Korku değil heyecan. Partnerimi seviyorum kafa yapımız zevklerimiz uyuyor. Canımı yakmayacağını biliyorum. Ne istersem yapmaya hazır. Sevişiyoruz ıslanıyorum falan ama içimde bi heyecan oluyor asla zevk alamıyorum. Nasıl atlatırım bunu? Telefonda falan birbirimizi heyecanlandırıyoruz çok zevk alıyorum ama buluştuğumuzda kilitleniyorum. Ne onun dokunmasıyla ne kendi okşamamla zevk almıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGünaydın,
Uyarılıyorsun ancak bunun fiziksel yansıması yok. Mastürbasyon bile sana zevk vermiyorsa bence bir doktora görün. Eğer sorunun psikolojik değilse fiziksel hormonal bir neden olabilir.
Ya da cinsel birleşmeden korkuyorsun. Bu maalesef bir çok genç kadında olan bir durum. Seksi ne kadar istese de bilinçaltındaki korkular, endişeler bir şekilde zevk almasını engelliyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Senin yaşadığın heyecan mi tam olarakUtanma çekinme cinsselik hakkinda bildiğin yanlışlar ailenin etkisi yanlış mı hata mı korkusu rahat olamama kendini tam olarak hazır hissetmeme olabilir mi? Biraz zamana bırak biraz daha senin için normalleşmesini bekle planlı programlı değil anlık bir sevişme olsun kenini daha rahat hiiseder aldığın hazza kapılır gidersin. Ben istiyorum hazırım bunların hiçbiri değil diyorsan alkol kullan daha ranat olursun10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılbol bol sevişerek knka :D
094 Yorumla
Soran+1 yılVay sen çok zekisin
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=8zNatAKMFvw sana gelsin madem buda patronuna dinletirsin ddfgdf
Soran+1 yılPatronum kim kız ayol
- +1 yıl
Partnerin yazdıydım ya sdfsdfsd
Soran+1 yılHiç öyle bi şey yok hskxhsoxjskdjdl videoya ithafen
- +1 yıl
:D :D zaten bunu dinleyen erkek korkudan camdan atlar sfdsdfsd
Soran+1 yılAdam evli almış alacağını yavrucuğum sjdlsjspsjdod
- +1 yıl
asdasdasd senden de vardır adamın alacağı daha sdfsdf
Soran+1 yılBenden alcağı maks şey zevktir bebeyim
Zira saksosunu eksik etmiyorum da bi sekin olsam her sey daha guzel olcak sjdlsjdsl
Soran+1 yılSakin
- +1 yıl
oral seks varsa zaten iş bitmiştir ya adam seni bırakır mı dfgfdgdf
Soran+1 yılSanmam 😅
Geyik güzel de sorumda ciddiyim ne yapcam ben?- +1 yıl
Partnerin mi heyecanlandırıyor seni normalde de heyecanlı mısın onu çözeceksin kanki önce ondan sonra çözümüne bakacaksın
Soran+1 yılYa onun bisey yaptıgı yok. Yanında rahat davranıyorum da..
O ellerini vücudumda gezdirmeye falan başlayınca kasılıp kalıyorum öyle. Hatta kaçmak için gel ben sana oral seks çekeyim diyorum 😒- +1 yıl
Kanki bu kadar kasılman korkman normal değil aslında hiç böyle korkan bir kızla karşılamamıştım şaşırdım doğrusu bende
Soran+1 yılOral seks çekmek ne ya oral seks yazdıktan sonra kafa oral seks kelimesine gitmiş sonuna çekmek yapıştırmışım hslxjsldjms
Neyse yani durum böyle en sonunda biraz alkol alıp öyle deniycem mecburen- +1 yıl
olmadı en kötü ihtimalle aç bacaklarını yat kanki uğraşma :D
Soran+1 yılYavrum yapıyorum zaten de zevk almıyorum
- +1 yıl
Kanki kızma ama çok garip bir kız çıktın ya :D :D
Soran+1 yılNiye ya heyecan her insanda var
- +1 yıl
Ne bileyim kanki ya :D ama sevdim seni kafa kızsın böyle bir sorunla karşılaşman hem güldürdü bir taraftan da üzdü valla
Soran+1 yılGüldürmüşmüş
Utanmaz 🤪- +1 yıl
Sevdim kız seni ondan hep sdfsfsf :D komik kızsın vesselam :D
Soran+1 yılKız bayağı kötü şu an
- +1 yıl
Bu kız için elimden bir iyilik gelse keşke senin için yapabileceğim bir şey var mı
Soran+1 yılBağırsaklarım bızukdu muz kemiriyorum ve oatates haşlıyorum yapabilceğin bir şey yok sanırım 🥲
- +1 yıl
Gel sana web sitesi kodlamayı öğreteyim bari :D
Soran+1 yılMühendislik kazansaydım olabilirdi ama eczacılık fakültesine yerleştim bu sene 🥲
- +1 yıl
Eczaneler hakkında da benim bir web sitesi fikrim var yemeksepeti gibi parlıyacam sfsdfd ilk müşterimi buldum desene :D :D
Soran+1 yılBen senin müşterin değil rakibinim yalnız o zaman öhöm öhöm
Ciddiyet pls- +1 yıl
cıks cıks yemeksepeti restoranları rakibi olarak mı görüyor yoksa aracılık mı yapıyor müşteri ile restoran arasında öyle düşün ben ara kedisiyim ilaçsepeti. com yakında hizmetiniz de sfsfsd
Soran+1 yılKdlcjspcjdpcjc eğlendim
- +1 yıl
valla sen mi ben mi ya diyorum ya eğlenceli kızsın güzel zaman geçiyor :D bir taraftan kod yazıyorum bir taraftan sana gülüyorum :D
Soran+1 yılPüh sifatina…
Hastayım sen gül 🥲 ben de eşkıya izliyorum- +1 yıl
:D :D Sen hasta değilsin ki sadece fazla heyecanlısın :D :D
Soran+1 yılBağırsaklarım bozuk sabahtan beri 10 kere tuvalete girdim
- +1 yıl
O bende de var kanki sorma ya 6 gün çektim daha yeni geçti salgın var bildiğin
Soran+1 yılAy başıma gelenlerrr
- +1 yıl
Kraliçe ya EİG Seçmiş :D :D
Soran+1 yılKötü şeyler oldu yaa
- +1 yıl
Ne oldu kiz gel anlat çabuk
Soran+1 yılBenimkiyle seksting yaptık dün. O kıbrıstan mezun ben de kıbrısta okuyorum. “Senin yerinde olsam klimayı açar çırılçıplak gezerdim” dedi. Gazına geldim klima açık 1,5 saat seksting yaptık. AKŞAM BİR ATEŞLENDİM. Hala kendime gelemedim başım ağrıyor.
- +1 yıl
Şifayi kapmışsın :D görüntülü mü yapıyordun da soyundun gazına gelip şimdi kim bakacak sana knka hıı
Soran+1 yılEvet görüntülü yaptık. Ya tamam yaptık da klimayı niye açtım ben kafama sçym ya. Akşam nerdeyse havale geçirecektim. Zor toparladım kendimi. Hala da başım ağrıyor.
- +1 yıl
Aman kankim ya kendine dikkat et 1.5 saatlik zevk uğruna öleceksin manyak misin ya kusra bakma kanki de seninkinde düşünce olsa öyle yapmazdı bence
Soran+1 yılNerden bilsin o kadar üşüteceğimi
- +1 yıl
Knki çıplaksın klima normal de bile çarpar insani ya bilinmez olur mu hiç bak şimdi ne hale geldin
Soran+1 yılBen de hava nasıl olsa sıcak diye çok dikkat etmedim. Amaaaaan çok fenayım he.
- +1 yıl
Aman kanki hani reel vb yerlerde tanışmadık konuşmadık ama yine de az da olsa bir güldük eğlendik havale geçirip filan öleyim deme sıcak bir şeyler iç yatağa gir uzan biraz yorma bugün kendini fazla sıcak duş da dinlendirir seni
Soran+1 yıl11 gibi parol içip uyuyakaldım. 3 gibi uyandığımda üşümem geçmişti ama kan ter içindeydim. Duş aldım ama halsizim hala normal olarak.
- +1 yıl
Yat yatağından çıkma bugün işin filan yoksa kanka KS de takıl video izle canın sıkılırsa sohbet edelim dinlenmeye çalış biraz yarına bir şeyin kalmaz
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️ kalkıp patates haşlamam lazım bağırsaklarım da fena midem de bulanıyor. ondan sonra yatıp dinlenicem ama yazışabiliriz sen de müsaitsen
- +1 yıl
Bugün hafta tatilim ya çalışmıyorum ondan müsaitim :D Sen burada olduğun sürece konuşuruz en azından senin de kafan dağılır biraz
Soran+1 yılİyi olur ya sağ ol. Pazartesi de okul başlıyor. Toparlamam lazım.
- +1 yıl
Okul açılmadan önce seni ayağa dikelim o zaman :D bugün senin dinlenme ve sohbet etme günün olsun zaten sonrasında KS de pek göremeyiz seni :D
Soran+1 yılKendimi şımarttım caprisun içiyorum
- +1 yıl
bugüne özel mi bu şımartmalar :D genel de kızlar kayısı suyu mu ne içiyorlardı sdfsfds
Soran+1 yılKıbrısta caprisun 12₺
- +1 yıl
Hay maşallah bir ara oraya okumaya gelecektim vazgeçtim 😂😂😂kumar oynamaya gelinir anca artık kargoyla 1 koli yollayayım kanki istersen 😬😬
Soran+1 yılOLUR 😂
- +1 yıl
adres gönder kanki senin istediğin caprisun olsun ya ne olacak en olmadı ben getirir yurdun önüne atar kaçarım dfgdfgf
Soran+1 yılMidem felaket bulanıyor ya
- +1 yıl
Sen iyi kapmışsın be kankim şifayı ya ateşin filan var mı
Soran+1 yılHayır yok ateşim düştü de midem bulanıyor
- +1 yıl
tuzlu bir şeyler iç kanki mideni bastirsin varsa
Soran+1 yılSanırım yine üşümeye başladım
- +1 yıl
Valla kanki yakın bir yerde olsan ben gelirdim yanına hastaneye götürürdüm ya elimden de birsey gelmiyor ki
Soran+1 yılGercekten imdat ya
- +1 yıl
Vaa kıyamam kankim ya gerçekten ben burada üzülüyorum senin için yatağının altına gir çıkma daha da artarsa bir acile git istersen ya
Soran+1 yılBi enerji geldi giyindim hatta ruj bile sürdüm aşağı indim yemek yiyorum
- +1 yıl
Bir an öldün sanmıştım :D ama anlamadığım yemeğe giderken niye ruj sürdün knka sdffdfss
Soran+1 yılBurdaki kızların hepsi fıstık gibi ben kiloluyum eziklik psikolojisine girdim sjdlsjslsksls
- +1 yıl
sende fıstık gibisindir olum ne ezikleniyorsun dgfdgfd :D görmedim tabi ama senin de onlardan kalır yanın yoktur dsfsdf
Soran+1 yılYok be obezite problemim var sorry 🥺
- +1 yıl
Aynıyız ya kafanı yorma sdfsdfds :D önemli olan fizik değil iç güzellik olum insan kilolu olabilir çirkin olabilir ama o kalbi güzel olsun dünyalara değişmem :D
Soran+1 yılAy sırf bu yüzden benimkiyle ilk buluşmamızı sürekli erteliyordum benden iğrenir diye
- +1 yıl
Kanki görmediği bir yer kalmamış ki senden niye iğrensin :D
Soran+1 yılİşte ilk buluştuğumuzda diyorum ya
İlk kez görecekti valla baya bi yordum adamı 🤣- +1 yıl
Kaç yıl oldu ya çıkalı sdfsd :D bu kadar ilerlettiniz meseleyi sdfds
Soran+1 yıl1 yıl :)
- +1 yıl
ona mı verdin ya kanki bakireliğini
Soran+1 yılYani… Vajinal ilişkiye girmedik hiç. Ama ilk kez birlikte olduğum için bakireliğimi ona verdim bence. Bakirelik bi zardan ibaret değil sonuçta. He madem öyle niye vajinal yapmıyorsun diyeceksin. İleride zara değer veren bi tipe denk gelirim kafam rahat olsun diye.
- +1 yıl
Ne kadar sorulur bir kıza da bilmiyorum da vajinal yerine anal yaptınız mı bari illa girmek istemiştir sonuçta :D birde nasıl tanıştınız anlatır mısın :D
Soran+1 yılburada tanıştık. Anal da yaptık evet ama ben de istiyordum zaten 😂
- +1 yıl
İyi bağırmışındır kanka adadaa :D Ama bazen sexting daha eğlenceli oluyor ya :D bu arada Bende burada tanışmıştım eski sevgilimle :D
Soran+1 yılİnsan gibi davrandığı için aşırı güzel geçmişti o anlar
Ben de sevgili yaptım bi kere de olacak iş değilmiş sjdosskdjd- +1 yıl
niye ya takılıyorsunuz ya işte sfsfsd :D neden ise bizim kaderimiz midir nedir KS de tanışıp seks yapıyoruz kanki hep sdfdsf 3 yıldır ben sap gezsem de KS de takılmıyorum uzun zamandır tabi :D
Soran+1 yılSevgili dediğim ciddi sevgiliydi bu daha çok f*ck
- +1 yıl
He rahatlama amaçlı :D ben böyle ilişkilere hiç sıcak bakmıyorum ya karşılıklı çıkar olunca :D ben böyle bir şeyler paylaşabildiğim zaman daha çok mutlu oluyorum bütün olay seks olursa sıkılıyorum
Soran+1 yılYa sadece seks de değil aslında bir sürü şey paylaşıyorum konuşuyoruz da evli olduğu için ileri gidemiyorum. Duygusal olarak kaptırırsam kötü olur.
- +1 yıl
:D kanki yanlış anlamazsan bir şey merak ediyorum biz buradan niye konuşuyoruz çekiniyor musun :D
Soran+1 yılBen de diyorum geç kaldı niye sormuyor
İyi işte burası fena mı- +1 yıl
yok kanki benim için her yer amerika :D merakımdan sordum :D seninle sohbet sarıyor da bir gün gelmezsen mesaj atacak bir yer olsun diye sordum dfgdfgdf
Soran+1 yıl🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılBu yaslarda yenmen zor lıbıdon yuksek sanırım bunun ıcın tecrubeye ıhtıyacın var
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam da böyle olunca yarım kalıyor. Tecrübe olmuyor?
- +1 yıl
Tabuların var sanırım veya isteklerini kendi kendine bastırıyorsun Daha fazlasını yasama ıstegını farklı seyler yasıyarak asabılırsın
Heyecan olmazsa olmaz ne kadar heyecanlı olursa o kadar zevk alırsın
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin olman lazım heyecanını bastırman lazım sürtse sana?
010 Yorumla
Soran+1 yılDenedik de olmadı çok utandım.
Cevap sahibi+1 yılUtandığın için belkide zevk almıyorsun bunu yenmen lazım yavaş yavaş olur.
Soran+1 yılAlkol almayı teklif etti kabul etmeli miyim? Bir tane az alkollü kokteyl içersin kafan rahatlar dedi.
Cevap sahibi+1 yılHayrı tabiki alkole gerek yok her zaman mı alkol alacaksın çok saçma.
Soran+1 yılİşte ben de onu düşündüm ama en azından bir kerelik denesem diyorum🥲
Cevap sahibi+1 yılBence deneme ya gerek yok. Konuşmak ister misin yorumda zor oluyor
Soran+1 yılBeğen soruyu
Soran+1 yılBekliyorum
Cevap sahibi+1 yılGizliliği açtım
Soran+1 yılTakip ettim gizlenebilirsin
çekinmemelisin yavrum, alışırsın zamanla.. oral falan yapsın o zevk verir
00 Yorumla
+1 yılYapa yapa alışırsın. Zevke odaklanmaya bak.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler