Eşimin poposuna dokunuyorum kızmıyor biraz gülüyor ama ne yapayım çok şirin. Acaba içten içe rahatsız oluyor mudur?
Erkekler popolarına dokunulmasından hoşlanmaz mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler seks sırasında popolarına dokunulmasindan hoslanmadigini duymustum. O civarda tek dokunmalarini istedigi yer penis. Tabi erkegin boyun sırt gogus omuzlara dokunmak da çok hoş olurdu
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
seks sırasında değil. Mesela o mutfaktayken gelip hafifçe vuruyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Hmm anladım. Burada erkeklerin yorumu daha önemli tabi. Bir kadın olarak bu davranış benim hoşuma giderdi. Ama bence tavsiye vereyim. Arkadan sarıl ve önundeki cinsel organini kiyafet uzerinden avuçla. Daha cok hosuna gidecegine eminim😊
Rahatsiz olmazlar aslinda. Ama tabu oldugu icin bazilari dokundurmak istemez. Bu gay oldugu anlamina gelmez tabi ama gaylerde dokunilmasindan cok hoslanir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlar ne istiyor bizim popomuzdan, Bi salın artık popomuzu :D
0
28 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkekler kadınların poposundan ne istiyor? Aynı şey işte. Beğeniyoruz.
Cevap sahibi
+1 yıl
Beğenin ama dokunmayın :D
Cevap sahibi
+1 yıl
Nahmarem var nahmarem :D Ben 32 yaşındayım şu an bekarım elim yüzüm düzgün kendime de bakarım bide beyaz tenliyim eğer eşim de senin gibi tutturursa yandık :D
Soran
+1 yıl
Dokunması çok güzel. Ne yapalım. Bütün kadınlar erkeklerin popolarını sever. Gelecekteki eşinde muhtemelen öyle olacak.
Cevap sahibi
+1 yıl
Banane banane ben istemiyom, Kaçarım ki :D Şaka bi yana da ben bunu yıllar önce duymuştum çok şaşırmıştım ama sonuçta eşim, Bi kadın tarafından beğenilmek hoşuma gider
Soran
+1 yıl
Doğru
Cevap sahibi
+1 yıl
Eşim mutlu olacaksa sorun değil, sevişme esnasında popoyu sıkmaktan mı bahsediyorsun mesela
Soran
+1 yıl
Hayır. Normal zamanlarda hafifçe sıkmak.
Cevap sahibi
+1 yıl
He anladım, sevişme esnasında dokunmuyosun yani
Soran
+1 yıl
Yok dokunmuyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Benim bedenim kadınımın sonuçta, Çok ileri gitmeden bedenimden yararlanabilir, Ben de onun aynı şekilde
Soran
+1 yıl
Eşler arasında normal bunlar
Cevap sahibi
+1 yıl
Kesinlikle, Olacak o kadar :D
Soran
+1 yıl
Yani
Cevap sahibi
+1 yıl
Bide kadinlar çıplak şekilde eşine arkadan sarılmayı da seviyormuş, vajina ve klitoris popoya temas edince hoşlarına gidiyor sanırım
Soran
+1 yıl
Evet
Cevap sahibi
+1 yıl
Doğruymuş demekki :D Peki ne hissediyorsunuz ki o an
Soran
+1 yıl
Güzel oluyor.
Cevap sahibi
+1 yıl
Vajinanız pürüzsüz ve yumuşak bir yere temas ettiği için sanırım, Bide et ete dokunuyor fena olursunuz
Soran
+1 yıl
Galiba
Cevap sahibi
+1 yıl
Biraz iç gıcıklayıcı olur ama çok şiddetli boşalırsınız, Çünkü ben bikere merak edip penisimin başını göbeğime sürtmüştüm öyle oldu
Soran
+1 yıl
Anladım
Cevap sahibi
+1 yıl
Güzel bi his ama sadece birkaç saniye dayanabildim, insan fena oluyor, uzun süre dayanılmıyor :) Tesadüfen oldu o da, oenisim karnıma dokundu hoşuma gitti sonra elimle tuttum sürttüm biraz başını ama dediğim gibi iç gıcıklayıcı
Soran
+1 yıl
Biraz iç gıdıklayıcı evet
Cevap sahibi
+1 yıl
Ama o şekilde boşalsaydım zevkten bağırırdım, bütün mahalle duyardı :D
Cevap sahibi
+1 yıl
Mesela kayganlaştırı bişey sürmeden penisimin başını bi kadının göbek deliğine ya da poposuna sürterek boşalırsam zevkten uçardım
Soran
+1 yıl
Anladım.
Cevap sahibi
+1 yıl
Ergenken atletle mastürbasyon yapıyodum ben, o da çok iç gıcıklayıcı ve güzel, Banyoda kilodumu çıkarıyodum atleti çıkarmıyodum bi elimle atleti gerdirip bi elimle de şeyimin başını atlete sürtüyodum, penisimin başındaki sinirleri çok uyardığı için kötü oluyordum ama boşalırken de ayaklarım yerden kesiliyodu :D
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hoşuma giderdi benim ama sevdiğim insanlar elleyebilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Rahatsız olsa bunu dile getirirdi, çok bunaltmadığın sürece güzel bir olay bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Erkekler seks sırasında popolarına dokunulmasindan hoslanmadigini duymustum. O civarda tek dokunmalarini istedigi yer penis. Tabi erkegin boyun sırt gogus omuzlara dokunmak da çok hoş olurdu
seks sırasında değil. Mesela o mutfaktayken gelip hafifçe vuruyorum
Hmm anladım. Burada erkeklerin yorumu daha önemli tabi. Bir kadın olarak bu davranış benim hoşuma giderdi. Ama bence tavsiye vereyim. Arkadan sarıl ve önundeki cinsel organini kiyafet uzerinden avuçla. Daha cok hosuna gidecegine eminim😊
Arkadan sarılmaya bayılıyorum. Deneyeceğim teşekkürler.
Erkeklerin hoşuna gider kadınların kalçalarına dokunması,,
Rahatsiz olmazlar aslinda. Ama tabu oldugu icin bazilari dokundurmak istemez. Bu gay oldugu anlamina gelmez tabi ama gaylerde dokunilmasindan cok hoslanir.
Kadınlar ne istiyor bizim popomuzdan, Bi salın artık popomuzu :D
Erkekler kadınların poposundan ne istiyor?
Aynı şey işte. Beğeniyoruz.
Beğenin ama dokunmayın :D
Nahmarem var nahmarem :D Ben 32 yaşındayım şu an bekarım elim yüzüm düzgün kendime de bakarım bide beyaz tenliyim eğer eşim de senin gibi tutturursa yandık :D
Dokunması çok güzel. Ne yapalım. Bütün kadınlar erkeklerin popolarını sever.
Gelecekteki eşinde muhtemelen öyle olacak.
Banane banane ben istemiyom, Kaçarım ki :D Şaka bi yana da ben bunu yıllar önce duymuştum çok şaşırmıştım ama sonuçta eşim, Bi kadın tarafından beğenilmek hoşuma gider
Doğru
Eşim mutlu olacaksa sorun değil, sevişme esnasında popoyu sıkmaktan mı bahsediyorsun mesela
Hayır. Normal zamanlarda hafifçe sıkmak.
He anladım, sevişme esnasında dokunmuyosun yani
Yok dokunmuyorum
Benim bedenim kadınımın sonuçta, Çok ileri gitmeden bedenimden yararlanabilir, Ben de onun aynı şekilde
Eşler arasında normal bunlar
Kesinlikle, Olacak o kadar :D
Yani
Bide kadinlar çıplak şekilde eşine arkadan sarılmayı da seviyormuş, vajina ve klitoris popoya temas edince hoşlarına gidiyor sanırım
Evet
Doğruymuş demekki :D Peki ne hissediyorsunuz ki o an
Güzel oluyor.
Vajinanız pürüzsüz ve yumuşak bir yere temas ettiği için sanırım, Bide et ete dokunuyor fena olursunuz
Galiba
Biraz iç gıcıklayıcı olur ama çok şiddetli boşalırsınız, Çünkü ben bikere merak edip penisimin başını göbeğime sürtmüştüm öyle oldu
Anladım
Güzel bi his ama sadece birkaç saniye dayanabildim, insan fena oluyor, uzun süre dayanılmıyor :) Tesadüfen oldu o da, oenisim karnıma dokundu hoşuma gitti sonra elimle tuttum sürttüm biraz başını ama dediğim gibi iç gıcıklayıcı
Biraz iç gıdıklayıcı evet
Ama o şekilde boşalsaydım zevkten bağırırdım, bütün mahalle duyardı :D
Mesela kayganlaştırı bişey sürmeden penisimin başını bi kadının göbek deliğine ya da poposuna sürterek boşalırsam zevkten uçardım
Anladım.
Ergenken atletle mastürbasyon yapıyodum ben, o da çok iç gıcıklayıcı ve güzel, Banyoda kilodumu çıkarıyodum atleti çıkarmıyodum bi elimle atleti gerdirip bi elimle de şeyimin başını atlete sürtüyodum, penisimin başındaki sinirleri çok uyardığı için kötü oluyordum ama boşalırken de ayaklarım yerden kesiliyodu :D
Hoşuma giderdi benim ama sevdiğim insanlar elleyebilir.
Rahatsız olsa bunu dile getirirdi, çok bunaltmadığın sürece güzel bir olay bence
Bence hoşuna gidiyor daha ileri git derim sevgilim Benim popoma asiriyor dayanamiyorda çok güzel çok ttlilar diyor
dokun ama çok fazla kurcalama :)
Etli kısmına dokunuyorum zaten
huylanabilir, çünkü az temas edilen hassas bölgeler, en iyisini yapıosun.
Alışkın değil ters geliyor olabilir
Şirin mi 😀hoşlanan vardr
Kulaklarıma dokunulması beni çıldırtıyo
Hoşlanan vardır.😀
Olmaz.
O seninkine dokununca kızıyor musun
Hayır
Hoşuna gider iltifat edilmesi
Anal yaptınız mi
Seni neden ilgilendiriyor bu konu?
Sordum sizin evde bir popo aşkı gördüm de
Evet popo aşkımız var.
Bende ondan sordum
Olmaz bence
İlerlet
Gel dokun
Iy pislik. Ben eşimin poposuna dokunurum sadece.
Benimkine de dokun
Pok ye güzel kardeşim
P*zeveng
İçine salarım