Bazı kadınlar seks yaparak evlilik ike tehdit ediyorlar saçma gerçekten😕
Herkesle ilişkiye girilmez ama ilişkiye girincede evlilik yapılmak zorunda değildir.
Görüşler için teşekkürler👍👍👍👍

Evlenmeden Asla Böyle Bir Şey Geçemez Aramızda. Benn İnsanın Tüm İlklerini Evleneceği Kişiyle Yaşaması Gerektiğine İnanırım. Kimsenin İlişkisi Evlilikle Sonuçlanmadan Evleneceği Kişiden Emin Olmayacağı İçin De Bende Ancak Evlendiğimde Evleneceğim Kişiden Emin Olduğumda Her İlkimi Yaşayacağım. Aksi Bana Göre İhanettir. Çünkü Benim Görüşümde İhanet İçin İlla Evlendikten Sonra Başkalarıyla Kurulan İletişim Değildir. Benim İçin İhanet;
Evlilik Öncesi Sonrası Karşı Cinsle Aşılan Her Kırmızı Çizgi Veya Her Münasebet Gelecekteki Eşi Aldatma Riskidir.
Başkalarını beni ilgilendirmez ama evlilik öncesi ilişkiye kendi adıma karşıyım. Varsayalım sevdiğim kişi ile evlilik öyle bir duruma kalsam evlenirim tabi.
Öyle ortada bırakmam.
Teşekkür ederim
Evlenmek sadece cinsellikle olmaz. O yüzden cinsellik yaşayan kişiyle de evlenilmez doğal olarak
Seks ayrı, evlilik ayrı kulvarlarda. Tek ortak yanları bir 'ilişki' türü olmaları. Evliler seks yapabilirler veya yapmayabilirler de. Evli olmayanlar da yapabilirler veya yapmayabilirler de.
Kişi dindar biriyse, ailesi tutucuysa, ortada bir söz varsa, plansız bir hamilelik varsa vb. ekstrem durumlarda iş evliliğe gidebilir tabi. Bunlar dışında günümüzde eskiye nazaran evlenmek gibi bir zorunluluk yok artık.
Cevap
49Cevap
Merhaba gadası 🙃
Bu tamamen kişinin kendi iradesine kalmış bir durumdur. Hani diyorlarya eğlenecek insan ve evlenilecek için çok farklıdır diye. Bu tabir tamda bu soruya göredir. Kişinin böyle bir durumda niyeti önemlidir. Bir tarafta aile bütünlüğünü kuracağı insana karar vermesi gerekirken, bir tarafta sadece kendisinin tatmin olmasına karar vermesi gerekiyor. Uzun lafı kısası niyet önemlidir.
Ya şimdi kızın durumuna bağlı mesela kız gelmiş ilk bende seks yapıyor dedi ki evlenelim falan hani zaten ben bu kızı birlikte olmuşum seks yapmışım kalkar evlenirim yani beni bozmaz zaten Ben ilk başta bunları konuşurum hani ilerisi olur mu evlenmek ister misin istemez misin hani daha sonra gecelik mi takılıyoruz nasıl gibisin önceden konuşacaksın Bu mevzulari önceden de öyle bir söz vermediysen asla kendimi zorunda hissetme ama söz verdiysem de evlenirim yani
Bence tabii ki cinsellik yaşadığın kişi ile evlenmek zorunda değilsin lakin evlenmeyeceğin insanla da cinsel ilişkiye girmemelisin. Hiç kimse kimsenin oyuncağı değil sonuçta.
hayır kimse ilişki yaşıyor diye evlenmek zorunda degil
Saçma. Aslında iki tarafta cinsel ihtiyaçlarını karşılıklı olarak gideriyor. Ha tabii bizim ülkede namus, zar parçasına göre değer görünce haliyle evlenmek zorunda gibi hissediyor insan. Toplumun kültür ile alakalı biraz.
Selam,
Değil, zaten evlenmiyorlar da :D Aksine ben evlilik öncesi cinselliği doğru bulmuyorum. Ancak bu benim fikrim. Zaten bu demek değil ki her cinsellik yaşayan evlenmeye mecburdur.
Ben duygusal olarak bağ kuramadığım biriyle sevişemem perso. Yani evlenme zorunda hissetmem ama yine de bilemiyorum. Tehdit konusuna gelirsek de sevişmeseydin o zaman diye bir cevap verebilirim :D
Tabiki evlenmek zorunda değil. Ama eğer kadın bakireyse ve evlilik vaadiyle kandırıp birlikte olunduysa o zaman iş değişir.
Bence kimse evlenecem diye girmemeli ilişkiye. Eğer iki taraf ta istiyorsa keyif için ve arzu ettiğin için girilir.
Evlenmeden önce böyle bir şey yapmışsam zaten evlenmek istediğim kişidir. Zorlamaya kalkarsa evlenmem.
Cıks değil. Tehdit savuran biriyle bişi yaşamazdım 🤔
15 20 dk için hayatı zehir etcek tercihlerden kaçınmak lazım, vakit geçirilecek kişiyle evlenmek lazım sıkılma ihtimalimiz olan kişilerle değil
Ohooo evlilik sadece cinsellik için yüzünden olsaydı. Saçma sırf cinsel birliktelik yaşadık diye evlenmem.
Evlilik Bambaşka bir boyut
Her seks yaptığınla evleneceksin diye bir şey yok karşı evleneceği kişiyle seks yapmayı düşünebilir bu durumda baştan söyleyecek :)))
Her cinsellik yaşayan insan eğer karşılıklı olarak anlaşmışlar ise evlenmek zorunda değiller ya da daha geç evlenme hakkına sahiptir.
Yaşın gencse sadece cinsellik yaşamak istiyorsan yapabilirsin evlenmek zorunda deyyilsin, herkes kendinden sorumlu
tabii ki cinsellik yaşadığın kişi ile evlenmek zorunda değilsin
öyle kanun olmadığına göre saçma sapan bir soru olmaktan öteye gitmiyor bu soru.
ne her kişiyle seks yapılır ne seks yaptığın her kişiyle evlenilir..
Hayır tabiki ikisini bağdaştırmak çok canım bir şey
Yoo yattık diye kosa kosa nikah masasına koşacak halimiz yok. Bebek için nikah için şart ama 😅
Her seks yaptığım kadınlarla evlenseydim 15 tane eşim olur du
Hayır tabi ki. Evlilik için sadece seks yeterli değil.
Değiliz tabii. Böyle düşünme eğiliminde olacak biriyle cinsellikten de kaçınırım.
Türk kezbanı ise evet..
Patlak gezmek onlarda ciddi rahatsızlık yaratıyor.
Evlilik sadece cinsellik olmamalı.
Öyle diyeninde beynine... yim
Tabii ki hayır, bırakın isteyen istediğiyle sevişsin, kimse de bu yüzden birini evliliğe zorlamasın.
Tabiki hatta her seks yaptığımız kişi ile evlenelim. 🤣
Cahillikten başka bir şey değil. Seks ile evliliğin ne ilgisi var. :D
Değil tabii ki bu bir tercih meselesi ama evlenmek toplum sağlığı açısından daha doğru.
Kız bunu önemsemesede. Kendimde öyle bi sorumluluğu hissederdim. Sahiplenme duygusu gibi birley
Sana birkaç bir şey söylemem lazım
Öyle olursa çok eşlilik alır başını giderdi..
hayır tabii ki o ayrı o ayrı
hayatimi birlestirmeyecegim insanla bir olmam ki
Hayır elbette cinsellik ayrı evlilik ayrı bişey
Nasil ikna etiğine gör değişir
Öyle bir zorunluluk yok
Evlenmek zorunda değilim. Seviyorsam evlenirim
Hayır perso isteyen istediği ile yapar ☺️
Evlenen cinsellik yaşamalı dedim
Herşeyi sekse bağlamak bence basitlik.
Hayır ama belki zorunda hissedebilirim.
Bu insanının dini, örfi ve kendi görüşüne değişir.
Öyle bir zorunluluk var mı
Kişilerin arasindaki bağ'a bağlı🙂
Hayır değilim ve değil...
Zorunda degil
bence hayır.
Hayır değil
Sıkıntıda burada.
Ne evlenmesi ya dur yeni yaşamaya başkadık
Değil
Hayır zorunda değil
Hayır hissetmem
Yoo değil