Nisanlımla ozelandan sonra seklnin boyle olduğunu tahmn etmezdm ben boyle sevmiyorum çizgi seklinde seviyorum gibi bi soz söyledi cok agirima gitti resmi nikahimiz olucak 3 hafta sonra onurum kırıldı resmen (acikca yazamiyorm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok üzücü bir durum , ağır odunluk vakası birazda cahillik , açık sözlü olmak güzel ama bir konu hakkında bilgi olmadan konuşmak densizlik. Yaşamış mı da şekil üzerinden değerlendirme yapıyor ve onur kırıcı oluyor bir de nişanlım dediği birine. Bir zamanlar , nikahınız bile kıyılsa, herkesçe evliliğiniz bilinmediği sürece kesinlikle güvenmeyin, kendinizi göstermeyin sevişmeyin vb. Demiştim başka bir paylaşımda, üzülerek doğruluğunu görmüş oluyoruz. Fakat , hadi gostermeseydin ne yapacaktı, işte bu sebeple sen hiç üzülme kimbilir ne kadar güzel kıymet bilmeyen kaybettiğine yansın. Bu senin için önemli bir nokta , öyleki bu konuyu ilerletirse. Uğraşma ayrıl derim. Böyle bir meselede ağır sorun oluşturmak gerçekten çok saçma, ne yani herkesinkini görüp görüp seçerek mi ilerliyor millet.
012 Yorumla- +1 yıl
Kendi savunduğun şeyle çelişmişsin. bu durumun çözümü nişanlılık seviyesone gelmeden birbirlerinin organlarını görmeleri oluyor mantıklı düşününce. sen cehalet mutluluktura getiriyorsun lafı. internetsiz çağda yaşasaydık pek vajina şekli bilmediği için dediğim doğru olurdu ama artık internette her şey var açık açık. tavsiyen ters.
- +1 yıl
@Ferhanım erkekler hakkındaki yanlış bilgileriniz , cehalet ithamına yol açmış, hani insan ve kadın değerliydi? Hani bir kadini belli bir noktası için değil , kadın olmasının güzelliği değeri için sevecektik? Bu arkadaş hiç yaşamış mı? Dokunmuş mu oksamis mı veya oral yapmış mı ilişki kurmuş mu hayır , sadece görüntüye takılarak onur kırıcı bir davranış içine giriyor. Diyelim ki sizin dediğiniz gibi olsa herkes evlilik öncesi ilişki yaşasa, kaç tane erkek evlilik öncesi ilişki yaşadığı kadına ki kadın bütün sexiligi ve sevişme içerisinde erkeği her haliyle ucursa bile , bağlı kalır. Ben söyleyeyim , bu durumda günümüzde yaşandığı gibi , bir çoğu hevesini alıp gidiyor , daha iyisi daha güzeli arayışının hevesi içinde gidiyor, olan kadına oluyor , bu defalarca tekrarlanınca ulaşılan sonucun kadına faydası ne oluyor peki? Öyle tahmin ediyorum ki , bir çok bayan
- +1 yıl
@Ferhanım bu konuda ağır üzüntü içinde kalıyordur. Peki kadın tarafından bakalım, biriyle yaşadı olmadı diğeriyle olmadı o , bu derken sayı artıyor. Peki ne oluyor kadın duygusal olarak yıpranıyor, ümitler bakımından yıpranıyor hayaller açısından yıpranıyor. Peki kadının olumsuzluklardan uzak yaşamasının beklentisinde olduğumuz dünya nerede , bunun bedelini laf kalabaliklariyla , ne devlete nede bir fikre yükleyemeyiz. Fikirleri kontrol etmek güzeldir ama hormonlar devreye girdiğinde insani düşüncelerden uzaklaşmak cahilliktir. Bu durumuda çoğunlukla bu gün kendini modern ilan edenlerde görüyoruz. Amaç sekilcilik olmamalı ben bunun görüşündeyim. Yüzünü gozlerini gülüşünü iletişimini sevgisini beğen ama a veya b noktasını beğenmediğin için , fıtratı gereği hassas ve duygu yüklü kadının bütün duygularını yık geç olur mu böyle bir şey, kalbine dokunamadıktan sonra neye yarar yüzünü beğenmen , bu soruda günü birlik veya bir gönül eğlendirme ilişkisinden değil evliliğe giden yolda sevgi bağı esası söz konusu , bakmak ayrıdır görmek ayrı , sevdim dediği zaman insan güzelliklerini güzel tarafından görür. Eğer göremiyorsa , kaşını gözünü sevdiğide yalandır. Birde anlamadığım unsur , bir kadının insani olgularını sevdikten sonra, haliyle bu raddeye gelinceye kadar öncelikle görsel olarak beğenilmis olur.
- +1 yıl
@Ferhanım Farklı bir noktayı ki özellikle bu insanın kendi elinde olmayan bir doğallıksa bunu beğenmemek onun haddine mi düşmüş, ayrıca buradan bütün bayanlara da seslenmek istiyorum , sizin dogalinizda olan bir bölgenin beğenilip begenilmemesi konusunda üzülmeyin endişelenmeyin. Burada begenmemezlik yapan erkeğin, acaba kendini nasıl bir şekil üstünlüğü içinde goruyorda onun begenmemesi tereddüdü içine giriyorsunuz , siz yaratılış gereği naifsiniz güzelsiniz, bırakın o sizdeki güzellikleri görmeye çalışsın, siz kendi üzerinizde begenilmeyecek yer arayışına girmeyin. Konumuza esas olan durum malumunuz, evet çizgi şeklinde olan görünümün güzelliği aşikar inkar etmiyorum lakin bu durum diğer görünümlerin güzel olmadığı anlamına mı geliyor tabiki hayır çünkü her birinin kendine has güzelliği etkileyiciligi var peki mesele nerede? Mesele bunu görebilmekte, klitorisi dışa çıkık olanlar mesela harika , vajina bölgesinin dış dudaklarla bir bütün olarak dışarıda duruyor olması muhteşem, düz dururken bir dudağın aşağı dışa çıkık görüşmesindeki güzellik , vajinanın etli olmasına ayrı bir güzellik ön üst kısmı küçücük bir üçgen şeklinde olanın harikalığı bir başka, bacaklar açıkken yaprak gibi narin şekilde salınan dudaklara sahip olan görüntünün güzelliği başka güzel. peki bunları neden yazdım eğer insan güzel görmek isterse güzel görür, konu cinsellikse , güzel görmeyi başarabilenin tahrik ve isteği de artar. Sevmek isterse insan bulur güzelliği.
- +1 yıl
@Ferhanım Mesela bu arkadaş , ayakta dururken bacakları kapalı veya az açıkken, görüntü çizgi şeklinde olur. Kendini bilmez erkek illaki çizgi görmek istiyorsa bu şekilde gorerek zevk almayı bilir. Kısaca seviyorsa, mutluda olur mutlu eder sever ve sevilir. Kadının doğallığı üzerinden kadınını yıkıp geçmez.
Bacaklarını açarsa değişir. Peki kaç kişi vardır bacakları açıkken bile ince çizgi halinde olan? Tabiki sayının az olduğunu sende biliyorsun , çünkü doğal bir oluşuma genelleme yapamayız herkesinki farklıdır. Diyelim senin için, görüntüsünün her detayıyla beğenilerine hitap eden bir erkek , bunun yanında cinsel organının görüntüsüde seni cezbediyor olsun, cinsel performansı da çok iyi diyelim ama, kişilikleriniz fikirleriniz hayata bakışınız yaşamsal zevkleriniz farklı aynı dili konuşmuyorsunuz , veya okumuş cahillerden çevresinin olumsuz etkilerini eve yansıtan kıymet bilmeyen psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan biri olsa, artık o kişinin senin yanında yakışıklı karizmatik cool ve cinsel performansının bir önemi kalır mı? Bir erkek , için kadın fiziği üzerinde düşündüğü hersey tam değil, düşündüğünden çok daha fazla şekilde mükemmel diyelim. Bu kadınla evlendi , kadın erkeği canından bezdiren , her konuda uyuşmazlık gösteren, kaşıkla verip kepçeyle alan , bir parça iyimserliği defalarca - +1 yıl
@Ferhanım fitil fitil burnundan getiren bir yapıya sahip olduğu zaman , erkeğin gözünde kadının ve detaylarının şeklinin, bir önemi kalır mı? Eğer bunların önemi, bazılarının hayatî önem olarak gördüğü gibi olabilseydi , günümüzde bir çoğumuz için her detayıyla muhteşem görülen çiftler, kimi zaman ağır sorunlarla boşanır mıydı? Bu ve bunun gibi arkadaşlar gerisinde belki onlara hayat boyu huzur ve mutluluk verecek insanları şekil sebebiyle geride bırakır ve aradıkları şekil çizgisini bulabilirler ama hayat çizgileri onları ne çıkmaz mahsenlere hapseder bilemeyiz. Sonra mı , son pişmanlık fayda etmez çoğu, zaman. Sorduğun soru ve ithamlarından çok ilerde bir geri dönüş oldu , belki okumayacaksın bile ama belki bir insanın bile olsa düşüncelerine olumlu bir dokunuş bırakabilmek adına yazdım.
- +1 yıl
Tamam da kadınlar yıpranıyor da erkekler yıpranmıyor mu? Erkekler betondan mı yapılma. haklı olduğun çok nokta var ama şu ataerkillik beni sinir ediyor. ne fark var da kadın ortada kalıp, zararlı çıkıyormuş. Kadın ve erkek aynı durumda. sonuçlar da aynı. hiç çok sevgilim oldu diye yıpranmadım. aksine hayat tecrübem, ufkum genişledi, çekiciliğimin, yapabileceklerimin farkına vardım hatta elimden gelse daha çok olsun isterdim. her insan aşırı duygusal değildir. Düşünceler, fikirler çok farklı. ama böyle. telefondan görüntü istemek bana da çok seviyesizce geliyor. haa yanyana gelirsin ten uyumunu, şeklini, şemalini test etmek istersin. güzelce sevişip karşı tarafı değerlendirip ona göre davranırsın. böylesi hayvan seçer gibi. bence de hiç hoş değil. evet ama görüp seçerek ilerlemesi lâzım.
- +1 yıl
@Ferhanım Anlıyorum tabiki her kadın aynı duygu derinliği içinde değildir. Ben kadın ortada kalıyor da demedim zaten. Sadece daha olumsuz etkilenen taraf kadınlar oluyor dedim ayrıca gayet tabi sizin fikirlerinize yaşamınıza saygım var. Lakin benim esas olarak değerlendirme noktam ve çoğunlukla bir çok erkeğin kadini önce duygusal olarak kandırıp sonrasında vaatlerle ilerleyerek hevesini alınca bırakma durumu , ki burada bazen ozguvensizlik gereği cesaret edemediği için gerçeklerle yaklaşamıyor ya da kadınları insanlığı kadınlık onur gurur haysiyet ve duygularını hiçe sayarak dalga geçiyor. Bu kısımdan bahsediyorum , seviyeli ve düşüncelerini açık ifade ederek ilerleyenler için değil. Tabiki dönemsel olarak sevgililiklerde erkeklerde yıpratılıyor buna da şahit olmuşluğum var lakin oransal çoğunluğa baktığımızda kadınların yaşadığı sorunlar daha ağır. Ben ataerkil bir süreçten bahsetmedim ki , insanların birbirini deneme tahtası gibi görmemesini, sevgi olduğu zaman bunu guzellestirmeleri gerektiğini vurgulamaya tavsiye etmeye çalıştım. Tabiki çekici güzel etkileyici ve sexsinizdir seks yapmayı ve değişik kişilerle yapmayı seviyorsunuzdur. Sevgilileriniz gayet tabi bu özelliklerinizle birlikte sizinle birlikte olmak isterler , sevisirler, sevisilebilir olduğunuz için sevisirler her geçen zamanda erkeklerin beklentileri , beden dilinizi nasil kullanırsanız erkeği daha mutlu edersiniz bununla birlikte neler yapabileceğinizi ve yaptirabileceginizi görürsünüz beklentilere yönelik ilerleyis sizi biraz daha etkili ve hemen bırakılmaz profiline ulaştırır.
