18-19 cm bir penis kadınlar için idealmidir yoksa korkutucumu? Bazen iyi tepkiler alırken bazen olumsuz bakanlar korkanlar oluyor bu yüzden tedirginlik yaşıyorum 😐 sizce tedirgin olmakta haklımıyım?
Her kadının hayalı ve beklentısı farklımıdır?
Genel olarak beklenti ve hayallerı nasıldır?
Her kadının hayalı ve beklentısı farklımıdır?
Genel olarak beklenti ve hayallerı nasıldır?
Güncellemeler
+1 yıl
🙄🙄🙄
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Bu kişiden kişiye göre değişir. Birazda işlevli olmalı. Uzun olup bir işe yaramayanı hiç bir kadın istemez. Ama hepsi olursa bence iyi.
İşlev konusunda sıkıntım yok 😀 ama bazen sextıng yaparken ya onu ıstıyorum dıyolae ya da benı parcalae ben onu alamam falan dıyenler oluyor. Hatta gecen bırıne analdan giremedım kız haklı cıktı daha oncede yaptım ama buna neolduysa gırmedı
korkulacak bir şey yok 45 cm sanki... sacma sapan ayaklar bunlar. normal bır boy.. zaten penıs ne kadar olabılır kı.. ideal penıs dıye bırsey yoktur. herkesin begenısi, arzusu farklıdır..
Ama bı ortalama var 15 17 arası 18 19 ortalamanın ustunde oluyor. Kadınların genelınde zaten ilişki korkusu oldugu ıcın bırazda buyuk gorunce acı cekmekten korkuyırlar
Alakası yok
Cok alakası var kafınları evlenenler ılıskı yasayanlar korkuturuyor vajınısmus bosunamı oluyor
Fazla uzun değil kalın tercih edilirmis. Uzunluk fazla abartılıyor önemli değil.
İdeal penis orta kalınlıkta 13 15cm bir şey olmalı. Fazlasıyla pozisyonlar sınırlanır.
Yoo neden sınırlansın
:)))
Aksıne penısın kavusamadgı pozısyonlarda daha rahat oluyor yanı pozısyon artıyor azalmıyor
Penis uzunsa rahatsızlık verebilir. Bazı pozisyonlar örneğin doggystyle gibi
Yaptıklarımda hıc rahatsız olan olmadı ama aksıne bıdaha bıdaha ıstedıler
😂😂😂
neresi korkutucu anlamadım
Bende anlamadıgım ıcın soruyorum bu bana girmez korktum falan dıyenler oluyor🙄
18 cm damarlı kalın penis her kadını doyurur
Bazıları bu bana girmez dıyor ama 🙄
alışana kadar alıştıktan sonra istemese bile içene kayar
Bende dıyorumda anlamıyorlar kafası bıraz buyuk tırsıyorlar 😀😀
Damarlı ve büyük tercihim
19 cm kalın damarlı bası buyuk ama bazıları olmaz dıyoe korkuyor
Analda beyninde şimşek çaktıranı
Gırse caktıracamda bu kıza gırmedı gırmedı
Normal uzunlukta biraz kalın
Normal uzunluktan kastın ne? 18 19 cm cıvarı mesela 😉
Nerden biliyim
İlgi alanın degıl galıba
15-18 arası ideal
O zaman ben ıdeal boyutlardayın ama bazıları farklı tepkı verıyor
Kızlar 1.50'yse verdikleri tepki normal, nerelerine alacaklar. Ve diğer yorumlardan gördüğüm kadarıyla bi anal olayı söz konusu, o zaten zorken 18-19 la çok imkansız değil mi
Bence o iş boya bakmuyor vajına yapısı degıseblır. Daha once anal yaptıklarım oldu ılk gırıste zorda olsa sonrasında rahatca aldılar ama bu olmadı olmadı gözumde kaldı o kalcalar 😀
Kalçalar güzel diye analdan girmek zorunda değilsiniz, zaten çok sağlıksız ve kadına zevk veren bir şey değil
Yoo gayette zevk alıyorlar.
Bende normalde sevmem ama bu kız cok guzeldı ısteklıydı m*kememek zoruma gitti
bence ideal
Herkes buyuk olsun dıyo ama lafta. Ya alamıyorlar ya da ıs cıddıye bınınce korkuyırlar
daha büüykte olabilirde bu da güzel bence
Türkıyede 16 17 nın ustunu bulursan öp başına koy dıcemde öp ama nerene koyarsın orası sana kalmıs 😀
öldfgölşfd illa türkiyedemi bulcaz be kim demiş dflmgldkf
Site türk sıtesı ya genelı türk ya ondan dolayı
ben siteden bahsetmiyorum ama
Ben genelden bahsettım ya sıte degıl yanı cogunluk turk dıye turkıyede yasıyor dıye soyledım
hmm peki
Yanı dısarda alısıyorlae gorduklerınden duyduklarından falan ama burada oyle degıl herkes. Mesela sextıngde resım atınca real goruselım dıyende oluyor korkup gorusmeyelım ben bunu alamam canım yanar dıyende