Youtube de buna benzer birsey izlemistim. Kadin bu hastaligi ile ilgili piskolog ile tedaviye gittini soylemisti. Ama sonunda piskolog a da verdini soyledi. 🙃 bebeyim yapman gereken adamin hayatini * bosa artik yolun acik zaten hayatin tadini cikar. Adami yakma ama. Lan bi ben kendimi doyumsuz saniyordum benden beteride varmis🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Youtube de buna benzer birsey izlemistim. Kadin bu hastaligi ile ilgili piskolog ile tedaviye gittini soylemisti. Ama sonunda piskolog a da verdini soyledi. 🙃 bebeyim yapman gereken adamin hayatini * bosa artik yolun acik zaten hayatin tadini cikar. Adami yakma ama. Lan bi ben kendimi doyumsuz saniyordum benden beteride varmis🤣🤣
bu bir hastalık
nemfomani'yi araştırabilirsin.
evet, psikolojik olarak yardım ederler ve üstesinden gelebilirsin
Bu normal bir durum değil, farklı kisilerle seks isteği duyulması bir hastalık, nemfonani.. böyle bir durum varsa psikologa gitmen faydalı olur
Bence gitmenizde yarar var. Sorun eşinizde değil anladığım kadarıyla.
seksi seven bir kadınsın. piskolog işe yaramaz. piskyatriste gitmen gerekiyor.
Lıbıdon cok yuksek olabılır kocan doyurmuyorsa senı mutlaka ılerıde aldatıcaksın
onlarda çözüm bulamıyorlar böyle sorunlara. ketum bir sevgili bulabilirsen sorunların kökten çözülür.
kocan bence doyup bıraktığı için böyle bir sorun oldu
Oyyy kötüymüş bu doyumsuz olman güzel ama kocan duyurması lazım
instagramda arama kısmına sevgiselses yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor.
istemek ayrı yapmak ayrı.
Uzman birine danışmak iyi gelebilir.
yap seni tutan yok özgürce yaşa bisi olmaz
Areslı kadın severımm
Psikolog yardımcı olur.
Kaç yaşındasın, kaç kere aldattın
Seni doyuramıyor olabilir
Kocan mı doyuramıyor başkası olsada doymuyormusun
benle de yap öyle git
aa belki doyutanı çıkar karşına :)
Evet yardımcı olur...
Yardımı olacaktır. Nemfomani olabilir sizde.
Yardımcı olayım
Olur evet
Gel doyumsuz birini bul
Shshhf duzelrmz
Şaka sorularından biri
Eğer ciddi isen psikolog arkadaşa sorarım tedavisi vs neyse
sallama
Benide götür
nemfomani olabilirsin, destek almalısın bence
Artık derken
Hangi şehir
Ne gğzel işte. seni çoğaltmak lazım