merhaba , ya şu düşünceyi hiç anlamiyorum erkek değil mi doymaz erkek değil mi hep ister diyen kadınlar var ben galiba normal kadın değilim 🤣🤣 kizlar benim gibi olanlarda vardir ama çoğunlukla erkeklerin üstüne niye atılıyor bu dava... tabiki ondan ona ille olcak diye bir şey yok ama illaki kocan ya da ciddi bir sevgilin felan oldunda oliyor bazı şeyler..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAksine kadınlar daha libidoludur. Erkekler ise aç olduğu için öyle görünür. Deneyim sahibi olanlar bilirler, 5-6 erkekten ancak 1 tanesi uzun sürdürebilir ya da kadın partnerini boşaltabilir. Erkekler için düzenli seks hayatı gereklidir performans için. Kadın her daim libidoludur. Tabi standart kadın tiplerini buna dahil etmiyorum. Toplum psikolojik olarak kadınları cinsellikten uzaklaştırabiliyor.
Senin durumun ise ayıp değil, aksine tercih edilen bir durum. Tercihim hep libidolu kadınlardan yana olmuştur. Çünkü onu aldatmak vs gerekmez. Moron gibi seks hayatı ve cinsel sunumu olan kadınlar, genellikle aldatılıyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kızların bu duyguları hiç yokmuş gibi davranıyorlar ondan birde sözde erkektir yapar düşüncesi var malum çapkın değince sadece erkek akıllara geliyor kadınlar genelde yatakta odun gibi yattıkları için öyle doyumsuzluk falan kimsenin aklına gelmiyor 😀
147 Yorumla
Soran+1 yılYani kendini aklayan kadınlarda sanki hiç bir ilişki yaşamamış gibi konuşması varya anlamiyorum.. o her kadın içinde aynı değil ama olsun
Cevap sahibi+1 yılTabi ki de aynı değil bende biliyorum ama genel yargılar bunlar zaten mesela sorsan birisine mesela bekar hiç mastürbasyon yaptın mı mastürbasyon ne demek diyor yaa sanki hergun yapan benimde saf ayağına yatıyor 🤦♂️
Soran+1 yılYaa çoğu özel hayatını anlatmak istemez anlayabilirim ama gerçekten öyle kadınlar var ki hiç sanki bu konuda hissi yokmuş gibi konuşan
Cevap sahibi+1 yılTuhh sende yani sanki sokaktan durdurupta soruyorsun bunu 😁😁 çoğunluğun yok zaten girsin çıksın işine baksın diye düşünüyor bazilari neyse herkesin kendi tercihleri kendi hayatı sonuçta ama umarım ileride benim eşim böyle birisi olmaz en büyük korkum zaten 🤦♂️
Soran+1 yılHahaha sokak röportajı.. aynen aynen yani belki bazı şeyleri yaşamadım için böyle konuşuyorum ama yani bu iki kişinin ellinde bunu güzel tutabilmek.. bende çok fazla gelmem umarım düşünsene kadın olarak 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBende çok fazla gelmem umarım ne yaaa 🤦♂️ sende mi brutus 😁
Cevap sahibi+1 yılBu arada o sokak röportajini Türkiye de yapicak adamın... Gerisini sen anla 😁 kadını durdurun en son ne zmaan mastürbasyon yaptınız diycek. bir babayiğit var mı acaba 😁
Soran+1 yılBende ney 🤣
Cevap sahibi+1 yılSon yazdığım yerde ne demek istedin onu anlamadım 😁😁 sende çok fazla gelmezsin gelemez misin ne dedin sen orada çabuk söyle 😁😁
Soran+1 yılHahahah kadınlar kaçacak yer arar röportaj da... Yani demek istedim eşime çok gelmem inşallah doyumsuz diye
Cevap sahibi+1 yılHee şimdi anladım bende gizleneyimde saoik gibi durmuyayim ortalıkta 😁🙈 eşine bağlı zaten bu durumlar KS de bazı soruları görünce korkuyorum valla bekarım halimle isteksiz birisi denk gelmesinde çok istekli denk gelse de olur 😁😁
