Evet libidosi yüksek kizlar var ama onlar da çok seçici sadece çok yakislpi erkeklere bakıyorlar ben ortalama tipliyim yani eli yüzü düzgün kategorisine giriyorum bütün sevgililerim asiir dusuk libidoduya sahipti hüzün 😔😔😪
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türk erkeklerine yükselmediği için… yoksa libidomuz karşımızda yabancı seksi yakışıklı erkek olunca tavan
Iste anca yakiskli erkeklere libidonuz yüksek
Ve yabancı erkekler yakiskli bile değil o kadar ülke gezdim çoğu sari pipi ve dişleri çürük hep yemin ederjm😅😅😅
Sen henüz dogru insanla karşılaşamamışsın tiple alakasi yok
Tiple alakasi yoo derken nasil ya
Valla cidden böyle libidosu yüksek kizlar yakışıklıları bakiyor vasat erkekler rahibe gibi kizlarla sevgili oliyor
:) sana libidosuzlar denk gelmiş tiple alakasi oldugunu sanmiyorum
Valla bilmiyorum ya üstelik ben akrep burcuyum hic libdiosuz kiza gelemiyorum istiyorum ki kiz üstüme atlasın veya ne bilim aniden gelsin öpsün falan ama böyle kizlarin sayısı çok az
Biraz tanimak ister kizlar o dedigin hale gelmek icin:)
Bidahakine şansın yaver gider umarim
Tanımak ister derken?
Once biraz zaman gecirmek lazim isinmak icin ondan bahsediyorum
Anladim ama kizla zaten 5 boyunca sevgili olmuştum hic olmadı öyle birsey dhdhshwh
Kız isteksizmis o zaman kanka napalim:))
Kizlarin yuzde kaci istekli yuzde kaci isteksiz ya benim fazla kiz ortamim yok sen bilirsin yani arkadaş cevrenden yola çıkarak sonucta kendi hemcinsin😅😅
Onlar uzaylı hersey herkes abaza onların gözünde onlar rahibe terasa onlar meryem analar onlar ahlaklı insanlar onlar öyle şeyi bilmezler ben zaten türk kızlarından umudu kestim sorgulamıyprum bile kuruyup gitsinle
Düşük değil de tabuları var
Yakiskli görünce kul köle oluyorlar ama
Yüksek ama belli etmiyorlar.
Sana denk gelmemis
Aslında godun öyle kizlar ama bana bakmazlar, o tur libdisoi yüksek kizlar 1.90 ustu yakiskli erkek arıyor cunku
Ben yabancı mıyım
Azinliktasin
Benim düşük değil.
Azinnliktasin