Hiç yapmayacak kadar sevmezler gibi bir havaları var da. Dindar ve muhafazakar arkadaşlarımdan biliyorum. Yani evlenlerse dahil ihtıyaç için değil de görev veya zorunluk için yaparlar. Sizce muhafakalık ile seksin bir alakası var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence azgınlar ama kadınları bastırıldığından isteksiz olabilir. çünkü inandıkları cemaatlerin hocaları kadın erkeği tatmin etmek zorundadır tarzı fetvalar veriyotlar. erkekleri bence müptelası ama eşlerinde iş yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılVallah bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
+1 yıldindarn muhafazakarlar da ürüyorlar yani seks yapıyorlar
zevk kısmını bilemem
inançlarına uygun olacak şekilde yaşıyorlardır herhalde10 Yorumla
+1 yılTabiki isterler kendilerini baskılıyorlar sadece onlarda birer hayvan ve ihtiyaçları var yani
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kesinlikle alakası var onlar tüm istek ve arzularını bastırdıkları için çok daha istekli oluyorlar bence :)
010 Yorumla
Soran+1 yılHahaha saçmaladın baya.
Soran+1 yılTecrübe ettiğim derken?
Soran+1 yılNormalde evlenmeden olmaz?
Soran+1 yıl:D senin sevgilin nasıl bir muhafazakar? Yapıldıysa demek muhafakar değil.
Soran+1 yılPeki sen neye göre onu muhafakar olarak tanımlıyorsun?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de çok dindar ve muhafazakar biriyim ama eski eşimle yatakta istekli boğa gibiydim yani hem çılgın fanteziler hem de uçuk kaçık sevişmeler falan eski eşimi zevkten uçuruyordum 😋
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye eski eşin olmuş?
Cevap sahibi+1 yılAilesi yüzünden (severek) ayrıldık…
Soran+1 yılSeven ayrılır mı ya? Ailesi naptı acaba
Cevap sahibi+1 yılYaş farkımızdan dolayı.. Ben 43 ve o 25 yaşında yani ailesi baştan beri istemiyordu ama yine de biz evlendik ve çok mutluyduk ama aile içinde eşimin evliliğine onay verenler ile onay vermeyenler arasında olaylar yaşandı ve hatta akrabalarına bile bu durumlar yansıyınca eşimin psikolojisi bozulmaya başladı, psikolojik tedavi gördü.! Gün geçtikçe daha kötü oluyordu ve benim için kopma noktası "intihar girişimi oldu" yani onun canı bizim aşkımızdan ötedir sonuçta ona kıyamadığım için ayrılmamız gerektiğini söyledim ve onu buna ikna etmek ÇOK zor olmuştu…
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMuhafazakar biri evrenden ırak ya. Onlara göre seks yapmayı geçtim, dokunmak bile günah. Kardeşçe bir hayat sürer anca evlenilirse.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ben ne dindarlat gördüm içinden başka biri çıkan :)
06 Yorumla
Soran+1 yılHmmm ne gördün
Soran+1 yılBir şey olmaz konuş
Soran+1 yılTamam o zaman 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yıltadına varan bırakmıyor :D hikaye senden bende carpık ilişkileri var cinsel istek insani bir olay bir yerden sonra karsı koyamazlar.
00 Yorumla Dindarın da istekleri olur ama nefsini kontrol etmesini bilir. Hayvanlaşmaz. Zevklerin kölesi olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDışarıya karşı muhafazakar olup neler neler yapıyorlar 😀
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapmamış olanda o tadı alamadığı için yapmadan durabiliyor
Cevap sahibi+1 yılKonyada nelere şahit oldum sana anlatamam neler var neler 😂
Soran+1 yılYani?
Cevap sahibi+1 yılYanisi emin ol aşırı seviyorlar gerçek muhafazakarları bilmem ama öyle gözüken ya da aile baskısıyla bu hayatı yaşıyan bir sürü kişi var
Cevap sahibi+1 yılVe bunlar baya baya seviyorlar ablam imamatipte müdürdü konyada ben arada yanına gidip geliyordum mecburi şeyler için orada bile yiyecek gibi bakıyorlardı bir şekilde numaramı alma çabaları filan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen imam hatipte öğretmenim. Anlatsam inanmazsın. Kız öğrenciler mi desem yoksa personel mi?
034 Yorumla- +1 yıl
Neler olabilir ki orada sadece kız öğrenciler yok mu zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Kız öğrencilerin okulunda erkek öğretmen ve personel yok mu sanıyorsun?
Ayrıca onların okul dışında bir hayatı yok mu?
Soran+1 yılHangisini anlatmak istersen?
Soran+1 yılOkuldan sonra da takip ediyor musun onları?
Cevap sahibi+1 yılBurada değil de baş başa daha iyi olur.
- +1 yıl
Okul dışındaki hayatını bilmiyorum da erkek öğretmen ve personellere ne yapabilirler ki, riskli olur onlar için
Soran+1 yılTamam :D
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller İnanmazsın ama diploma almaya gelen kız numaramı bulup mesaj attı. Okul zamanı da sürekli iş atıyordu. Sonrasında istediğini verdim. Yani diplomasını 😈😈
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim adımı anlarsın ;)
- +1 yıl
Diplomayi almaya hevesli galiba:d iş atıyordu derken ne yapıyordu ki okulda bu arada
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Sohbet ederken üstü kapalı eski sevgililerinden bahsedip akıl danışıyordu. Meğer beni deniyormuş. Sürekli gözlerime bakıp gülüyordu. Hep yanımda bitiyordu.
Soran+1 yılSen de istediğini de aldın ondan
Cevap sahibi+1 yılSoran özele gelmeyecek misin?
Soran+1 yılGörmedim beğendiğini
- +1 yıl
Ama sanırım sadece bu kızla sınırlı kalmadı olaylar öyle değil mi:)
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Kalkmışın dini imanı olmaz demişler ya o hesap :D :D
Cevap sahibi+1 yılSoran tekrar beğeniyorum.
- +1 yıl
Okulda aksiyonlu riskli durumlar yaşandı mu hiç peki:)
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Personellerden biriyle flörtleşiyorduk. Sürekli geçerken beline sarılıp okşuyordum baktım itiraz yok kalçalara inmeye başlamıştım. Kadın sürekli diken üstündeydi birileri görecek diye. :D :D
- +1 yıl
O da kapalı mıydi:d
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Hayır açıktı ama çok ateşli kadındı kalçası kocaman memeler füze gibi aklını alıyordu görenin.
Kaç kişi evlilik teklifi etmişti :D- +1 yıl
Ahaha valla kız öğrencilerin de ilgisinin çekmiştir o fizikle o kadın ya:d
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Ben onların ilgisini çekmek için dar giyiyorum. Öğretmenlerin yanında gizliyorum ama sınıfta bahçede falan önüm açıkken çok fena bakıyorlardı. Kasıtlı yapmıyordum ama doğal olarak belli oluyordu.
- +1 yıl
Peki hiç bir şekilde kendi de frikik vermeye çalışan oluyor muydu onlardan ya da tahrik etmeye çalışan
Soran+1 yılTekrar beğenir misin
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Kızlar çok fena ya kantin sırasında veya sınıftan çıkarken kalabalığı bahane edip sürtenler dayananlar oluyordu.
Cevap sahibi+1 yılBu son bak :)
- +1 yıl
Ahaha biraz erkek olmamasi biraz da o dönemki libido sana patlamalarina neden olmuş gibi sanki:d
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Spor odasında da biriyle az kalsın işe girişecektik de kendimi zor durdurdum :D
- +1 yıl
O nasıl oldu:d istersen profilden ulaş yaz merak ettim
Soran+1 yılEkleyemiyorum. Bir gizliden çıksan anca
Cevap sahibi+1 yılçıktım hadi
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Bu kadar yeter :D
Soran+1 yılYazdım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni mi çağırsınlar yaparken hayırdır ne istiyorsun insanlar dan😂
04 Yorumla
Soran+1 yılÇağırmak ne alaka :D
Cevap sahibi+1 yılOnların çocukları olduğuna göre muhakkak yapıyorlar birşeyler
Soran+1 yılBen daha çok zevk kısmından bahsediyorum. Çocuk yapmak için tamam
Cevap sahibi+1 yılOnların muhafazakar olması yatakta deli gibi sevişmediği anlamına gelmez😉
+1 yılValla birsey diyem mi en istekli kizlar imamhatipten cikiyor nedense 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılNereden biliyorsun
- +1 yıl
Yasamis oldugum cok sey var
Soran+1 yılHh tamam
- +1 yıl
Anlatmami istersen beklerim
Soran+1 yılNerede bekliyorsun
- +1 yıl
Yazarsan diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi yalancı. İnanma. Senden benden daha meraklılar.
016 Yorumla- +1 yıl
Ne ön yargılı yobaz bi yorum. Onlar ayrı dünyaların insanı mı 😄 senden benden diye ayrıştırmışsın😂
Cevap sahibi+1 yılOff ne alakası var yobazlıkla ya
Cevap sahibi+1 yılSenden benden dediğim yani dindar olmayınca bu şeyler anormal gelmez yani
- +1 yıl
Yaptığın yorumla çelişiyorsun şu an 😊
Cevap sahibi+1 yılYaptığım yorum net bence. Kapalıların içinden daha çok geçtiğini düşünüyorum
- +1 yıl
Her yorumda başka bir konuya değiniyosun. Neyi eleştiriyosun onda bi net ol. Önce genelleme yaptın, daha sonra dindar olmayanlar diye ayırdın, onları eleştirdin. Şimdi de konuyu kapalı kadınlara yönelttin... Kapalı kadınlar, kadın değil mi? İstekli ya da isteksiz insan vardır, bunun kadını erkeği, kapalısı açığı yoktur. Bu şekilde ayırt etmek sadece acizce bi ön yargıdır.
Cevap sahibi+1 yıl@matthillda Konuyu toparlayalım. İyice dağıldı. Soran dindarlar muhafazakarlar seks sevmez mi diye sormuş. Ben de dedim ki, "senden benden daha meraklılar" yani, dindar olmayanlardan (kapalı olmayan, dine inanmayanlar) daha meraklılar bence.
Bu kadar. Konuyu neden çarpıttın anlamıyorum. Gayet açık bir şey- +1 yıl
Çarpıtmadım olanı söyledim sadece. Ben konuyu bir bütün halde toplayıp eleştirimi yaptım. Dağıtan sensin esasında. Tartışmaktan çekiniyosun sadece😊 ama haklısın konuyu toparladık varsayalım ve kapatalım. İyi günler 🖖🏼
Cevap sahibi+1 yıl@matthillda Varsay o halde. Nasıl olsa yobaz yaftası yapıştırdın
- +1 yıl
Acımasızca ön yargıyla yorum yapıyosunuz, bir başkası sizi eleştirince de alınıyosunuz. Bu sitede bunu anlamıyorum işte 😊 Öyle değilsen eğer, üstüne alınmanı gerektirecek bi durum da yok demektir. Takılma dediğime..
Cevap sahibi+1 yıl@matthillda Eleştiriden çok senin gibi düşünmeyince olan bir damga gibi geldi.
dediğine takılırım çünkü ben herkesin düşüncesini önemsiyorum. Yobaz demen rahatsız etmişti. Böyle düşünmeni istemem şahsen- +1 yıl
Yorumun bana öyle gelmedi ama. İnsanların değer yargılarını eleştiriyormuş gibi bi tavrın var daha çok. Ben yanlış anlayıp seni rahatsız ettim madem kusura bakma.
Cevap sahibi+1 yıl@matthillda Yok ya, ne haddime ki birinin tercihini sorgulayayım. Sadece daha meraklı olduklarını düşünüyorum. Bize oranla.
- +1 yıl
Bak yine ayrıştırdın 😄 "Bize oranla"
Cinselliğin sınıfları varmış. Öğrenmiş oldum sayende teşekkürler...
Cevap sahibi+1 yıl@matthillda Sence dindarlarla dinsizlerin ya da rahatların cinselliğe bakışı aynı mı?
- +1 yıl
Ben insanları dindarlar, dinsizler vs diye ayırt etmem. Sabahtandır karşı çıktığım konu da bu farkındaysan
+1 yılSeverler ama bazı şeyleri doğru bulmuyorlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
Youtube kullanıyor musun?
Soran+1 yılEvet?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılöyle görünüyor. ama evlenince sınırlar kalkıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yapmıyorlar hem de en ateşlisini yapıyorlar
222 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvet bir kaç tane arkadaşım var gayet iyi de yapıyorlar
Soran+1 yılEvli?
Cevap sahibi+1 yılEvet evli
Soran+1 yılYaptıklarını nereden biliyorsun? :D
Cevap sahibi+1 yılKonusurz arada
Soran+1 yılNormalde konuşmaz muhafazaka öyle şeylerii
Cevap sahibi+1 yılEvliler konuşur
Soran+1 yılHmm sen de evli misin yani?
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Bu kadar ateşli olmaları için karşısındaki erkeğin ona özgürlük vermesi gerekiyor tabi ama:)
Soran+1 yılAnladım galiba sen de muhafazakarsın?
Cevap sahibi+1 yılEvet bizde sexe düşkünüz
Soran+1 yılBiz derken?
Cevap sahibi+1 yılMuhafazakarlar evli misin
Soran+1 yılYoo
Cevap sahibi+1 yılEvlenince sende seversin
Soran+1 yılMuhafazakar değilim ki ben :D
Cevap sahibi+1 yılOnunla alakası yok ki fiziksel ihtiyaç 🙂
Soran+1 yılSen kapalı mısın?
Cevap sahibi+1 yılEvet sen
Soran+1 yılYok
Severler ama uzak dururlar
00 Yorumla