Cinsel Yaşam Sizce inleme ve kısık ses tahrik edici mi? aysektk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 221 İnleme ve kısık ses seni tahrik ediyor mu? Sizce inleme ve kısık ses tahrik edici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
Wycombe Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Numara değil de içten gelerek oluyorsa ediyor nefes alması bile değişir o bile etkiler 0 0 Yorumla
sonsuz39 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 57% +1 yıl Kadının inlemesi ve kısık sesle daha sert demesi her erkeğin hayalidir. Tabi erkek bencillikten uzak kalmalı sadece kendini düşünmemeli partnerini de düşünmeli 0 0 Yorumla
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl En büyük zaafım seslere her alanda hassasım seks ten tabağı çatalla çizme ye kadar (tabak örneğini yazarken bile rahatsız oldum). Beni çok etkiler 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Genelde haykırışlarla karşılaşıyorum ama tahrik edicidir 0 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl inleme, kısık ses ya da çığlık hiç önemli değil, doğal olduğu sürece hepsi tahrik edicidir 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnleyene bağlı olarak tabiki eder. Onu beğeniyor ve istiyorsam en ufak bir davetkarlık bile beni etkiler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani yaş ile alakali herhalde. Yani ilişkide oldu mu hem tahrik eder. Hemde zevke getirir ama sanal seks gibi telefonda falan yok ya. Gerçekci olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ortama göre değişir... Sessizlik tercihimdir birlikte olduğum kadını incitmek istemem. 0 0 Yorumla
ranaatasoy Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Tahrik ediyor. 12 2 Yorumla RuhunBedeLii +1 yıl Abicim yaşın kaç ki tahrik oluyorsun 😄😄😄 Yorumla ranaatasoy +1 yıl 19 yaşındayım Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kısık ses değil inleme ve çığlık beni daha da tahrik eder 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hormonlari en hizli tetikleyen unsur işitme duyusudur 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erken boşalmaya sebep valla 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabiki de hemde çok. Sen bu durumdasın sanırım? 0 0 Yorumla
astralis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet gayet tahrik ediyor 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. onlar ayrıntı daha neler var neler. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Gerçek bi inlemeyse evet 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben çok tahrik oluyorum. 0 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı. Hissetmek kadar duymak da onmli 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. bazen ruh halime bağlı olarak 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Her zaman eder ve beni uçurur resmen 😊 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kiz hemsom noldu sana kiz uctun 😆 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet, en güzeli. Sessiz gece seksi <3 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnleme beni hep tahrik etmiştir 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kısık ses çok dikkatimi çekmez 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Evet fazlasıyla tahrik edicidir özellikle inleme. 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. mimikler daha çok hoşuma gider 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sence? 4 0 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl 😂onlara kalsaydı iş 2 1 Yorumla Parçalayıcı +1 yıl Neler olurdu , onlara kalsaydı? Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Beni çok tahrik ediyor 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. 29 dakikada 50 yorum :) 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Buna sebep olan bensem evet. 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hemde cokk 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. eee biraz... 0 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Tahrik etmez mi 😅 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
qlavye Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet hemde cok 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. eder tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Numara değil de içten gelerek oluyorsa ediyor nefes alması bile değişir o bile etkiler
Kadının inlemesi ve kısık sesle daha sert demesi her erkeğin hayalidir. Tabi erkek bencillikten uzak kalmalı sadece kendini düşünmemeli partnerini de düşünmeli
En büyük zaafım seslere her alanda hassasım seks ten tabağı çatalla çizme ye kadar (tabak örneğini yazarken bile rahatsız oldum). Beni çok etkiler
Genelde haykırışlarla karşılaşıyorum ama tahrik edicidir
inleme, kısık ses ya da çığlık hiç önemli değil, doğal olduğu sürece hepsi tahrik edicidir
İnleyene bağlı olarak tabiki eder. Onu beğeniyor ve istiyorsam en ufak bir davetkarlık bile beni etkiler
Yani yaş ile alakali herhalde. Yani ilişkide oldu mu hem tahrik eder. Hemde zevke getirir ama sanal seks gibi telefonda falan yok ya. Gerçekci olmaz
Ortama göre değişir... Sessizlik tercihimdir birlikte olduğum kadını incitmek istemem.
Tahrik ediyor.
Abicim yaşın kaç ki tahrik oluyorsun 😄😄😄
19 yaşındayım
kısık ses değil inleme ve çığlık beni daha da tahrik eder
Hormonlari en hizli tetikleyen unsur işitme duyusudur
Erken boşalmaya sebep valla
Tabiki de hemde çok. Sen bu durumdasın sanırım?
Nefes, cok daha etkileyici.
Evet gayet tahrik ediyor
onlar ayrıntı daha neler var neler.
Kesinlikle karşı tarafı tahrik eder
evet kesinlikle tahrik edici
Gerçek bi inlemeyse evet
ediyor ama göreceli...
ben çok tahrik oluyorum.
Hissetmek kadar duymak da onmli
bazen ruh halime bağlı olarak
Her zaman eder ve beni uçurur resmen 😊
Sese ve tonuna göre değişir
Kiz hemsom noldu sana kiz uctun 😆
Eder sen inliyormusun genelde?
harıka sen yapıyormusun
Hem de çok fena tahrik eder
Evet, en güzeli. Sessiz gece seksi <3
İnleme beni hep tahrik etmiştir
kısık ses çok dikkatimi çekmez
Evet fazlasıyla tahrik edicidir özellikle inleme.
Tabiki, size bir şey sorsam
mimikler daha çok hoşuma gider
Sence?
Fake abi yapma şunları ya 😄😄
Hem de çokkkk şu mesajların neden kapalı:))
Kısık ses değil de inleme tahta edici
😂onlara kalsaydı iş
Neler olurdu , onlara kalsaydı?
Beni çok tahrik ediyor
29 dakikada 50 yorum :)
kısık ses olmaz bağırmalı ciyak ciyak
Kimin nasıl yaptığına bağlı
Buna sebep olan bensem evet.
Ediyor tabi
Evet erkeği kudurtur
Hemde cokk
Evet