Soran+1 yılHahaha bı alemsin.. valla ben partnerime güveniyorum aslında ama ne bilim sanki biraz fazla mı oliyorum bazen diye düşünmüyor değilim öbür kadinlari dinleyince
Cevap sahibi+1 yılİşte orada zaten partner devreye giriyor onunda hoşuna gidiyorsa sorun yok diğer kadinalri dinleyince dersen diğer kadınlar hafta ayda yılda bir kere yapınca yeter diyen var sen kimleri dinliyorsun 😁😁
Soran+1 yılYani çocuk şaşırıyor gibime geliyor bazen... Bende bastırmak istiyorum ama nafile niye basitiriyim ki içimden böyle geliyor 😈 yaaa işte etraftaki teyzeler vs kötüliyolar bu konuyu halbuki bilseler benim düşüncelerimi oo
Cevap sahibi+1 yılBaskın basanindir boş ver bastırma içindekileri 😁😁 teyzeler mi işte o teyzeler zaten kocan ne zaman derse o zaman olur diyenler değil mi sen teyzelerle bu konulari mi konusuyorsun bee 😁😁
Soran+1 yılAynen alışsin yoksa ilerde sıkıntıli olur auahaha 🤣 yaw kadın yanımda diyor asla koynuna felan girmem diye ben ordan düşünüyorum kari delirmiş bulmuşta arıyor 😜
Cevap sahibi+1 yılAlışsın ne bee adam zayıfladı zayıfladı olduruceksin adamı 😁😁😁 teyzecim bu yaşta hala bunu yapıyorsunuz deseydin artık toprağa odaklanın toprağa diye de ekleseydin 😁😁🙈
Soran+1 yıl🤣🤣 yaşamını uzatıyorum ne öldürmesi... Yaa karılar yasicani yaşamış gelecek nesile ayar veriyorlar işte 😂😂
Cevap sahibi+1 yılUzatma konusunda haklısın ama ne olduğunu soylemiycem 😁😁😁🤪🙈 yaa ne ayarı böyle ayar mi olur sonra 3maymunu oynuyorlar biz ugrasiyoruz aaa başım ağrıyor aaa çok yoruldum aaaa çok uykum var bugün olmaz regl var bu ne yaaa 🤦♂️
Soran+1 yıl😂 profesyonel.. bizde regl bitmesini sayalım hahaha
Cevap sahibi+1 yılİşte o zaman diğerleri devreye giriyor hafta 1 ancak yapıyorsun sonra seni mastürbasyon yaparken yakalıyor sen neden bunu yapıyorsun gelde anla bu durumu 🤦♂️ ahhh şu teyzeler ahhh
Cevap sahibi+1 yılAma sen böyle bahaneler uydurma tamm mi 🤪🤪😁😁 gerçi sen değilde eleman uyduruyordur yaa hadi neyse 😁😁
Soran+1 yılŞimdiye kadar uydurmiyor ama arada mesafede var belki nadir görüştümüz için sıkıntı yapmiyordur ama hep yan yana diz dize oldumuzda nolcak oda var 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNe arada mesafe mi var aaaa sen o zaman bazı günler düz duvara tirmaniyirsundur yazikkkk 😁😁 yok bee o zamanda senin isteğin azalır zaten sürekli sürekli ve sürekli yaptınız için 😁😁
Soran+1 yılKedi gibi oliyorum o zaman 😂 yani bencede zamanla o teyzeler gibi olurum herhalde hahah
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler beybi eline sağlık eline kuvvet 😁😁🤪
Cevap sahibi+1 yılBu arada ne kedisi yaa o zaman senin dişi aslan panter leopar gibi olman lazım sahi onlarda kedi familyasından dimi 😁😁 eskiden o teyzeler zamanında hicbirsey yoktu yeni nesil çok tehlikeli efendime soyluyeyim sado mazo seven mi ararsın bdsm seven mi ararsın sahipcilik seven mi köle olmak isteyen mi ararsın küfür et vur bana vur banaaaa diyen mi ararsın 😁😁😁
Soran+1 yılYaaaa işte ben koklaşa koklaşa anlaşırım anca 🙊 doğru diyorsun ama ben sahiplenirim yani partnerim olsa yeter o cins şeyleri aramam ama tabiki partner ne arar oda var demi
Cevap sahibi+1 yılNe varmış onlarda napicaksin peki hergun hergun aynı posizyon mu 🤦♂️ sana hiç yakıştıramadım bunu bak senin o teyzelerle örnek olup ufuklarını genisletmelerini saglaman lazım 😁😁 mesela teyze geçen gün evde ip vardı 🤪 o iple beni yatağa bı bagladi sonra görmen lazımdı neler neler oldu gibi gibi 😁😁
