Yani öpüşmeler koklaşmalar azalıyor seks ihtiyaca mı dönüşüyor? Gir çık boşaldın bitti şeklinde mi oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilik konusunu bilemem ama zaten evlilik olmasa da ilişkiler bir süre sonra monotona bağlanabiliyor.. Yani bu bana göre tarafların kendi elinde aslında.. Rutine bağlayıp bağlamamak tamamen çiftlerin birbirlerine hissettikleri tutkunun derinliği ile alakalıdır.. Birini deli gibi istiyorsanız o da sizi istiyorsa bunu düzenli ilişki değiştirmez bana göre aksine güçlendirir.. Keyifli günler..
#smellsmoke50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba, evet maalesef ki bir çok evlilikte seks yapmak monotonlaşıyor. Genellik ile böyle her evlilikte seks bir süre sonra monotonlaşacak diye bir şey yok. Bu tamamen kadının ve erkeğin elinde olan bir şey. Sanırsam hem monotonlaşıyor hem de libido düşmeye başlıyor bir süre sonra. Bence her seferinde yeni bir şeyler deneyerek monotonlaşmasının önüne geçilebilir. Maalesef ki çoğu kişi evlilikte seks monotonlaştığı için değişiklik arıyor ve eşini aldatıyor. Ama ne olursa olsun aldatmak çok kötüdür.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl9 yıllık evliyim 5 sene çocuk olana kadar 2 günde bir mutlaka ilişkiye girerdik bazen günü birlik bile oluyordu ne eşim bana doyuyor ne ben ona 4 yıldır bir azalma oldu oda çocuklardan ama yinede heyecan ve zevk fazlasiyla var sonuç olarak tamamen şans meselesi biz iki tarafta istekliyiz
157 Yorumla- +1 yıl
Sadece istekli olmak yetiyor mu yani
- +1 yıl
Allahım nasip et hahahahshsh
- +1 yıl
yorumlara bakarmısın hdheıskdjskak
- +1 yıl
Hahahhaysa
Gençken hareketlilik heyecan olur.
Yaş ilerledikçe artık alışmışlık ve HUZUR olur.
Bunu kötü bir şey olduğunu düşünmeyin. Bu güzel bir şey. Her günün çok farklı çok renkli geçmesine gerek yok. Biraz gerçekci olun.
Arada ufak jestler süprizler yapilabilir.52 Yorumla- +1 yıl
Bilmeden yasamadan konusun ya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
103Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. eğer birbirine sevgi kalamzsa monotonlasır. kocamla az sevisiyoruz ama benı sevıyor diye SAF kadınlar cok var. senı sevse zaten oyle bır ıstegın oldugunu bılır ve senı tatmın eder sureklı etıyorsa senı dusunmuyor demektır ve buda sevgı olmadıgını gosterir. bunu duzeltmek ıcın zorlamayın sevmıyorsa ayrılın gıtsın evlılıgı kurtarmaya calısmak veya bıtmıs cınsellıgı canlandırmaya calısmak batan teknedekı suyu kocayla bosaltmaya benzer.. ama var olan cınsel hayatı daada renklendırmek ıcın herturlu fantezıyı yapmalı herturlusunu..
10 YorumlaSorunuza yemek ve içmek örneğini verebiliriz.
Yemekten ve içmekten bıkan bir insan düşünemez siniz...
Lütfen olaya bu açıdan bakınız...
Sadece basit yemeklerNormal yemeklerVeİyi yemekler vardır... Cinsellik ve seks te böyledir.83 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılo kadar degılde azalması normal.
torture
anal
doggy
cim/cif
s-m/bdsm
orgy
bukkake
ffm/mmf
swing
pure-bone
public
dirty talk
vb.. gibi renklendırebılırlerde , çiftlerin elinde.20 Yorumla
+1 yılSanmiyorum bu ciftlerin elinde olan bir seydir. Sen artik ilk bastaki gibi esini cekici bulmuyorsan, ikinizde g*t gobek buyutup bakimsizsaniz bide birlikteligi mecburiyetmis gibi goruyosaniz monotonlasir tabi. Biraz heyecan katmak lazim
74 Yorumla- +1 yıl
Birinci kural kendine bakacaksin vucudun fit olacak sacin basin guzel olacak hem erkek hem kadin icin gecerli. Bakimsiz bir erkek sogutur her seyden. Arada kocayi alip tatile cikacaksin 1 geceliginede olsa. Mekan degismesi iyi olur. Cilve yapilacak ben istemem put gibi duran kocayi o ne oyle. Ic camasiri arada tarz degisikligine gidilebilinir daha vamp olunabilinir beklemedigi anlarda romantik bir gece duzenlenebilinir. Muzik esliginde mumlarla evde bir aksam yemegi. Hep yatak odasi degil de baska odalar tercih edilebilinir 😂😂 bilmis bilmis konusuyorum da evlensem bunlari umursarmiyim bileemiiiooruuum 😏
+1 yılEvet aynen öyle oluyor kim olmuyor diyorsa yalan söylüyor.
Işte bu yüzden bende cuckold ilişki seven , grup ilişki yaşamayı seven kadın bulup evlenmek istiyorum ama ne yazık ki bu ülke de bu imkansız... kadına otur ağzımın üstüne 2 saat durmadan yalıyayim diyorum sapikmisin diyor.
Bu yüzden seks yapmayı bıraktım...
Şöyle güzel videolar izleyip boşalmak asekseul kadınlarla seks yapmaktan çok daha zevkli.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aynen öyle, görev haline geliyor hatta görev bile düşünülmez oluyor, çok seyrek yapanlar bile oluyor. Genelde öyle ama arada sırada libido tavanlaşıyor illaki. Bu libido tavanlaşmaların çoğunda diğer karşı cinsleri görmeler etkili olur, p*rno vs zaten var o ayrı bir de yenilen gıdalar. Onun için şu gereksiz kıskanmaları bırakın karşı cinsi süzsün sana patlasın. Bir de belli noktadan sonra çoğu sıkıcı geçer. Arada marjinal şeylere yönelinirse iyi olur o durumda.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu çiftin karşılıklı performansına bağlı gir çık boşal şeklinde olanlar sadece erkeğin tatmin olduğu ilişki türüdür. işini bilen erkek ne olursa olsun karısısınında boşalması için elinden geleni yapar. ama doğru bi zaman sonra monoton hal almaya başlıyo çünki hep aynı kişi ile seks yapmak sıkıcı olmaya başlıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl12 yıllik evliligimde her sevismemisde ilk defa yapıyormuşuz gibi oluyoruz bence kişisine baglı
124 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef öyle. Sonra gözler fıldır fıldır dönmeye başlıyor ve evlilikler çatırdayıp yıkılıyor.
114 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı olarak hemde bu durum
- +1 yıl
doğru tespit
- +1 yıl
Senin gözlerin de fıldır fıldır dönüyor mu
Cevap sahibi+1 yılKendine az beyin tak. Sataşma insanlara. Benim olsa ben de öyleyim derdim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet monotonlaşıyor boşuna dememişler zor olan güzeldir diye
101 Yorumla- +1 yıl
Fanteziyi eksik etmemek lazım
genel olarak bir cok iliskide beraberlikte boyle oluyor. e her seyin bir sonu var mutlaka. yoksa bazilarinin koco basi niye oynasin
50 Yorumla
+1 yılDevamlı yapılan şey zamanla zaman monoton hal alır yeni aktiviteler yeni bedenler bile arar vücut
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunun olması ya da olmaması tamamen çiftlerin elinde. Her iki taraf da buna önem verirse, ilk günkü gibi heyecan ve ilgiyi gösterirse asla sıradanlaşmaz. Ama maalesef herkes iş güç yorgunluk uykusuzluk bahanelerine sığınıp bunu sıradanlaştırıyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk inanmayan kadının zaten evlilik ayağına tezgahladığı bir çok oyun, yalan, yanlış, iki yüzlü halleri, nikah ile amacına ulaşınca, kısa sürede aslında sevmediği ortaya çıkıyor ve evlilik artık çekilmez oluyor. Zorla da olmuyor işte, anlayın artık.
00 Yorumla
+1 yılGir çıkla yapacağın şeyi elinle yap, azalmıyor eğer istediğin kadınla evleniyor ve hayattan zevk alarak yaşamayı biliyor istiyorsan. Hele ki bir sevişmeyi. Sevişmek bir ihtiyaçdır ama nasıl güzel bir yemekten zevk alıyorsan ve tekrar yemek istiyorsan, sevişmeyi de tekrar tekrar istersin
02 Yorumla
Soran+1 yılAzalması sorun değil ama sevişmeye başlayınca ne bileyim bol bol öpüşülsün öpsün öpeyim koklasın koklayayım ellerimiz boş durmasın istiyorum bunların yaşanmasından korkuyorum
- +1 yıl
Ön sevişmenin güzel olmadığı bir sevişme zaten yorgunluktan başka bir şey değil, tabi aşırı istekli olup inlete inlete çaktığı durumlar hariç
+1 yılMerhaba, maalesef bu şekilde oluyor birçok evlilikte,, zamanla heyecan da kalmıyor tutku da.. her iki tarafta bunu görevi gibi düşünüp, onu yerine getirmek için seks yapıyor,, istisnalar tabiki vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 buçuk aylık evliyim nikahın düğünden 1 ay önce oldu düğün olmadan yaptık o zamanlar çok heyecanlıydı kardeşim istekliydi bnde öyle şimdi bnde hala aynı istek var ama onda o istek yok yorgunum diyip gecistiriyor yorgunluğa bahane buluyor
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@İlhann06 iyi yönüyle kötü yönünü tartiyorum iyi huyu daha çok tek sıkıntı bu onunda gormemezlikten geliyorum
- +1 yıl
nikahtan önce sadece 1 kez mi yaptınız
Cevap sahibi+1 yıl@0ldblueeyes 3 kezdi galiba
Cevap sahibi+1 yıl@İlhann06 bnde aynen öyle düşünüyorum konuştum isim yorucu bni abla dedi anlayışla karşıladım
- +1 yıl
zevk aldınız mı
Evli çiftler heycan bitince beni arıyor masaj ve mutlu son için 21 cm kalın çok geç boşalırım çoğu kez boşalmadan bitiriyorum çünkü bittim yeter dinlenelim oluyor
00 Yorumlakendini ve karşındaki tüketmenle alakası bir durum. Seksin monotonlaşmaması için heyecanı üst düzeyde tutmam gerekiyor. Bunu içinde emme basma tulumba gibi seks yapmamak gerekiyor.
00 YorumlaAraya yaz girdi, çocuk geceleri uyumadı kayınvalide evine gidildi dönüş oldu korona olduk kış geldi o işimiz gereği gececi ben sabahci falan derken, 6 ay oldu daha birlikte olamadık. 7yillim evliyim
00 Yorumla
+1 yılİstesem de evlenemeyeceğim maalesef ama bundan korkarım işte. Aslında cinselliği geçtim; birbirimize olan aşkımız ve sevgimiz biterse diye korkuyorum.
00 YorumlaHer sene araçlar bile model değiştiriyor heyecan olması için, marka aynı ama model farklı, model değişmedikçe heyecan azalır.
00 Yorumla
+1 yılelbette düşün her gün aynı yemegi yiyosun sürekli sıkılırsın ama renglendirmekte senin elinde oda ayrı konu
00 YorumlaEvlilikte bir süre sonra her şey monotonlaşıyor. Güven sağlayan da bu, belirsizlik yok, korku yok, arada sırada ama farklılıkla olmalı ki sıkmasın, kişiden kişiye değişir ve kendi psikolojik durumuna
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazı çiftlerde öyle, bazı çiftlerde sadece tek tarafta olabiliyor (kadın veya erkek farketmeksizin) bazı çiftlerde ise hep zirvesinde çünkü onlar monoton olmaması için çaba gösteriyorlar. kişilerin elinde bunu sağlamak
00 Yorumla
+1 yılçiftler kendisi canlı tutabilir. insanın elinde olan bir şey. karakter ile alakalı. bencil ve boş vermiş insanlar sonunda monotonlaştırır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu partnerine bağlı. eeğer istekli biri ise iç normalleşmez. kıyafetler ve seks ortamlarını değiştirmekte fayda var
00 Yorumla Normal sevenler için evet. Anormaller içinse hep bir anormallik vardır
10 Yorumlaeski arabayla yenı araba misali herseyın ılk zamanları guzeldır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Genelde öyle ama ben uzun sürmesini öpmek koklamak isterim
00 Yorumla
+1 yılBunun için evlenilmez ya da evli kalınmaz, öyle bişey yok merak etme
00 Yorumlabence degıl oyle olmaz sanmıyorum takıplermısın konusuruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef öyle
Ama değişik fanteziler ile monotonlaşmaktan kurtarılabilir00 Yorumla Aynen öyle bir süre sonra sadece yatıyor bacaklar acıyor sende tak tak tak çakıyorsun bitiyor
00 Yorumla
+1 yılHormonlar ve çiftler arasındaki ten uyumuna bağlı bir durum bu
00 Yorumla
+1 yılAynen monoton haline geliyor ondan sonra fantezi devreye giriyor oda karşılıklı olmazsa sıkıntı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİsteklı istekli kadınlrda bile monotonlaşıp yenilıkler kollu kuvetlı erkek arıyorlarmış
00 Yorumla Evet ihtiyaca dönüşüyor ama eylenceli hale getirmek çiftlerin arasında olan bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır öyle olmamalı. Eşler uyum sağladıkça daha da tutkulu olması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet maalesef öyle. ama bunu monotonluktan çıkmak da yine çiftlerin elinde.
00 Yorumla
+1 yılBu beni etkilemez evli olsam ama boyle evli değilken daha güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılEvet monotonlaşıyor ve sonra evliler de aldatmalar çoğalıyor..
00 Yorumla
+1 yılÇocuktan önce monotonlasiyor çocuk olunca her istediğinde yapamadiğndan heycan geri geliyor 😂
00 YorumlaÇocuk olduktan sonra sıradan birşeymiş gibi hayat devam ediyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde öyle maalesef. Ama olmayan evlilikler biliyorum. Değişiyor çiftlere göre. Ama iyi bir cinsel ilişki ancak iki tarafın da hevesli olmasıyla mümkün. Bi taraf çürük olduğında iş bitiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılArada ki bağ ve uyuma bağlı ihtiyaç veya çocuk yapma görevi gibi düşünürsen iş biter ayda 1 e düşer.
00 Yorumla
+1 yılBu kişilerin cinsel hayattaki renkliliklerine bağlı bir şey.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet oyle oluyormus herkesın soyledıgı bu ama ben evlıde olsam monotonlastırmam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. taraflardan biri ya da ikisi birden zaman içinde birbirlerine zıt karakterlere dönüşebiliyor böyle olunca anlaşmazlıklar oluyor ve eşler cinsellik olarak birbirlerini arzulamaz hale geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Monotonlaşır. Aldatmalar başlar. Bazı aldatmalar evliliği kurtarır, evliliğe renk katar.
01 Yorumla- +1 yıl
Hasss*ktir
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılgir çık boşal olmuyor da,, o eski heyecanı fantezileri azalıyor tabi
00 Yorumla
+1 yılbaşkalarınıda istiyorsun ;)
82 Yorumla- +1 yıl
Eş değiştirmeli 😂
Cinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Tamamen çiftlerin tutumuna göre değişir. İki taraf da istekli ve heyecanını kaybetmiyorsa asla monotonlaşmaz bence
00 YorumlaBiz buldukda monotanlaşması kaldı 🤣
84 Yorumla- +1 yıl
Buna güldüm 😅😅
+1 yılkarşındaki kişiye bağlı
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Aslında evet bu zaten normalde de öyle oluyor onun için fantazilerin devreye girmesi şart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek bıkıyor hep aynı kişiyle ve bedenle birde pasifse fantaziyle alakası yoksa tekdüze oluyor
00 Yorumla Hayır yaş ilerledikçe daha istekli daha şehvetli geçiyor. bana göre mekan, hava, görünüş, duruşun çok önemi var değişiklik yapın.
00 YorumlaGenel olarak çiftlere baglı bişey renk katmazsan ilişkiye gir çık iyi geceler olur renk katarsan ilk günkü gibi devam eder
00 Yorumla
+1 yılDuygu sevgi arzu istek olduktan sonra her zaman heycan dolu olur..
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler