Düğümlerle aram iyidir. Dağcılık eğitimim var. Fakat bir kızı böyle bağlamanın mantığını kavrayabilmiş değilim. Not: bundan çok daha iyisini yapabilirim...
Kadının kendini bağlatması ya da yanlış kendi kendini boğazlaması Bir bakıma gönüllü tecavüz de hard sekste de hazzı ciddi derecede artırıyor sadece kadınlarda değil tabii ki erkeklerde de aynı durum erkekler genelde kendilerini boğarak tatmin olurlar Hatta ipin ucunu kaçırıp ölümlere neden olduğu bile görüldü...
Aynen öyle. Nefesiz kalmak bazılarının çok hoşuna gidiyor. Kadınlarda kendini teslim etme duygusu oluyor. Hayatını bile erkeğin eline vermiş oluyor. Bi yandan da adrenalin salgılanıyor nefes oyunlarında. Doğru hatırlıyorsam.
Aynen öyle ama 10 kişiden 8'i bunu yanlış yapıyor Kaş yapayım derken göz Çıkarmak gibi bir şey 😂 Yani doğru yapıldığında karşındakinin aldığı zevki görebiliyorsun seni de mutlu ediyor😉
Deneyemedim daha. Deneyeceklerimin listesinde. Bence çok azdıran bir şey bu. Özelikle a*m dudakların arasında ki ip sürtündükçe azdırır. Ama doğru ip almak lazım. Teşhir olmasın. Dişer yandan da bağlı olma hissini çok azdırıcı buluyorum ben. Benim zevk aldığım tarzdan bir şey olduğu için güzel olucağını düşünüyorum
😂😂 vallaha çok güzel dedin. Az çıplaklık olursa cinselik oluyor. Ya da aşırı cinselikten kaldırılıyor. İnan daha soru sorasın gelmiyor. O kadar kaldırıyorlar ki soruyu. S*iki kalkınca soru da kalkıyor bence.
Shibara ve kinbaku zaten aynı şey. Japonya’da kinbaku kelimesini kullanıyorlar. Biz burada shibara diyoruz. Anlamlar aynı
Cevap sahibi
+1 yıl
japonyada kinbaku kullanılıyor biliyorum shibari daha kişinin içine dönmesini amaçlayan bir şeyken kinbaku genelde iki veya daha fazla kişinin bağ kurmasının da eşlik ettiği 1 pratik
Sana yakışmaz diyorum. Bu sitede ki kızların alayı fake. Cinsellik atıp tutuyorlar. Sana desem ki bana bi foto at desem ya yok ya şöyle dersin. Burdan boş yere atıp tutun anca
Foto atmayla mı oluyor. Foto benim özelim. Yarım saat tanıdığıma atmam tabi. Manyak olmam lazım. Ben burada hoşuma giden bir şey paylaşıyorum sadece. Beğenmiyorsan yeterince başka sorular var.