Soran+1 yılHaha öyle şeyler nofmal şeyler demekki gözümde 🤣
Cevap sahibi+1 yılNeden normal değil mi ki yaa 🤔 işte partnerin sorun çıkarmazsa daha neler neler ve neler var 😁😁
Soran+1 yılNormal tabi onunla sınırlar bile aşılır yani 😂 ama partneri ben biraz yontmam lazım
Cevap sahibi+1 yılSınırları asılır ne demek çabuk söyle neymiş onlar 😁😁 kafa dengi birisiyse sorun olmaz ama yok olmaz tuhhh artık diyen birisiyle işin var senin yine iyi ama bizim hep Elizabeth 😁😁😁
Soran+1 yılOda ona özel canım 🙊 kafa dengi hemde baya baya ama işte çok gelir diye sadece düşünüyorum çocuğda yazık 😂 sanda kafa dengini bulmani diliyorum
Cevap sahibi+1 yılHee ben ektra fantezi sanmıştım ondan sordum pardon 🙈 kafa dengiyse fazla gelmez zaten 😀 teşekkürler 😊 neyse sende bugün duygusallık var gibi sanki daha fazla rahatsız etmiyeyim seni kendine dikkat et düz duvara tırmanma ve teyzelere selam söyle 😁😁
Soran+1 yılEvet modum düşük 🤣 o teyzeleri birgün sasirtacam sen merak etme sende kendine cici bak bu enerjiyle kal bende kedi gibi heryere tırmanmaya devam 🙊
Cevap sahibi+1 yılEnerji fazla bu sabah zaten sorma sanırım bugün sana eşlik edicem tırmanmada 😁😁🙈 yok bee bence teyzeleri şuanda bile sasirtirsin sen o konuda eminim 😀
Cevap sahibi+1 yılNeyse daha fazla rahatsız etmiyeyim seni zaten soruyu takip etmek zorlaştı dünden beri ne konuşmuşuz arkadaş 😁😁🙈
Soran+1 yılHaha 😸 kedileşmeye devamke
Soran+1 yılHa buarada biz takiplessek mi acaba 🙊
Cevap sahibi+1 yılBen soyluycektimde yanlış anlarsın diye dememistim içimde kalmieti zaten 😁🙈
Cevap sahibi+1 yılHaber ver gizliden çıkayım 😀
Soran+1 yılBı gizliden cikarmisin kısaca
Cevap sahibi+1 yılaaa gizliden çıkamıyorum ki şaka gibi yeni güncelleme mi geldi acaba 🤦♂️
Cevap sahibi+1 yılTamm şimdi çıktım 😀😁
Soran+1 yıltamam istek yolladım geri gizlenen bilirsin 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılTamm teyzeler görmesin 😁😁
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılaynen öyle, erkekler kadar kadınların da hisleri ve arzuları var. ama biz çok fazla dışa vurup dile getirdiğimiz için biz çok azgınmışız gibi görünüyor. aslında kadınlar da bizim kadar istekli. ama kimi bunu bastırır, kimi ise dilediği gibi yaşar.
112 Yorumla
Soran+1 yılYani herkese dışa vurmam tabi ama partnerime paylaşırım tabi bunu... Tabiki size verilmiş hissler bizdede baya baya var
- +1 yıl
biz herkesle paylaşırken siz sadece partnerinizle paylaşıyorsunuz. aramızdaki fark bu, ve bu yüzden dışardan bakınca biz erkekler çok istekli oluyor sadece :)
Soran+1 yılAma bazı kadınlar hiç hissleri yokmuş gibi konuşur
- +1 yıl
evet öyle maalesef. duygularını çok bastıranlar onlar.
Soran+1 yılBenim bir tanıdım var kadın kocasına kızdı diye hiç yatağa girmedi adamla aynı evin içinde🤣
- +1 yıl
kendini tatmin ediyordur. ya da gerçekten de hiç libidosu yüksek değildir, aramıyordur cinsellik falan. var öyleler de çünkü maalesef.
Soran+1 yılVar var ben şaşırıyorum işte ama kocaman kadın tabi kim bilir ben o yaşlarda nasıl olurum
- +1 yıl
yaşa başa bakmıyor ya, içinde varsa vardır, içinde yoksa ölmüştür maalesef
Soran+1 yılBizde kolay kolay ölmez zannetmiyorum 🤣😈
- +1 yıl
inşallah :) yaş kaç?
Soran+1 yılTaze 23
- +1 yıl
taze iyidir :)
+1 yılBu durumda erkekler kendileri iktidardan düşmüş gibi hissediyorlar.
27 Yorumla
Soran+1 yılYani ama çoğu kadında bunu söylüyor cokda lazımdı, istekli karılar felan diye ayıplaniyor
- +1 yıl
Onlarında libodosu bastırıldığı için kısknaçlık yapıyorlar
Soran+1 yılHaklısın canım mutlu olamayan kadınlar işte mutlu değil diye kıskançlık yapiyorlar
- +1 yıl
Halbuki cinsellik kadınlarında hakkı. Erkekler buna izin verseler kendileri bile çok güzel yaşayacaklar ama farkında değiller. Her şeyi kendilerinin yönetebileceklerini sanıyorlar ama yeri geliyor penislerine bile laf geçiremiyorlar. 😁😁😁
Soran+1 yılYani çoğunlukla kendileri yönetmek istiyorlar ama fark etmez oda yönetsin bende yönetirim her şey olabilir hahaha 🤣
- +1 yıl
Çok tehlikesin sen 😅😅😅
Soran+1 yılKız öyle miyim 🤣 çocuğu korkutmam demi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski kız arkadaşlarımdan biri ile sohbet etmeye başladıktan birkaç saat sonra aparttaydık :D Çok da görgülü ve iyi bir kızdı umarım şimdi de çok mutludur. Asla ayıplanmaması gereken durumdur ayrıca. gayet doğal. yeter ki doğru insanları tercih etmeyi bilsinler.
13 Yorumla
Soran+1 yılYani herkesle paylasmam partnerim hariç ama durrum bu yani niye bunu habire kapatmaya çalışıyorlar
Cevap sahibi+1 yılToplumumuzun cinsiyetlere bahşettiği roller yüzünden.
Soran+1 yıl🤣 olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeks her Sağlıklı insanın istediği ve arzuladığı bir şeydir Bunun yüksek olması ayıp kötü bir şey değildir önemli olan bunun yüksek olmasıyla insanları rahatsız edecek tamamen beyni devre dışı bırakacak şeyler yapmamaktır
16 Yorumla
Soran+1 yılYok canım o kadar da sapıklık olur
- +1 yıl
Evet zaten bahsettiğim bu sapıklık boyutuna taşın varsa bu çok güzel bir duygu ve gerçekten seni mutlu edebilecek seni anlayabilecek bir partinin olduğu zaman da yaşanması çok zevkli oluyor
Soran+1 yılBenim sapıklığım sadece partnerime olur yani oda normal 🤣🤣
- +1 yıl
Annen yaşayacaksın hiçbir şey s**** olmaz her türlü fantezi her türlü sınırları zorlamak bu fantezi Olur değil senin gibi partnerim Olsun İsterdim partnerim çok şanslı
Soran+1 yıl🤣🤣 aynen teşekkürler
- +1 yıl
👍❤️😈
Yok neden ayıplayayım aradgım olması gereken bu zaten yoksa benden bıkar 😀 benımde lıbıdo dusmuyor ıcınden cıksam yıne kalkıyor bende ıcınden cıkarmayacagım bırı olmalı dıyorum 😀
12 Yorumla
Soran+1 yılEn çok korkum bu düşünsene partnerin Libidosuz istemiyor seni bir kadın olarak fazla geliyorsun 🤣🤣
+1 yılBu konuda sadece erkekler yapar üstünlüğüne karşıyım erkekler olarak fikirlerimizi daha açık belli ettiğimiz için aslında bu şekilde bişey çıkıyor ortaya erkeğin 1 nefsi varsa kadının 9 derler sana bir tavsiye kimseyi ciddiye alma mutlu olduğun gibi yaşa...
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten yani herkesin bilmesi gerekmiyor partnerim yetiyor ama bunu bastıran hatunlar anlamıyorum sadece yani karşındakini mutlu etmek varkene niye ben yapmam ben etmem
- +1 yıl
En doğrusu tadını çıkar
Soran+1 yılÖyle yapicam teşekürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkim ayıplıyor? genelde gene kadınlar ayıplar böyle şeyleri
18 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar zaten erkekde ucuz gözle bakıyor tabi bunu herkesle paylasmam ama
- +1 yıl
kadınlar birbirine bunu yapmamalı. biz zaten her b. ku eleştiriyoz bari siz yapmayın
Soran+1 yılAmaan mutsuz olamayan kadınlar işte
- +1 yıl
mutsuz olamayan mı? :)
demem o ki sen beni yanlış anlarlar diye hislerini yaşamaktan korkma. en çok kocanın anlaması lazımken kocanda yanlış anlayacaksa başka kim mutlu eder seni.
Soran+1 yılYani bunu diyen kadınlar mutsuzdur.. aynen öyle bende öyle düşünüyorum birbini insan tamamlamasi gerekir
- +1 yıl
şimdi anladım. aman diğer kadınları karıştırmayalım şimdi gelip linç etmesinler :)
Soran+1 yılYoo benim gibileride vardır
- +1 yıl
inşallah vardır. onlara çok selam olsun, senin nezdinde öpüyorum onları gözlerinden :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılyüksek libidolu kadınları ayıplayanlar umarım isteksiz kadınla evlenirler de kıymetini anlarlar
118 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bu iyidi
Cevap sahibi+1 yılçünkü çok kıymetlisiniz ve sarraf olmayan bu altının değerini anlayamıyor :D
Soran+1 yılBence kiymetimiz bilinirde birgün çok gelmesin karşındakine diye düşünmüyor değilim
Cevap sahibi+1 yılo karşıdakini iyi seçmen lazım. ki libidosu yüksek erkek bulması kolaydır. yüzde 80 ihtimalle bulursun. bizim gibi yüksek libidoluların sizi bulması daha zor
Soran+1 yılAynen yani belkide o benim ellimde olan bir şey olur sonuçta bir kadın olarak erkeği daha hoş tutabilirsin
Cevap sahibi+1 yılo senin elinde kesinlikle. ama içi geçen erkekler de var. ne yani her gece yapıcaz mı diyenler filan. onları bulmak başarı. bu konuda başarı dilemiyorum sana :D
Soran+1 yılHahahaha ayyy ama belki zamanla o günlerde geliyordur bir ilişkide hani sıkılırsın felan ama mümkün mü düşünemiyorum 🤣
Cevap sahibi+1 yılyok yok sıkılma olmuyor cidden :D
Soran+1 yılBencede karşımdaki de öyle düşünürse bu iş tamamdır 🤣
Cevap sahibi+1 yılaynen ten uyumu denen şey bu zaten. evlilikte bi yerden sonra kadınlar bunu görev olarak görüyor. sen öyle görmeyeceklerdensin :)
Soran+1 yılMümkün değil 😂
Cevap sahibi+1 yılher gün ıslanır mısın istisnasız peki :D
Soran+1 yılYooo yani tetiklemem gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılhmm bi öpücük ya da bi video gibi mi
Soran+1 yılAynen aynen
Cevap sahibi+1 yılburdaki yorumlar sorular etkiliyo mu peki
Soran+1 yılHayır partnerime ilgi duymam gerekiyor yani mesela şehvetli olmayınca pek olmiyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman her gün mastürbasyon yok sende. libido tavan olsa da :D partnerin yanındayken ateş çıkıyor. o yokken rahatsın
+1 yılAyiplanacak bir durum yok kiminin enerjisi yüksek olur kiminin düşük normal şeyler bunlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Onu ayıplayana meydan dayağı atmak lazım :/ benim kız arkadaşım da öyle olsaydı keşke
Ayrılmayı düşünüyorum00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver onlari istekli olmak saglikli oldugunu gosterir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılistekli kişi bizibulma z ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkim ayıplıyorsa onların ta ya bence :)
10 Yorumla
+1 yılBulamadım böyle sini
11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada konuya gelecek olursak sen ona öğret nasıl davranacağını çünkü ne kadar isteksiz de görünse kadın isteklidir sadece yolunu bil
+1 yılAyıp değil.
10 Yorumlabu ulkede ayiplanabilir cahilliktendir
10 Yorumla
+1 yılKim ayıplıyor olur mu öyle şey
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ayiplanmaz
10 YorumlaKim ayıplıyorsa onlar cahildir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluyor bazi şeyler derken:d
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kim ayıplıyo
00 YorumlaKim o
00 Yorumla
+1 yılAma gizlsn