Cinsel Yaşam Klitorisime piercing taktırsam, çok tahrik olur muyum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Çok tahrik eder mi? Bir de Türkiye de nerede taktırabilirim? Güncellemeler+1 yıl Meme uçlarıma da mı yaptırsam Klitorisime piercing taktırsam, çok tahrik olur muyum? Cevapla Piercing Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sarkma yapar taktırma bence tahrik edecek bir durumda yok 2 6 Yorumla Soran +1 yıl O hafif sarkıklık çok seksi geliyor bana p*rno Yorumla Soran +1 yıl p*rno yıldızlarında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl p*rno yıldızlarına bakma sen onlar para kazanmak için her türlü fanteziyi yapıyorlar. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca bazı vajinalara yakıştığı dığru bazı vajinalarda çok itici duruyor. Yorumla Soran +1 yıl Benim vajinam güzel ayrıca avrupada yaşasam ben de p*rno olurdum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vajinan güzelse bir şey diyemem benimkide güzel ama taktırma taraftarı değilim Yorumla
langawi Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bayan arkadaşlarımdan duymuştum tahrik oluyorlar dövme yaptıranlar takıyor biliyorum. 0 1 Yorumla langawi +1 yıl Meme uçlarına yapılıyor güzel durur Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadın piercing işi yapan biri bulman lazım.Ama dikkat et, oral ilişkide sonra klitorisinden onu koparmasınlar😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Daha neler.. Soran +1 yıl Halka yaptırmayacağım ki. İçine gömülü olacak Cevap sahibi +1 yıl Ben şahsen göbekte piercing vajinanın hemen biraz üstüne de küçük dövme olsun isterdim😊Çift etki 😍 Soran +1 yıl Kadın vücudunda dövme çekici gelmiyor bana erkeksi geliyor. Koluma yaptırdığım için bile pişman oldum Cevap sahibi +1 yıl Ama kadına yakışır, narin şekiller tercih edilmeli.Öyle koyu ve büyük dövmelere ben de karşıyım👍
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet tahrik olursun ama takan alışkın olur heralde bide öper orayı hoşuna gider tabi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Erkek olmasın tecavüz falan eder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadına yaptır tahrik olmazsın hem olsanda bişey olmaz peçeteyle siler Yorumla Soran +1 yıl Yaptırırken değil ya piercing takılı iken yürürken hareket ederken falan tahrik olurum bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence klitorisine yaptırma orası sade daha güzel tavsiye etmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zarar vermeyesin sonra zevk alamazsın falan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanmam çok kadın yaptırıyor avrupada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemedim olur ya Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Orasi neresiymis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Acır l*n a*mın 0 13 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Cevap sahibi +1 yıl Memelerinin uçları da acır, Nasıl dayanacan o acıya a*mk Cevap sahibi +1 yıl Klitorisin belirgin mi çok Cevap sahibi +1 yıl Ben doğal haliyle daha çok beğeniyorum kadınları, Kıyma memmişlere kukuya boş ver :D Soran +1 yıl Bu nasıl üslup 😂 Soran +1 yıl Belirgin Cevap sahibi +1 yıl Fazla açık sözlüyüm napim D Cevap sahibi +1 yıl Elleşme kukuya, Kıyamam ben ona kurban olurum oys :D Cevap sahibi +1 yıl Biz öpmeye koklamaya kıyamıyoz sen deldirmekten bahsediyon :D Soran +1 yıl Ne oldu azdın mı 😀 Cevap sahibi +1 yıl Hem de nasıl naptım, soruyu beğenecem yaz bana ;) Cevap sahibi +1 yıl *a*zdım Cevap sahibi +1 yıl Sadman07
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben takabilirim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Senin neyi takacağın belli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorsun yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her yerine yap Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha güzel olur Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. mutlaka eder 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sarkma yapar taktırma bence tahrik edecek bir durumda yok
O hafif sarkıklık çok seksi geliyor bana p*rno
p*rno yıldızlarında
p*rno yıldızlarına bakma sen onlar para kazanmak için her türlü fanteziyi yapıyorlar.
Ayrıca bazı vajinalara yakıştığı dığru bazı vajinalarda çok itici duruyor.
Benim vajinam güzel ayrıca avrupada yaşasam ben de p*rno olurdum
Vajinan güzelse bir şey diyemem benimkide güzel ama taktırma taraftarı değilim
Bayan arkadaşlarımdan duymuştum tahrik oluyorlar dövme yaptıranlar takıyor biliyorum.
Meme uçlarına yapılıyor güzel durur
Kadın piercing işi yapan biri bulman lazım.
Ama dikkat et, oral ilişkide sonra klitorisinden onu koparmasınlar😂
Daha neler..
Halka yaptırmayacağım ki. İçine gömülü olacak
Ben şahsen göbekte piercing vajinanın hemen biraz üstüne de küçük dövme olsun isterdim😊
Çift etki 😍
Kadın vücudunda dövme çekici gelmiyor bana erkeksi geliyor. Koluma yaptırdığım için bile pişman oldum
Ama kadına yakışır, narin şekiller tercih edilmeli.
Öyle koyu ve büyük dövmelere ben de karşıyım👍
Evet tahrik olursun ama takan alışkın olur heralde bide öper orayı hoşuna gider tabi
Erkek olmasın tecavüz falan eder
Kadına yaptır tahrik olmazsın hem olsanda bişey olmaz peçeteyle siler
Yaptırırken değil ya piercing takılı iken yürürken hareket ederken falan tahrik olurum bence
Bence klitorisine yaptırma orası sade daha güzel tavsiye etmem
Konuşmak ister misin
Önce bi klitoristini görelim sonra karar verelim
buna 😂
piercing takan yerler yapar
İstanbul kadikoy sinema sokagi
Zarar vermeyesin sonra zevk alamazsın falan
Sanmam çok kadın yaptırıyor avrupada
Bilemedim olur ya
Orasi neresiymis
Güzel olur yap sen
Acır l*n a*mın
😂
Memelerinin uçları da acır, Nasıl dayanacan o acıya a*mk
Klitorisin belirgin mi çok
Ben doğal haliyle daha çok beğeniyorum kadınları, Kıyma memmişlere kukuya boş ver :D
Bu nasıl üslup 😂
Belirgin
Fazla açık sözlüyüm napim D
Elleşme kukuya, Kıyamam ben ona kurban olurum oys :D
Biz öpmeye koklamaya kıyamıyoz sen deldirmekten bahsediyon :D
Ne oldu azdın mı 😀
Hem de nasıl naptım, soruyu beğenecem yaz bana ;)
*a*zdım
Sadman07
Ben takabilirim
Senin neyi takacağın belli
Biliyorsun yani
Her yerine yap
Niye
Daha güzel olur
ben takarım
mutlaka eder