Şahsen bence ikisi de normal. Ama insanlar meme, kalça olarak daha dolgun bir vucuda sahip kadınlara daha çok ahlak baskısı yapmıor mu? Memesi olmayan kızlara kimse "günah, teshirci" demezken iri memeli kadınlara demediklerini bırakmıyorlar.
Dolgun vücutlu kadınlar neden ahlaksız damgasi yerken zayıflar normal kabul ediliyor?
Hayır bana göre çok alakasız bi durum. Bi kadının kalçaları diri memeleri dik ve dolgunsa bu onu ahlaksız yapmaz bu çok sığ ve cahilce onu sadece çekici ve daha etkileyici yapar ama o kadını elde edemeyeceğini bilen erkek komplekse girer ve ona ahlaksız yollu vs gibi şeyler yapıştırır kedi ve ciğer hesabı
Aslında şöyle söylemek gerekir, her dolgun vücutlu kadina ahlaksız denilmedigi gibi, her zayıf ve meme-kalca ikilisi küçük olana da ahlâk timsali gibi bakılmıyor,, bu biraz nasıl giyindigi, nasıl davrandığıyla ilgili... ha bana sorarsan kimse kimseye ahlâk dersi vermek ya da giydiklerinden ya da fiziki görüntüsünden dolayi herhangi bir sifat bulma hakkına sahip değildir,,
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayir. Dolgun goguslu kadin crop giydiginde herkes bel alti muhabbet yaparken ayni dokelteyi veren ayni kiyafeti giyen kiza kimse bi sey deniyo
Hasetliklerinden canım maalesef böyle bir algı var vucut hatları nekadar belliyse okadar baskı çünki biz baskıcı bir toplumuz yasaklarla yapma etme demwlerle büyütülmüşüz bunun kolay kolay değişmesi mümkün değil yapcak bişi yok dolgun olan daha çok dikkat çekiyor oyüzden hedef oluyor
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle. Bir de komik olan tiktokta bir videoya denk geldim dolgun goguslu ve dekolteli bi kadin dans ederken video atmis. Sonra bi baska kadin da o kadina "Bi tarafini acarak bi yerlere geliyorlar ahlak namus" vs diye zirvalayarak düet atmış. O düet atanın profiline girdim dolgun goguslu kadindan cok daha acik kiyafetler giymis. Yani bu nasil bir algi ya 🤣 büyük memelileri lincleyip kucukleri gormuyorlar bile ama netice olarak ayni organ.
Zaten biri birini eleştiriyorsa eğer emin ol o kişi daha fazlasını yapıuordur ve verdiğin örnekte bunu doğruluyor insanlar kendi eksikliklerini başkaları üstünde dile getirmeye bayılır insan oğlu çiğ süt emmiş gayet normal kimsenin kimseyi yaftalamaya hakkı yok
Türk erkeklerinin çoğunu gerici zihniyet zannederken, sırf bizimle beraber olmak için giyimimizi nornal karsiliyolar zannederken böyle çağdaş, anlayışlı, yobaz olmayan erkeklerin de var olduğunu görmek çok güzel. Evet kadının doğası güzel görünmeye, güzel hissetmeye ve kadınsılıgını ön plana çıkarmaya meyilli. Erkekte erkeksiliğini ön plana çıkarmak ister. Ama bazı yobazlar bunu anlamiyo.
Anlamazlar kendilerine gelince her şey hak ama kadına gelince yasak bu anlayış bakma yavaş yavaş kırılıyor zaten z kuşağı bomba gibi geliyor 50 seneye kalmaz hayat eşit ve adil olmaya başlar baskıladıkça yobazlaştıkça insanları dindende soğuttular 20 sene önce sorsan bana yüzde 80 müslüman ülke derdim 10 sene önce sorsan yüzde 60 derdim şimdi sor yüzde 40 derim baskıladıkça insanlarında ayarını bozdular kadın erkek eşit herkes karşılıklı saygı duymak zorunda birinin özgürliği başkasının özgğrlüğüne girince biter bukadar basit
Kadın bir erkeğin başına gelebilcek en güzel şey kadına değer verirsen açar güller gibi ama değer vermezsen solar gider bunu anlasalar erkeklerde mutlu olcak evdeki kadını baskılayıp dışardaki kadınlara ağzının suyu akan erkekler elbet bir gün bitecek
sorun biraz saçma. gözükmeyen bir uzvun teşiri nasıl yapılacak ki. gözüken çok gözüktüğü için saklamakta zorlanıyor. gözükmeyen zaten normal giyiniyor sorun olmuyor.
Görüş yapanlar uzaydan galiba ilk defa fark ediyokar bende aynısını düşünüyorum bazı insanlar daha az dikkat çekiyo diye kafasına göreler dolgunda tam tersine yani kimse kıyafet tarzını sevdiklerini değiştirmek zorunda değil
Kim uydurmuş ya. Sosyal medyada da full böyle. Mesela tiktikta dolgun goguslu bi kadin video atinca yorumlar full abazalar ve ahlak sovalyeleri. Ama zayif memeli bi kiz video atinca kimse memesinden bahsetmiyo bile.
Şimdi en alttaki memesi dolgun olan ve memesi kucuk olan kiz yanyana. O fotografa bak. Sence hangisi video cekse daha cok avaza saldirisina ve ahlak bekcisi saldirisina ugrar? Ben ablama gore daha dolgun gogusluyum ve ablam crop bustiyer vs giyerken ben giyince akraba evinde anneannem vs ustume hirka getiriyo. Ama ablama boyle bi sey hic yapmiyolar.
Bunun dolgun olması ile değil belirgin olması ile alakası var :) göze gelmesi ile yani. E ablanda incecik dar bişi giyse bak nasıl belli olur. O anki görüşe bağlı.
Kendi fikrimi söyledim zaten. Tekrar etmenin gereği yok. Ben hatları daha belirgin dolgun diye daha çok *yargılamıyorum* kimseyi. Tam tersine bana küçük olanlar daha çekici geliyor mesela. Sen saplanmışsın aynı açıya. Herkesin görüşü fskrlı zevki farklı
Hahahah ama sinir oluyorum sizin gibi ukala insanlara. İstediğim gibi giyinirim bu kimi ilgilendirir? Ben dar, seksi giyinmeyi seviyorum çünkü kendime o şekilde kıyafetleri yakıştırıyorum. Çirkin giyindiğimde ozgüvenim, moralim, yaşam enerjim düşüyor. Kendimi güzel hissetmek istememin nesi kötü ki
Ya ne alakaaaaaa allahım yarabbim sabır ver. Erkekler için süslenmiyoruz! Kendimizi ilk etapta kendimiz beğenmeliyiz. Ve o sapık zihniyetli erkekler hayvanlara bile tecavuz ediyo. Kiminin tübanlı fantezisi var elalemin zihniyeti yüzünden ben kendimi niye kisitliyim. Erkek doğası gereği erkeksi gorunmeyi, erkekligi ile on planda olmayi arzular. Kadin da dogasi geregi kadinsi olmayi. Bunu niye anlatamıyoruz size biz ya
Ona bakarsan bir erkekle kadının sevgili olması da günah. Harammış. Küfür de çok ağır günahmış. Yani her şey günah. Hepimiz kendi yaptiklarimizin hesabini vericez kimseyi yadgilamamak lazim. Kalbimiz kötü olmamalı gerisi Allahla bizim aramizda.
Ay sen de sanki müezzinsin ama. Giydiğim şeyleri kimseyi azdırayım bilmemne yapayım diye giymiyorum. Elbise giyemeyeceksem, şıkır fıkır giyinemeyeceksem ne diye kadınım.
Tamam kutsal psikopos. Tanrı sizi yüceltsin 🤣 Dışarıdakilere de giymiyorum ki ya o kadar yazdım yine anlamamışsın. Evleneyim kocama neler neler giyerim şimdi zamanı değil onun 19 yaşındayım be