- +1 yıl
@Ferhanım Sevisme başlangıcında erkek , önce bir bakayım kalçaların nasıl, anüsünü beğenecek miyim? Vajinanı beğenecek miyim, baldırını beğenmezsem sevişmem, meme ucunu beğenmezsem sevişmem deseydi sevişirmiydiniz? Sanırım cevabınız hayır olmalı , peki vücudunuzun detaylarını gözden geçirin, bütün detaylarınız sizce seviştiğiniz bütün erkeklerin hayalinde yaşattığı gibi miydi? Tabiki hayır peki böyle olmadığı halde neden sevistiler çünkü onların amacı detay kontrolü beğenisi değildi kadınla sevismekti. Cinsel mutluluğu hazzı yaşamak, orgazm olmak kadının bedenini yaşamaktı hepsi bu , senin üzerinde düşündükleri gibi olmayan kısımları sorun ettiler mi? Hayır, bilakis zevkle yaptılar ve devam ettiler. Neden? Zevk aldıkları için.
- +1 yıl
@Ferhanım işte burada soruya konu olan erkek alacağı zevkin , ve pek muhtemel bu konularda hassas olan ve onun için sevdiği için böylesi bir davranışı sergilemiş olan kadının sevgisinin ve birlikte oldukları zaman o erkeği zevkten uçurmak için can attığının, bunların hiç birinin farkında olamayarak odunluk yapmış olması. Iste mesele bu, umarım aradaki farkı anlatabilmişimdir. Seninle sevinenlerin artıları ne oldu dersen , senin gibi etkileyici olmakla birlikte erkekleri sevisme ve seks esnasında nasıl zirveye çıkaracak olduğunu bilmen onların daha fazla keyif almasını sağladı. Amaç kadini yaşamaktı onlar için amaç yerini buldu. Sen erkekleri tanıdın, beklentilerini , nelerden etkilendiklerini , neler karşısında onlara neler yaptirabilecegini çözdün ve böylelikle devam ediyorsun. , tabiki erkekler seninle sevismeyi çok ister. Cinsellik hemen herkes için önemli noktada bulunuyor , fakat senin için yaşam tarzı.
- +1 yıl
@Ferhanım Burada insanlar değişik kişilerle test edileceğini bilerek sevisme konusuna karşıdır neden , yukarıda bahsettiğim ve senin bahsettiğin gibi, mal seçer gibi orasına bakayım burasına bakayım, neresi güzel neresi değil unsuru içinde olmak kabul edilmez bir gerçektir kadın içinde erkek içinde bu böyledir. Sebebi ise bu durumun adeta kölelik şekli olması sebebiyledir. Kimse cinsellik yaşayarak beğenilip begenilmeyeceginin ölçüsü sonucuna göre birliktelik evlilik düşünmez. Evlilik Anadolu toplumu içerisinde sevgiye dayalı unsurdur. Tabiki özünde böyledir. Cahillerin , sırf para bölünmesin aile dağılmasın veya gelin/damat zengin gibi olgularla mahvedilen hayatlar hariç. ben cinsellik özgürlükçüsüyüm diyen bir düşünce yapısı tabiki bu kategori içinde yer almaz ikisi çok farklı şeyler. Soru nun içeriğinde ise , bir erkek ve karşısından değişik kadınların fotosu üzerinden seçim yapmıyor yani senin dediğin gibi mal seçer gibi bir durum yok. Bir kadın, nişanlısı olan sevdiğim dediği erkeğe, sevgi aidiyet, mutluluk ve cinsel hislerini duygularını harmanlayarak , sevdiği mutlu olsun heyecanlansın, keyif alsın, diye düşünerek, cinsel fotoğraf göndermiş, onun görmesi ile yaşayacağı mutluluğu düşünerek coşkulu bir mutluluk karşılığı ile geri dönüş almayı beklerken beklemediği bir sonuç gelince ağır bir yıkım yaşamış.
En İyi Cevaplar
+1 yılÖküz oldugu konusunda sana bir ömüre yetecek kadar sinyal vermis. Ya devam et ömrünün yarisi ya da yarisindan cogunu bu kisiyi adam etmekle gecir ya da daha iyi biri ile daha iyi bir hayat icin cabala. Aslinda cok iyi birisi gibi kendini kandiracak dusuncelere girme hic.
02 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç Bi adam oldgnu anladım ama geç oldu 3 hafta kalmış evim tutuldu dizildi aileme millete ne Didem beni düşürdüğü duruma bak nefret ettim hayattan bir erkek Bi insanın hayatını bu lafıyla nasıl mahvediyorms öğrendim
- +1 yıl
Bir ev dizildi diye evlenme. Simdi bu sorunlarla ugras daha buyuk sorunlarla ugrasma daha sonra
+1 yılNişanlın şey gurmesi sanıyor heralde kendini, gördükleri p*rnolardandır yoksa o konuşma tarzıyla ben onun herhangi bir kadınla yatağı bırak muhabbet edebileceğini bile düşünmüyorum hem kalitesiz hem beyinsiz 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBenm özel hayatım bitti başlamadan ne sanarsa kendini ben ss erefsiz sanığyrm artk neye üzüleyim şaşırdım ben bksuru kadınla olduğunu düşünüyorum bu daha midemi bulandiiyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
54Cevap
Adama bak ya.
Kendini pussy gurmesi sanıyor lümpen.
Sanki kendisinin ki sanat eseri.
Bu adamla gerçekten evlenecek misin?
En özelini beğenmeyen ve en başında şevki kırılan bir adamla?
Resmen memnun olmadığını belirtmiş sana.
Evlensen bile sorunlar olacak seni aldatıp farklı pussy pesinde koşacak beğendiğine gidecek.
Videolar dan alışmış estetikli hatta makyaj yapılan pussylere seninkini beğenmemiş.
Ki çocuğunuz felan olursa doğum dan sonra o adam neler düşünür sen düşün. Otur düşün.1 kere üzülmek mi? Yoksa hayatın boyunca her gün üzülerek güven problemi yaşamak mı? Bu adama gençliğini verme. Kadınlığına yapılacak en büyük hakaretler den birini yapmış.20 YorumlaTerbiyesiz. o adamdan hayır gelmez. bu olay tek başına ayrılma sebebidir. ne anlatırsan anlat açıklaması yok bu durumun.çizgiymiş hadi len oradan. gitsin çizgi gibi olanını bulsun. erkekler daha çok çıkık dudaklı seviyor. bir tane kendini bilmez yüzünden kompleks sahibi falan olma sakın. o odundan da ayrıl. bu gün bunu diyen yarın 2 kilo alınca da laf eder. iki gün epilasyona gitmeyince de.
31 Yorumla- +1 yıl
Eklesene bi.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin bu nişanlın harbi ayıp ettmiş çok film izliyor sanırım bütün bayanların kukusunu filmlerdeki seçme kukular gibi sanıyor hergele bence biraz tepki ver çokmu çirkin veya çok çıkıntımı var sende et falan gibi beyenmiyorsa bastırsın parayı yarım saatte çizgi gibi yapar doktorlar öyle laf söyleme ile olmuyor boş boş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam vajina şeklin kötü olabilir göğüslerin de küçük olabilir ama söylenmez Ben olsam sırf sevdiğim kadın kırılmasın diye beğenmesem bile beğenmiş gibi yapardım, Hem artık tıp ilerledi vajina estetiği denen bişey var bunun için böyle bişey yapmaya değer mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ayıp etmiş patavatsız.. öyle söylenir mi? hepsi âşağı yukarı aynı... kısmetinle mutlu olmaya bak... kadının orasının görüntüsü değil, o kadının neler yapabildiğine odaklan saftirik adam...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu m@l seni aldatir yol yakınken ayrıl. Ayrıca p*rn*o bağımlısı abazanin teki. Seks ve fizik gördüğü videolardaki gibi değil. Bunu bile bilmeyecek kadar beyinsizmiş. Ona iyi bir ders verip ayrılmalısn.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela aileme ne Dicem peki evim serildi kendimi perişan bitik hissediyorum ya uyku uyuyamıyorum psikolojim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılİntikam al ailene onu bastığını seni aldattığını soyle ayrıca hangi cagdayiz diktirirsn zarını. Ama bu herifle evlenmenin sonu aldatma olack ve bosanacaksn ben sana söylüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Hahhahah.
Nisanlaninca is bitti mi nikahi bekleseydin a kızım. Rezillik dizboyu ya. Midem bulandi. Oggg ustelik igrenc bir vajinan varmış insan saklar be. 🤮🤢00 YorumlaÇoğu kadınınki seninki gibi çizgi gibi olanların da çoğu estetik videolardan gördüğü gibi istiyor da öyle değil
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl istediği umrumda değil bu söylenir mi ben onun eşiyim artık benm özel hayatım bitti kendime ona güvenimi kırdı
+1 yılŞekil olarak beğenmesi gereken yüzün oran değil. Ve yüzüne değil orana bakıyorsa, nişan yüzüğünü nişanlının üstüne oturacağı bir yere bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılSuratına tükürmek fırlatmak istiyorum ne haldeyim perişanım aileme bisey diyemiyorum ama yanlış bir karar asla istemiyorum evlenmek onunla 😭
- +1 yıl
Bak sevgili arkadaşım, bir erkek gerçekten sevdiği zaman. Şekilin hiç bir önemi yoktur. Sevdiği kadına ait her şey güzeldir seven erkek için. Olaya iyi tarafından bak, belkide çok büyük bir yanlıştan kurtuldun bu şekilde
Ne kadar iğrenç biri ya, onunki çok mu düzgün sor bakalım. Aynısını sen de ona yap çok küçük, yamuk bu de.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen desem namssz olur adım ettiğim beddualar haddi hesabı yok hayattan soğudum bunun yuzunrn
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Sende halen evlenmeyi mi düşünüyorsun penisinin küçük olduğunu söyle ayrıl bence
Hep sorun çıkaracak birine benziyor10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok büyük terbiyesizlik yapmış nişanlın kusura bakma. Bence o videolarda gördüğü şeylerle kıyaslama yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılSeninkide küçük de ben daha büyük seviyorum de sende onun onurunu kır, sonrada istiyosan git çizgi şeklinde birini bul de😉
00 YorumlaHaram islemeyi birakin bamuslu insan kalmadi nasil gordu ozel bolgeni nikah olmadan allahin haram kildigi bolgeni gosterirsen oyle olur
01 Yorumla
+1 yılEger bu trol bi soru diilse yuzugu tutustur eline alsin musait bi yerine taksin 🙈 bu kafayla evlilik cekilmez 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılBiz gayet iyi anladık. Çizgi istiyorsa iki tane skoçbraytı birleştiriyor ve uzun bir çizgi elde edebiliyor o şekilde denesin.
00 Yorumla Cinsel organinin cizgi gibi olmasini istiyorum demis o anlasiliyor. Insan evlenecegi bir kadinla boyle konusmaz. Istedigi gibi degilse bile soylememesi gerekir. Sende begenmediysen evlenmeyelim diyebilirsin.
00 YorumlaErkekler yamuk 5 cm s. kinize Adriana Lima aramayın ya
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılYol yakınken dön geri bak Allahın sevdiği kuluymuşsun ki sana yol göstermiş...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nişanlın uzmanmış , acaba alacağı zevk değişiyor mu imiş sorsa idin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAala soeun etmediğim bi konu. Hem de çizgi olanı bana pek kışkırtıcı gelmez. Diğerleri daha doğal ve tahrik edici. Yazık olmuş sana. Emin ol cinsel ilişki kaliteni bile etkileyecek
00 Yorumla
+1 yılDertleşmek istersin misin anlatmak istersen dinlerim
00 YorumlaBende büyük seviyorum seninkiside bamya gibiymiş deseydin ya :)
00 Yorumla
+1 yılOhaa ayıptır günahtır. Böyle de söylenmez ya. Bende olsam benim de onurum kırılırdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten en çok ayrılıklar evlenme arifesinde olur, ailene bir kaypaklığını gördüğünü ve istemediğini söyle. Sıkıştırırlarsa başka kızlarla ilgilendiğini gördüm, soğudum dersin.
