Cinsel Yaşam Sürekli orgazm olmak istemek, normal midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sürekli orgazm olasım geliyor sürekli mastürbasyon yapasim geliyor. Ve ıslanıyorum her gün mastürbasyon yapıyorum. Ama rahatsız edici olmaya başladı artık bu kadar istek nereden geliyor anlamiyorum. Nasıl kurtulurum bu durumdan? Güncellemeler+1 yıl Ha bu arada hiç ilişkiye girmedim Sürekli orgazm olmak istemek, normal midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
enest001 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl kendine bir uğraş bul bence boşta kaldıkca cinsel organın harekete geçiyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ama elimde olan bi şey değil kesinlikle anlayamayacak kadar çok orgazm oluyorum maalesef Yorumla enest001 +1 yıl yani anormal bir şey yok tam doğurganlış çağındasın hormonların harekete geçiyor ve istiyor Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok normal bir durum yaşadığın devam eder bir süre. Kurtulmanın yolu mastürbasyon yaparak bu durumu aşmanız. 1 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin artık cinsel birliktelik yaşama zamanın gelmiş 1 0 Yorumla
YatakOdasıEğitmeni Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bana gereklı olan hatun modelı benımde ınmeyen bır penısle basım belada boşal cık ıcınden yıne aynı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla
Covid__2021 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Libidon tavan yapmıştır yasın ılerledıgı ıcın yeterlı gelmıyordur bence 0 5 Yorumla Covid__2021 +1 yıl Daha fazlasına ıhtıyacın var Yorumla Soran +1 yıl Yaptı ama yani günlük aynı şey oluyor bıktım Yorumla Covid__2021 +1 yıl Demekki daha fazlasına ıhtıyacın var Yorumla Soran +1 yıl Öyle sandım bilemiyorum Yorumla Covid__2021 +1 yıl O zaman tecrubelı bır konusmacıya ıhtıyacın var Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. hiç ilişkiye girmediğin için öylesin. girsen böyle olmazsın :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir bilmiyorum 🤷🏻♀️ Yorumla
Sabitayar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Bence yap gitsin kanks bu gunler geri gelmiycek 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ya yapıyorum da artık bıktım 😂 Yorumla Sabitayar +1 yıl 2 gun ara versen bidaha yaparsin zaten 😂 bunun sonu yok libodolarina kalmis 😂 Yorumla Soran +1 yıl Böylede libido olmaz olsun ama 😂 Yorumla Sabitayar +1 yıl Seninkide yani baya coşmuş 😂 ama bu iyi bisi 😂 kendini cok mutlu ediyosun yani 😂 Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle de tuhaf biraz ya bu kadar istek fazla bence 😂 Yorumla
MustisHH Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Zehiri dök ve rahatla, ama sık sık yapma. 0 5 Yorumla MustisHH +1 yıl Aşırısı magnezyum fosfor, kalsiyum , eksikliği yapar. Yorumla Soran +1 yıl Sık sık yapıyorum sorunum da bu zaten Yorumla MustisHH +1 yıl Yapmamaya çalış, yorgun bitkin , dikkat azlığı bir sürü eksikliği olur. Yorumla Soran +1 yıl Elimde değil Yorumla MustisHH +1 yıl Dr git bazı ilaçlar var Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. aman aşırı orgazm olma knka karpuz gibi olursun :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Elimde değil 🤷🏻♀️ Yorumla Memoo00007 +1 yıl Seni eversek kocayı işe salmazsın adsasdasd Yorumla Soran +1 yıl Abartma hahaha Yorumla Memoo00007 +1 yıl dur daha 4 yeni bitti nereye gidiyorsun gel buraya sfddfsdfsdfsdf Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. çok zor bence kurtulman. 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yani senin istediğin baya fazla 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seviş kurtul. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
kendine bir uğraş bul bence boşta kaldıkca cinsel organın harekete geçiyor
Olabilir ama elimde olan bi şey değil kesinlikle anlayamayacak kadar çok orgazm oluyorum maalesef
yani anormal bir şey yok tam doğurganlış çağındasın hormonların harekete geçiyor ve istiyor
Çok normal bir durum yaşadığın devam eder bir süre. Kurtulmanın yolu mastürbasyon yaparak bu durumu aşmanız.
Senin artık cinsel birliktelik yaşama zamanın gelmiş
Bana gereklı olan hatun modelı benımde ınmeyen bır penısle basım belada boşal cık ıcınden yıne aynı
Kesinlikle öyle
Libidon tavan yapmıştır yasın ılerledıgı ıcın yeterlı gelmıyordur bence
Daha fazlasına ıhtıyacın var
Yaptı ama yani günlük aynı şey oluyor bıktım
Demekki daha fazlasına ıhtıyacın var
Öyle sandım bilemiyorum
O zaman tecrubelı bır konusmacıya ıhtıyacın var
hiç ilişkiye girmediğin için öylesin. girsen böyle olmazsın :)
Olabilir bilmiyorum 🤷🏻♀️
Bence yap gitsin kanks bu gunler geri gelmiycek
Ya yapıyorum da artık bıktım 😂
2 gun ara versen bidaha yaparsin zaten 😂 bunun sonu yok libodolarina kalmis 😂
Böylede libido olmaz olsun ama 😂
Seninkide yani baya coşmuş 😂 ama bu iyi bisi 😂 kendini cok mutlu ediyosun yani 😂
Orası öyle de tuhaf biraz ya bu kadar istek fazla bence 😂
bir şeyler yaşama vaktin gelmiş ;)
Zehiri dök ve rahatla, ama sık sık yapma.
Aşırısı magnezyum fosfor, kalsiyum , eksikliği yapar.
Sık sık yapıyorum sorunum da bu zaten
Yapmamaya çalış, yorgun bitkin , dikkat azlığı bir sürü eksikliği olur.
Elimde değil
Dr git bazı ilaçlar var
🤔🤔🤔🤔
İlk defa duydum
birliktelik yaşaman lazım.
aman aşırı orgazm olma knka karpuz gibi olursun :D
Elimde değil 🤷🏻♀️
Seni eversek kocayı işe salmazsın adsasdasd
Abartma hahaha
dur daha 4 yeni bitti nereye gidiyorsun gel buraya sfddfsdfsdfsdf
çok zor bence kurtulman.
Yani senin istediğin baya fazla