Arkadaşlar sevgilim penisinin yarısını sokmuştu kan gelmisti sonrada devam etmedik. Bakire değilim diye düşünüyorum ama bugün taragi koymaya çalıştım ilk defa ama girmiyor acıyor sizce bakire miyim neden girmiyor sert bişey var gibi hissediyorum vajinamin girişinde girmiyordu tarak🤔
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
vajinanın yarısına kadar girdiyse bide kan geldiyse yüzde 99 bozulmuştur. Tarağı hemen sokarsan girmez acır sulanması lazım önce o yüzden acıyordur
Parmaklada denedim zaten ıslaktı ama girmiyor et parçası hissediyorum hep
şimdi kızlık zarı öyle kalın bir şey değil zar adı üstünde hissetmezsin onu. pozisyonunu değiştir derim
Denedim her pozisyonu ama hep aynı
Vajinayı yavaş yavaş genişletmen gerekiyor. Önce bir parmakla başla sonra 2 - 3 tane bide kuru kuru yapma ve kimyasal sürme orana yeter.
Sevgili ya da hayat arkadaşı bul, zaman geçer hoşlanırsan, seversen, yaparsınız. O kadar da korkulacak bir durum değil.
ondan değil ıslaklık olursa girer sadece sen daha kuru denemişsin
Hayır şampuana su vurup denedim yine olmadı acıyordu
şampuanla yapmaa zararlı çok hemde biraz okşa ıslanınca yavaş yavaş götür hiç ci, sim girmediği için dar ama önrim titreşimli şeyler dene uşuşa geçersin ya da oral yaptır
Ama bakire miyim acaba önceden eski erkek arkadaşim ucunu soktuğu için zedelendimi kan geldi hâlâ bakire miyim diye endişelendim. Girmeyince
aslında bakirelik diye bir şey yoktur zaten vajina esnektir sen hiç açmadığın için dar mastürbasyon yapıyor musun
Yapıyorum
bak biraz mastürbasyon yap ıslanmaya başlasın kayganlaştıracak jel varsa onun takviyesi ile taraktan bir tık daha ince şeyle başla bir süre sonra yetmeyecek tarağa geçesin
Doğru açıyla sok ve kuru kuru sokma tahrik olduysan hemen girer
girer saçmalama bu arada aynada görebılırsınız doktorum
Girmedi işte aynadan bakıyorum hiç yirtiklik yok ben anlamıyorum
yardımcı olamamı ıstermısın
İsterim nasil olucaksin
Muhtemelen oturarak sokmaya çalıştığın için olmadı
Nasıl yapmaliydim
Ayakta veya dizlerinin üzerinde daha rahat girer
Sokmaya çalıştığın şey sert olduğu için vajina duvarına çarptı ve ileri gitmedi pozisyon önemli
Kumandan Logar, bir cisim yaklaşıyor..
😂deli
Tahmin edersem tek eksiğiniz taraktı...
Aynen tam oldu
Bahsettiğin olay ile bakireligin alakası yok
Neden girmiyor o zaman zaten ince saplı bir tarakti ve çok acıdı koymaya çalıştigimda o girmiyorsa penis hiç girmez
Öyle durduk yere girmeyebilir kayganlaştırıcı sür biraz Uyar iyice açılsın Ondan sonra rahatça girer çıkar
Sürdum zaten şampuan ama yinede girmedi 😂 hem vajinama hemde taragin ucuna
Şampuan orayı tahriş eder bir daha Bence öyle şeyler sakın sürme Bu arada yaşın kaç
Eleman yolları mühürleyip kaçmış desene 🤣🤣
Ne anlamadim
Yolu kapatmış ya da tikamis dedim bisi demedim
abi tarak ne iyimisin
bakiresin olmasan girerdi rahatt
Evet tarak ince saplıydi
sevigin varken niye tark?
Sevgilim yok ayrıldık 3sene önce çünkü bu haraketi yaptığı için
bizde sevgilimiz olsun isityoruz hala elizabeth :D
Ben istemiyorum artık pişmanım zaten
Evlenince mi artık
Evet inşallah
Aşağıdaki ler şampuan falan sğr demişte yakmıyor mu ya shsbsbs
Yok hiç yakmadi ki ilk defa burdan duydum
Ya nasıl şampuan biizm kini yakıyor
Benimki hiç yanmadı
İlginç oral yapmak nasıl bir şey acaba yanlış anlamada en çok merak ettiğim şey vajina yalamak
Hiç yapmadım bilmiyorum
Sen yapmıyacN ki sana yapılacak yapıldı mı sana hiç ya sevdiğim olsa istess hep yaparım
Ne ben istedim nede onlar yaptı
Yanlış anlama özeliz diye böyle cinsel sorular soruyorum cinsel fantazin var mı yani ne yapılmasını seversin oralı Sevr mian mesela
Harikasın ya 😍
Pozisyon kaynaklıdır
Diz üstü durdum tarakta yerdeydi üstüne oturmaya çalıştım
Yatay denemelisin
Öylede girmiyor ki
Parmağını kullan önce
Parmağımı koyuncada girmiyor et parçası var önünde onun yüzünden girmiyor sanırım çok zorlarsam canım çok yanacak
Et parçası ya zar yırtılmadı ya da senin pozisyonunda ilgili bir süre kendine dokun ve ıslanma sonunda dene
3defa oldu denedim hep aynı şey oluyor girmiyor koyuyorum acıyor ilk baş parmakla denedim girmiyordu sonrada tarak yine girmiyor anlamadimki
Orta parmağını kullan kendini okşayarak ayrıca aşağıya şampuan falan demişsin yakar o içini haberin olsun
Girmiyorki kaç defa denedim her pozisyonu 😂 evet ilk defa duydum şampuan kullanmiyicam bidaha
Yani buradan ne kadar anlatılırdı anlatmaya çalışıyorum
tarak acıtır tabiki :)
Girmiyordu zorladım acıyordu
oraya biraz daha naif bir şey girer :)
Ne gibi😂
Islak mıydım
Evet
Ne şanslı taraklar var ya
Tam bozulmamış