Hoslansıgım erkek ayak fetisistiymis
Ayak fetişisti bir erkeği neler etkiler kalbini çarpıtır yazın
caktırmadan ava yaklascaz
Ayak fetişisti bir erkeği neler etkiler kalbini çarpıtır yazın
caktırmadan ava yaklascaz
Sana karşı bir ilgisi var mı ayrıca ayakların nasıl güzelmi güveniyormusun hal hal takabilrsin ona böyle ayaklarını kremleyerek hal hal ayak bilegine resim at hal hal yakısmısmı diye ayak tabanlarını at tabanlarım güzelmi diye ne bilim işte çok yöntemi var niye bana denk gelmiyor yaa 😁😁😁
Cevap
16Cevap
Sana karşı bi ışığı varsa çok yoruldum ayaklarım ağrıyor gibi ima edersen çoktan düşerdim ben şahşen masaj yapayım derdim haliyle kabul edersin sonrası malum
Ayağını bakımlı tut ince çoraplar ve file çoraplar giy
Sen biliosun bu işi yoksa sendemi seviyosun ayaklarının beğenilmesini
Ben de ayak fetisistim güzel bir çorap veya ayakkabı çok cezbeder beni. ayni zamanda bakımlı olacak oje sürülebilir.
Knk tm işin acayip kolay zayıf noktasını bulmuşsun köpek gibi aşık edeblrsn verimmi taktik😂
Ver 😂
Ayakkabı taktiği yüksek taban 😍
Platform yani 😏
Yuksek taban spor ayakkabin var mı bide basip gecme ruhu var mı sende yapabilirmisn bu sirri kimseye vrmem bdk😂
Bak
Fetisleri ayyabi ile biseylere basan ezen bu ruhdaki kizlar eriyor o adami sana sır
Eritiyor o adami
Topuklu giy, karsisinda otururken ayaklarını sallayabilirsin. Halhal kullan, siyah oje sür.
Ayaklara düşer MK neye düşecek
Herkeste ayak var gozune sokmam lazım yok mu fetisistleri etkileyen bi ayakkabı tarzıfilan
Ayakların güzelse Çek fotoğrafı ojelerini sor
Oylesi cok sıradn ben basbasayken yapabilcegim bilerek gozune sokucagım terletcek bisi istiyorum. Normal kız arkakadasları da soruyodur
Halhal takabilirsin
Guzelll fikir ve dovme filan dusunmustum de halhal aklıma gelmemisti
Halhal güzel halhal tak
Ben de ayak fetişistiyim düşürme garantili taktikler verebilirim istiyorsan 😊
Ayakların güzelse avlarsın
Ayak fetişi diye bir şey yok MK ergen uydurması
ayakların güzelse göster düler
Ayak bileği
Kalın benimkiler ama
Ayak fetişiyim detaylıca anlatabilirim 😊
Mimi etek giy önü açık ayakkabıyla
Ayak?