01 Yorumla
+1 yılEskilerin Bi sözü varya şey bulmuş şeyini arıyor diye neyini beğenmemiş sanki onunla evlenecek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunun icin ayrilacaksaniz ayrilin zaten, bu evlilikten hayir gelmez ikiniz icin de, ama kurtulan sen olursun tabi...
02 Yorumla
Soran+1 yılMidem bulandı soğudum kendimi yiyorum ayrılmak istiyorum aileme ne dicem diye düşünüyorum perişan bihaldeyim
Cevap sahibi+1 yılYani belli ki boyle seylere cok onem veren buna gore secimler yapan biri. Bosuna da evlilikte olur anca boyle seyler demiyorlar. Noldu simdi hem gosterdin hem ayrilacan, ayrilmak istiyon. Yani gosterdigin icin de simdi pisman olmayacakmisin... Kotu olmus gercekten, ayrilmak istiyorsan soyleyecen baska yolu yok maalesef...
+1 yılben aeni analdim yol yakinken don bence yani sneinoyl3 beyenmiyosa kesin aldatir sen evde oturaun anca banstan soyleim bak kesin diyorum kessin aldaticak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sanki kendisindeki kudret çubuğumu da senin kini beğenmediğini söylemiş hadi hepsini geçtim bu nasıl bir öküzlüktür insan evleneceği kıza bunu nasıl söyler
00 Yorumla
+1 yılAt nişanı, ömür boyu üzülmektense bir defa üzül kurtul
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhahaha sanki çok görmüş gibi bulmuş da kılsızını istiyor allahın abazaları ya! salla bas tekmeyi!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendininki çok mu güzel bu adamlar iste seçilip toplumdan ayiklanmasi gereken insanlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıltam bi mal. insan sevdiği ile onunla o şekilde zevk almasını bilmeli. sanırsın kendisi johhny sins
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılderhal bırak seven birini bul
lakin etli mi senin ki00 Yorumla
+1 yılsaçmalamış ya seven bunu söylemez bu nasıl bir şry ya
00 YorumlaAllah’ın öküzü öyle bir kelime olur mu ya yazık yazık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanki kendisininki sanat eseri (!)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen söylesem bnu namussuz olurum bana demeyi reva gördü
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkendi nasil bi tip acaba😏
10 Yorumla
+1 yılaldatır bu seni gizli
10 Yorumla
+1 yılanladım ama ayıp etmiş
00 YorumlaBeğenmediyse ayrılsın, yakmasın kendisini.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi kusursuz eşsiz biri zaten
00 Yorumla
+1 yılCinsel ilişkiye mi girdin
00 Yorumla
+1 yılcanım o demekki kızma ama öyle
01 Yorumla- +1 yıl
S@lk o demiştim
Bence evlilik mevzusunu tekrar düşün bu öküzle
00 YorumlaNişanlın bildiğin odun onu yontman lazım
00 Yorumlademek ki neymiş
bir kardeşim evlenmek üzeresin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende onun penisinin boyuyla dalga gec.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDudakları uzun ve buruşuk mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun peniside yamuktur inşaallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElindekiyle idare etsin a. msalak
00 Yorumla
+1 yılSen de onu kır. Seninki küçükmüş dersin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Böyle sipariş veriliyor mu? Çok ayıp etmiş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Evet ya böyle öküzlük olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de olsam kırılırım
00 Yorumla * buldu kıllısını arıyor derler buna
00 YorumlaÖylesine git deseydin
00 Yorumlayani vajinani mi begenmedi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTuhaf
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Ağırda zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Nişanlım görüntüsünü begenmedi onur kırıcı bir davranış degl mi bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler