Hiç kimseyle ilişki yaşamadım sevişmedim de bakireyim ama içimde sürekli bir azgınlık sevişme mastürbasyon yapma isteği var sizde de oluyormu nasil geçicek bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 yaşındayım ama bu zamana kadar bende cinsel birliktelik yaşamadım ve o güzel duyguyu evlendiğimde yaşamayı istiyorum.Çok tutkulu biriyim bende ama bir şekilde kendimizi tatmin etmek zorundayız, biliyorsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum da eşimle ilk olsun istiyorum helalinden
Cevap sahibi+1 yılözelden konuşabilir miyiz biraz, eğer istersen tabi
Cevap sahibi+1 yıleğer konuşmayı istersen gizlilikten kısa süreliğine çıkabilirim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnsansın da ondan Senin yaşındaki her sağlıklı insanda sevişme ve boşalma isteği vardır. Doğa sen doğduğunda seni buna programlanmış. Erkekler spermlerini yaymaya, kadınlar da çoğalmaya, doğurmaya programıdır. Dolayısıyla da cinsel arzuları vardır. Bu ne zaman geçer? Yaşlandığında. Bunu kafana takma. Çok abartmamak şartıyla mastürbasyon yapabilirsin. Ama tabi bu arzunu karşı cinsle ilişkiye girerek de giderebilirsin. Bunun kararını sen vereceksin. Başka yapıcı şeyler de düşün. Mesela kendini geliştir. Dil öğren. Üniversiteye gidiyorsan, mesleğinde kendini geliştir. Okulunu bitir. Bir işe gir. Seks hayatın sadece bir parçası.
00 Yorumla
Hiç bitmiyor ki o istek… libido libido , şimdi ben böyle yazıyorum ya. Erkek olarak beni yazdığım şeyden dolayı linçleyen olur. Abaza vb. Cümleler sarfederler.
Oksijen israfları.
İnsanın fikrini beyan etmesi de sapkınlık oldu.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit ve cinsel hayata başla artık o zaman. Kocaman kadın olmuşsun. Tek derdi ve sorunu gereksiz bekareti olan kadınlardan gına geldi. Aşın artık şu gereksiz ve saçma takıntıları. Canın seks istiyorsa git yap. Mastürbasyon istiyorsa yap, boşalmak istiyorsa boşal. Ne bu kasıntı kardeşim neyin mücadelesi bu? Millet nelerle uğraşıp ne önemli meseleleri hallediyor bu TR kadını azgınım ama bakire kalmak istiyorum derdinde hala.
11 Yorumla- +1 yıl
Bari verecek olan varsa bana hayır yapsın evde kaldım yetti gayri kara toprağa götürmeyeceğim bende sjssjkd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
+1 yılBakire ve bir o kadarda muhafazakar istekli kız söfkeöfkdöcmf
30 Yorumla
+1 yılHayatın gerçeği bu, hormonlarimiz var ve bunlar belli donemlerde pik yapıyorlar
00 YorumlaTadına bakmışla bakmamış bir olabilir mi, insan görmediği köyü özler mi
00 Yorumla
+1 yılDogru sekılde mastürbasyon yapar gerçek orgazmı yasarsan bır sure bastrırsın ama lıbodo yuksek cok uzun surmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbakirelrde istek olmaz die bir kural yok ki :D yani
00 Yorumla Bakireyim ama derken? Sanki bakireler de istek olması anormal mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet oluyor, sexting yapıyorum ya da birilerine mastürbasyon yaparken yayın açıyorum
10 Yorumla
+1 yılOluyor tabikidee bakirelerde daha cok oluyoe bu. Bende bu aralae tavaaan libido 😔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normaldir. Hormonlardandır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. o istek yaşayana kadar gecmez merak etme...
00 YorumlaEvlenene kadar yapacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmez:) sevişmen gerek
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet olur öyle arada
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevismeden geçmez.2 posta at. Gece rahat uyu.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok normal ama azaltabilir sin
00 YorumlaNormal bebeğim 😘
10 Yorumla
+1 yılSeksi seyler giyme
00 Yorumlaher insanda olur tabi her kizda olur
00 Yorumla
+1 yılSanal seks le rahatlayabilirsin😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçken sen sen değilsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz mı çok. mastürbasyon yapsana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni durumdayımm
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanal yaparak olabilir deneyek mi
00 Yorumla
+1 yılAteşin var ondandır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. sanal seks yap ;)
00 YorumlaHerkeste öyle oluyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım