Cinsel Yaşam Eşimin her şeye itiraz etmesine ne demeli? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 seks yapmak istemiyor oral yapmak istiyorum yaptırmıyor sevişmiyor öpmüyor bile akrep burcuyum ben bu adamla ne yapacağım? Eşimin her şeye itiraz etmesine ne demeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bahsettiğin gerçekten adammı onda şüpheye düştüm ama adam varsayıp cevaplıyorum, ya terket ya aldat böylesi hakediyo, öyle hayatmı yürür 1 0 Yorumla
JoKeR Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 40% +1 yıl Oral yaptırmıyor kısmı en ilginci. İşin zor aplam ne diyim. 1 0 Yorumla
banayaklasmayinya Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Adam seni istemiyor bence çirkinsin sanırım git bakım yap. 1 0 Yorumla
xxSLHxx Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Konuş açık açık yavaş yavaş dene birden bekleme belki zamanla o da sever 1 0 Yorumla
Tarkan24 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Yakında boynuzu yer o adam boş ver kendisi yapıyor sonucuna katlanır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akrep burcu bi kadına böyle bir adam denk getiren hayat bize neler yapmaz.. işin zor nasıl tatmin oluyorsun bu şekilde? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyorum sorun bu zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni arzulamıyor konuştunuz mu hiç sorun ne diye? Fiziğini mi beğenmiyor Yorumla Soran +1 yıl Bir sorun söylemiyor beğenmediğini de soruyorum onu da söylemiyor anlamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fiziğin nasıl Yorumla Soran +1 yıl Balık etli sayılırım renkli gözlü beyaz tenli cevrem tarafından beğenilen biriyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha ne istiyor bu adam gay mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boyun kilon nasıl Yorumla Soran +1 yıl Ay ne biliyim kafayı yedim düşünmekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eşini sana yaklaştıracak taktikler bulalım Yorumla
İskenderun-adana Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Kusura bakma harbi bir mal ile evlisin ama. La bu adam allahindan belasinimi istiyor. Cok canini sikmaya gelirse dm at kiz bana ben nerdeysen gelirim 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
delibasi Takip Et Xper 6 Yaş: 49 +1 yıl akrep burcu kadınına yazık oluyor gerçekten senin adına üzüldüm 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı. Çok net eşin senı arzulamıyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunu anlamak icin kahin olmaya gerek yok zaten Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Seni arzulamayan kişiye yapacak pek bir şey yok..Onu azdıracak haplar al çaktırmadan ver. Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Öylelerine denk geliyoruz ya bu nasıl adalet 1 0 Yorumla
spermmen31 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl duş başlığına ve salatalığa gün doğdu 1 0 Yorumla
Astsubay0 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Evlenmeden önce nasıldı 0 1 Yorumla Astsubay0 +1 yıl Madem bunları yapmıcak ne diye evlenmiş Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl boşa gitsin onuevlenmeden hiç konuşamdınız mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evlendiğimizde az çok yapıyorduk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden bıktı senden peki Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konuş onla Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bosucaksin tabiki.Adam tam bir mal 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ka. Yillik evlilik var.Taslariniz kac.Eskidendir boylemi sonradanmi oldu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burç ne alaka konuş kocanla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konuştum yine aynı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burç ne alaka Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sen %99 aldatırsın 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İşin zor o adamla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bahsettiğin gerçekten adammı onda şüpheye düştüm ama adam varsayıp cevaplıyorum, ya terket ya aldat böylesi hakediyo, öyle hayatmı yürür
Oral yaptırmıyor kısmı en ilginci. İşin zor aplam ne diyim.
Adam seni istemiyor bence çirkinsin sanırım git bakım yap.
Konuş açık açık yavaş yavaş dene birden bekleme belki zamanla o da sever
Yakında boynuzu yer o adam boş ver kendisi yapıyor sonucuna katlanır
Akrep burcu bi kadına böyle bir adam denk getiren hayat bize neler yapmaz.. işin zor nasıl tatmin oluyorsun bu şekilde?
Olmuyorum sorun bu zaten
Seni arzulamıyor konuştunuz mu hiç sorun ne diye? Fiziğini mi beğenmiyor
Bir sorun söylemiyor beğenmediğini de soruyorum onu da söylemiyor anlamıyorum
fiziğin nasıl
Balık etli sayılırım renkli gözlü beyaz tenli cevrem tarafından beğenilen biriyim
daha ne istiyor bu adam gay mi
boyun kilon nasıl
Ay ne biliyim kafayı yedim düşünmekten
eşini sana yaklaştıracak taktikler bulalım
Kusura bakma harbi bir mal ile evlisin ama. La bu adam allahindan belasinimi istiyor. Cok canini sikmaya gelirse dm at kiz bana ben nerdeysen gelirim 🤣🤣🤣
akrep burcu kadınına yazık oluyor gerçekten senin adına üzüldüm
Çok net eşin senı arzulamıyor.
Bunu anlamak icin kahin olmaya gerek yok zaten
Seni arzulamayan kişiye yapacak pek bir şey yok..
Onu azdıracak haplar al çaktırmadan ver.
Öylelerine denk geliyoruz ya bu nasıl adalet
duş başlığına ve salatalığa gün doğdu
Evlenmeden önce nasıldı
Madem bunları yapmıcak ne diye evlenmiş
Boğa burcu olarak seni çok iyi anlıyorum 😄
Ateşini alırım ben istersen tabii
Severek evlenmediniz mi
boşa gitsin onu
evlenmeden hiç konuşamdınız mı
Evlendiğimizde az çok yapıyorduk
neden bıktı senden peki
Bilmiyorum