1 yıl
Ne aga
Soran+1 yılüzüldüm
- +1 yıl
Niye üzülüyon ki. Dünyanın en güzel kızıyla birlikteyim. İşim yerinde , param var zenginim sağlıklıyım. Üzülecek ne var?
Soran+1 yılOfff be kardeşim Şakaaa yaa şakaaa
- +1 yıl
Hayır yani ben bunlara sahip olmayan biri olsaydım. Tipsiz olduğum için üzülmem gerektiğini düşünecektim. Ve bunlara sahip olamayacağımı düşünecektim. Birisinin tipsiz olması sadece şeklinin değişik olması anlamına gelir.
Soran+1 yılTamam
Çok istekliyim boşalmak istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılboşal karşim
Soran+1 yılAllah sabır versin
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında kadınım ve eşimin adına hesap kullanıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yıleşimin egosu sonucu
Soran+1 yılO nasıl bir Ego?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl32 yaşındayım bakirim
07 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılAnsexuel misin
Cevap sahibi+1 yılBide 12 yaşındayken mahalleden bi ablaya çıplak yakalanmıştım, Çok utansam da aynı zamanda hoşuma da gitmişti :)
Cevap sahibi+1 yılAsexuel değilim tam tersine libidom da yüksek ama utanıyorum
Soran+1 yılGörücü vs. evlilik düşünmüyor musun?
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek istiyorum tabi
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam yazar misin bsna
Bazen intihar etmeye yelteniyirum
07 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski karımı başkasına hadi ordan.
20 Yorumla
+1 yılSevdiğim adam evli ve benim sevdiğimi bilmiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılÇook sıkıntılı
akraba falan mı
En yakın tanıdpımın eşiyle sevgili oldum
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Soran+1 yılOha eklesem anlatır mısın? hem canım sıkılıyor hemde uykum yok
+1 yılEderimde ulu orta olmaz
00 YorumlaBıhtımm
01 Yorumla
Soran+1 yılneyden
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim gizli takılmayı seviyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl gizli
Cevap sahibi+1 yılYani eşimin haberi olmadan birileri ile konuşmayı seviyorum
Dünüyum sabaha çok
01 Yorumla
+1 yılBen brokoliyi hiç sevmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBrokoli adamdır
+1 yılburada canım kendimi ifşa edemem
02 Yorumla
Soran+1 yılGizli ifşa et?
- +1 yıl
gerek yok inan ve ne gibi şeyler itiraf edicem konu yok itiraf derken bir sürü kişinin yaptıgı gizli şey farklı oluyo o yüzden böyle iyi
+1 yılBen aslında yoğuuuum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla çok şey var
19 Yorumla
Soran+1 yılbirinden başla
Cevap sahibi+1 yılLisede sinifimdan 6 erkekle seks yaptım 😌
Soran+1 yılGrup mu ayrı ayrı mı?
Cevap sahibi+1 yılGrup da oldu ayrı ayrı da 🙈
Soran+1 yılİyi cesaret
Cevap sahibi+1 yıl😌😌ayrı ayrı yapınca grup da yaptım yani 😌
Soran+1 yılGrup yorucu değil mi ya
Cevap sahibi+1 yılHem de nasıl, fena bişey ya
Soran+1 yıl🙂
+1 yılBurdan edemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç sevgilim olmadı
09 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşındasın ki?
Cevap sahibi+1 yıl21
Soran+1 yılAmaan bende 27/30 sandım
Cevap sahibi+1 yılBenim yaşıtlarımın hepsinin vardır ben o yaşa kadarda olmaz beceremiyorum o işleri
Soran+1 yılNeden beceremediğini düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılYani öyle nasıl konuşulduğunu bilmem napılır ne edilir hiç bilmem kız ruhundan pek anlamam
Cevap sahibi+1 yılYani anlarımda yapamıyorum işte
Soran+1 yılZaman..
Cevap sahibi+1 yılYa zaman falan hikaye umudumda yok yalnız ölücem galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn koprofiliyim
048 Yorumla
Soran+1 yılO ne peki?
Cevap sahibi+1 yılBir tür fetis. Kadinlarin ustume, agzima buyuk tuvaletlerini yapmalarini istiorum. Oyle tahrik oluorum. O tarz videolar istiorum. boyle cok insan var. Ve eproktofiliyim. Oda kadinlarin agzima o. srmalarini istiorum. Hemen kotu gozle bakmayin. Inanin bu tarz cok insanlar var. Yolda kadinlarin kalcalarina bile bakinca hep aklima onlar gelior. Hemen zevke geliyorum.
Soran+1 yılErkeklerin neden Anal sevdiklerini şimdi anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılBn o yuzden seviorum. Kalcanin amaci bnim gozumde o. Yoksa hic o tuvalet diye birsey olmasaydi kalcaya bakmazdim ben. Ama erkeklerin anali o yuzden sevdigi sozun yanlis. Herkes bnim gibi degil. Ama twitterde oyle sayfalar inanin yurtdisinda cok var boyle fanteziler. Bende de var. Kadin tuvalet videolari izliorum. Agza yapilan videolar var. Adamlar tahrik oluyor. Bnde oyle istiorum.
Soran+1 yılPeki bunu karşı cinse anlattığınızda ne gibi tepkiler alıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılHic kimseye anlatmadim. Ama bir sahibeyle denemek isterim. Hatta biri bana o videolarini gonderse tuvaletteki ucret bile gondercem her gonderisinde o derece. Ama bir kadinla denemeyi isterim.
Soran+1 yılEvet duymuştum para karşılığı yapıyorlar genelde
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Soran+1 yılNe kadar veriyon
Cevap sahibi+1 yılUcret mi
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılSen olduguna inanirsam veririm. Ilk yaptiginda bi bakarim. Yaparsan videonu atarsan ilkinde bakarim inanirsam bu yillar surer. Her defasindada atarim ucret. Cunku bn bu zevkten kurtulamam. Ilkinde inanmam lazim videoda. Yuzunu kapatarak sadece tuvalet videonu at bi bakiim. inaniyim
Soran+1 yılBen yapcam demedim böyle şeyler için nasıl fiyatlae ödüyorsunuz onu merak ettim
Cevap sahibi+1 yılHa pardon yanlis anladim. Bn hic yapmadim ama ilgim var. Sahibelere giden erkekler bi 300 400 500 veriyordur. Yapmak istersen ben buradayim. her videonda ucret atarim yani.
Soran+1 yılAnladım yani idare edilen bir miktar da gerçekten iyi kazanıyor olmalısınız bence bunları ödeyebilmek için
mesela sence 1 ayda kaç video foto isterdin
Cevap sahibi+1 yılSen atarsan eger bn ucretini gonderirim. Ben hakszligi sevmem. Alan razi veren razi hesabı. Cunku bu bnde hep surecek. Bn isterim ayda bikac kez
Cevap sahibi+1 yılReel baska video baska. Videoda reelden az olur. Sadece tlfndan cekip video cunku.
Cevap sahibi+1 yılReelde yaparsan i bi binlira veririm
Soran+1 yılİflas edersin vallah ayda 2x 500 TL = 1.000TL yuuh
Cevap sahibi+1 yılSen yapar miydin acik acik konus bir ya
Soran+1 yılİyi para ama tuhaf bilemedim
Cevap sahibi+1 yılSen bna tuvalette video atarsan sana larani ibandan yollarim. Bn acik acik diorum. Ve bu yillar surer. Reelde de yaparsak bilemiorumki hangi sehirdesin sehir ayriysa zor simdilik ilerde olabilir. Tuvalet videonu bnim. istedigim sekilde atarsan ( yüzun gozukmucek merak etme) bnsana ibandan parani yollucam
Soran+1 yılPeki ne hiss ediyorsun öyle şeyler izlediğinde
Cevap sahibi+1 yılMuthis ya. Bnzaten hep o videolari izleyip b. saliyorum. bu bende hep var.
Soran+1 yılAnlıyorum çok zor ya ama var olan bir durum daha önce duymuştum bunları
Cevap sahibi+1 yılYapicak misin
Cevap sahibi+1 yılHesap kapanir filan bi sekilde bi ulasma seyi ver de burdan bile olmasa ulasabileyim sana?
Soran+1 yılSen ver ben ulaşmak istersem ulaşırım
Cevap sahibi+1 yılHmn ozelini ac kpt ordan konusalim mi ekliyim seni 2saniye ac kpt olmasa nasil yapalim. needen verecdgim burdan herkes gorur
Soran+1 yıltamam sonra haberleşiriz burdan yazarım tekrar
Cevap sahibi+1 yılHesap kapanmasin ama of. Nyse umarim kapanmaz. Parani verecegim unutma bak. Bn haksizlik yapmam. Umarim hesabim kpnmaz.
Soran+1 yılniye kapansın hesap
Cevap sahibi+1 yılBnim bazi yorumlarim oluyor. Ogunde hesabim 2gun donuktu.
Soran+1 yılgizliden açamıyorum olmuyor
Cevap sahibi+1 yılAlttaki jigolo diyene acmissin ama. Nyse yapmak istersen ben buradayim. Buradan yzman yeterli. iyi geceler
Gorusmek uzere.
Soran+1 yılOnun hesabı gizlide değil çünkü ekleyebildim öyle
Cevap sahibi+1 yıltamam ozmm😊
Soran+1 yıl@gizlibirhesapkullanicisi
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılinstagram
Cevap sahibi+1 yılTwitter var mi?
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılBkle acicam instagram. Yazicam. Birz bekle
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılceyh. un404
Soran+1 yılekle yaz işte
Cevap sahibi+1 yılVermedin ki ismini ekliyim
Cevap sahibi+1 yılEkledim tamam
+1 yılBurdan söyleyemem ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe gbi bişe😁
014 Yorumla
Soran+1 yılFark etmez
Cevap sahibi+1 yılMesela, mecbur kalıp lavaboya işemek olurmu😁😶
Soran+1 yıleee onu yapmayan mı var😂
Cevap sahibi+1 yılAnlamadın herhalde😀😉
Soran+1 yılAnlat
Cevap sahibi+1 yılUlu orta😶
Cevap sahibi+1 yılAnlamadınmı hala
Soran+1 yılVallah ben çok sıkışmıştım tuvalet doluydu banyoda ki lavaboya yapmıştım.
Cevap sahibi+1 yılHadi canım 😀
Soran+1 yılSenin dediğin böyle bir şey değil mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet😁aynı olay sayılr. Bildiğin el yüz yıkama da olan lavaboya etmıştım
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl yaptın zor olmadımı 😁
Soran+1 yılYo oturuyon
Cevap sahibi+1 yılLavaboya oturdun?😮
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Etmiyicem
04 Yorumla
Soran+1 yılküserim
Soran+1 yılüzdün
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşılıklı itiraf olcak sende ediceksen bişi olur
013 Yorumla
Soran+1 yılBen öldüm ama gömülmedim henüz
Cevap sahibi+1 yılHımm bende sevgilimi arkafaşıyla aldattın
Soran+1 yılYazık niye yaptın öyle bir şey?
Cevap sahibi+1 yılBüyük bir hataydı kontrolü kaybettim ama çok acı verdi sonrası
Soran+1 yılTabi acı verir özellikle eski sevgilin için çok üzüldüm umarım mutludur
olaylar nasıl gelişti?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşı bana yürüdü aslında hissediyordum ama bişi demedim hiç geri çevirdim ama bi gün çok istekli olduğum bi an o anı tuturdu ve dayanamadım
Soran+1 yılSevgilin nasıl yakaladı
Cevap sahibi+1 yılArkadaşı söyledi
Soran+1 yılVay Ş*r*fsiz hem yap et hemde söyle
Cevap sahibi+1 yılAslında dopruyu yaptı bunu hak etmiyordu kızgın değilim ona kendime kızgınım
Soran+1 yılEski sevgilinin yaşadığı hayal kırıklığını düşünemiyorum O yüzden dedim öyle bir şey ama bencede kızgın olmalısın kendine
peki sonra ne oldu
Cevap sahibi+1 yılSonra bitti gitti affetmedi haklı da baya bi kırıldı bende üzüldim 1 saatlik olay 1 seneye yakın işkimi maf etti
Soran+1 yılHatalarından ders çıkartmış olursun boş ver
+1 yılBen jigoloyum
06 Yorumla
Soran+1 yılEkmeğindesin karşim
- +1 yıl
Herke sen kadar saygılı deyil bu duruma ama
Soran+1 yılHerkes kendi hayatına baksın
parası iyi mi bari değiyor mu bu işi yapmana- +1 yıl
İstersen anlatabilirim san ihtiyacim var içimi dökmeye eklersen merak ettiklerini sorabilirsin
Soran+1 yılhemen
Soran+1 yılattım istek
Ben aslında yokum
00 Yorumla
+1 yılİtiraf ediyorum
00 Yorumla
+1 yılSen et
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnce ben sordum
- +1 yıl
Ediyom
+1 yılSen kimsin itiraf et