- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks sırasında duygusal anlar da güzel oluyor.
Örneğin güzel bir ön sevişmede ona ufak tebessüm ile seni seviyorum demek hem partnerine özgüven verir hemde Alacağınız zevki katlar.
Romantizm zararı yok. Doğru yerde doğru sözler her daim iyidir.250 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi yatak hayatim icin konusacak olursam ön sevişme biraz daha soft oluyor. Ön sevisme sirasinda seni seviyorum lafını duymak cok guzel oluyor benim açımdan. Özguvenim yukseliyor, keyifleniyorum, suratimda gulumseme oluyor. Özellikle boynumu öperken kulagima dogru gelip kısık sesle seni seviyorum denmesi ya da oldugu yerden kafasini kaldirip yani işte mesela opusuyorsak gozlerimin icine bakip seni seviyorum demesi falan cok hoşuma gidiyor. Ama devami ozellikle birlesme kısmında biraz daha o anin etkisiyle kamcilayici sozler daha iyi bence. Devam et, harikasın gibi. Ön sevismede bence guzel gidiyor. Birlesmeden sonra da bu kelimeleri duymak, soylemek güzel. Seks esnasi biraz daha vahşi bir kısım bence. orada da gider belki ama dedigim gibi daha hararetlendirici kelimeler seks esnasinda daha iyi.
60 Yorumla
+1 yılSelam
Hayır biz kadınların belkide en çok duymak istediğimiz şeydir erkek bizi şehvetle sert bir şekilde becerirken içten bir seni seviyorum demesi.
#perso190 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevişirken seni seviyorum demek libidoyu öldürür mü sorusunun cevabı öldürmez ama yaralayabilir. Hasar ya da iz bırabilir ya da hiçbirini yapmaz libidoyu daha da fazla artırabilir. Vahşi bir seks ile romantik bir seksin arasında kalan bir durum bu. Bu da partnerlerin istekleriyle doğru orantılı olur. Kadınlar genelde romantik cümleler kullanmayı sever. Erkekler ise daha çok iş bitiricilik ve vahşilik kısmında vardır. Bence seni seviyorum kelime kalıbını en başta ön sevişmeye başlarken ve boşaldıktan sonra söylenmesi daha doğru olur. Seks esnasında başka kelimeler hüküm sürecektir😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
+1 yılCinsellik cogunlukla romantik ve rahatlatici bir ortamda baslar, ama daha sonrasi en dogal duygularla ve biraz vahsi gecmisimizden gelen duygularla ilerler. Seni seviyorum cogunlukla bu an icin biraz sahte kalacak bir soz.
Nice guy olmaktansa, vahsi bir aygir olmak daha iyi. Veya kadinin vahsi bir kisrak gibi davranmasi daha iyi. Arzuyu ve tutkuyu gostermek gerekiyor. Eger dirty talking gibi konularda basarili degilseniz, bunu sozlerle degil, hareket ve seslerle gostermek daha guzel olur 😉10 YorumlaSeni seviyorum lafıyla libido mu düşermiş? Libidoyu uçurması gerekmez mi? 🤭
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSekste romantizim olmaz..
Çok söylemek istiyorsa (k) m beden dilimizlee söyleyelim.
Olmadı tırnaklarımızı sırtımıza geçirirken, kalça tokatlarken her tokatta hissettirmeli oral yaptığımızda aldığımız zevkten birbirimizin saçlarımızı çekerken veya inlemelerimizle hissettirelim bunu...134 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl5 kadın eksilemiş sanırsın ki hepsi sevişirken 5 dakika da bir partnerine seni seviyorum " diyip öyle devam ediyorlar...
- +1 yıl
Kadınlar neden eksi yapmış seni bi zevk sahibi sen varsın sanırım içlerinde
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
burcun nedir ve yaş gerçekten bu aralıkta mı böyle kadınlar çok görmüyoruz neden hala yalnızsın eğer evli değilsen
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılNet öldürür ben o esanda romantizim istemem zaten tutkulu seks de sevdiğin ile yapılır sevmediğim insan ile az*ınlık dan yapsrım seks i sadece ida bana seni seviyorum dese libido iner yerin dibinde girer yani sevgi istesem partnerin değil sevgilimin altında olurum mantıken
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılBazen daha sert bazen daha romantik bir ilişki olacaktır. Sert seyreden bi ilişkide "seni seviyorum" demek bu nasıl sevgi bile dedirtebilir😄 ancak duygu dolu bir seks esnasında güzel sözler söylemek libidoyu arttırabilir bile, ayarı bilmek lazım... tabi makbul olan sonrasında sarılıp yatarken söylenmesi 🙃
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğim herifle işim ne? Beni sevmeyenin benimle işi ne?
Yani FB olduğu yerde dursun, ortada bir ilişki varsa zaten olan şey bana söylemesine niye ihtiyacım olsun ki?
Hep derim, SÖYLEME HİSSETTİR diye. Oradaki hareketleri bana her şeyi anlatır zaten, bir şey söylemesine gerek yok.20 Yorumla Romantizm olmadan olmaz Mart kedileri miyiz biz sadece inleme mi olscak?
Daha neler hayvan gibi110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks öncesi romantizme varım. seks esnasındaki romantizm beni de bayıyor. Daha sert şeyler duymak istiyorum
163 Yorumla- +1 yıl
Aranılan kan
- +1 yıl
burcun ne sertlik derken neler mesela sınırın olur mu soft başlayıp sertliğe dönünce o zevkle gizli
+1 yılKaçamak yaşanıyorsa düşürebilir gibi.. daha çok sahiplenici ve belki argo sözcükler seviliyorda kullanılabilir.
60 YorumlaOlm sizin sevgiyle ne alıp veremediğiniz var? Bu kadar mı içiniz peynire döndü? Yazık.
90 YorumlaÖldürmez..
Fakat güçlendirmez de..
Çünkü o anda hormonlar en yüksek seviye de olduğu için söylenen duygusal kelimeler de hormonların etkisi ile söylenmiş gerçek dışı da olabilir..20 YorumlaOrgazm sonrası şahane giden bir eylemdir. Ancak her önüne gelen diyen tiplerden uzak durulması, muhatap olunmaması gereken bir mevzudur. Seviyorsan sevdiğini söyle, ister tavanda amuda kalkarken, ister divan da bacak omza yaparken. Yeter ki sev
10 Yorumla
+1 yılbiri bana sevişirken seni seviyorum dese erirdim herhalde
69 Yorumla- +1 yıl
Hemde ne erime
- +1 yıl
Okadar hoşuna gider yani
- +1 yıl
@Kantarciww senin gitmez mi?
- +1 yıl
@Senideseverimmmmmm hayır
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Ben genelde boynumdan sarılıp adam demesini seviyorum
- +1 yıl
Seni seviyorum. my baby
- +1 yıl
@yalnizliklimani577 sende kimsin
- +1 yıl
🤔yeni partner
Bence sevişirkwn daha agresif şeyler söylenmeli uygulanmalı hazzı isteği uyarmak için. Seni seviyoruma gerek yok zaten sevmediğinle sevişmezsin 😊
40 Yorumla
+1 yılo karsinizdaki kisiye bagli eyer siiz gercekten seviyorsa etkilemez libidoyu, eyer oyle zevkine birlikte oluyorsaniz etkiliyebilme ihtimali daha yuksek
40 YorumlaSeni seviyorum demenin bin bir türlü hali var.
Ses tonu vurgu kullanmayı biliyorsan bakmayı ve gülümsemeyi bilirsen buna kimse ne şekil de olursa olsun karşı koyamaz her türlü hazzı arttırır.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılyaptığın kişiye göre değişir.
şimdi gerçekten sevgilin aşık oldugunla artırır.
ama sadece seks icin beraber oldugunada demek saçma olur düşürür.20 Yorumla Ya denilebilir tabide bana gore degil gibi. Ben daha cok seni hep siqmek istiyorum demek bana daha cezbedici gibi geliyor. Daha bi benim krikoyu kaldiriyor. Garip
10 Yorumla
+1 yılNeden öldürsün ki? İçimde gidip gelirken Seni seviyorum demesi oldukça duygusal ve ateşli.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevişirken mümkünse az konuşup çok inlemek daha keyifli oluyor. Az konuşun çok pozisyon deneyin abi.
40 Yorumla
+1 yılSeks sert olmali öyle miy miy miy one a.. q un yerinde ergenler gibi
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Soft sekste iyi gidiyor ama hard yaparken bu ne diyo ya diyorsun
30 YorumlaKişiye göre değişir, belki daha vahşi ve argo sözler azdırır..
30 YorumlaKötü mü oluyor. Ben geçen ilk kes dedim. İçimden geldi o an
30 YorumlaSkişirken sevgi bi kenara konmalı çok monnik olur sonra o seks
30 Yorumla
+1 yılyahu niye öldürsün arttirir bence erkegin sahiplenme duygusu yükselir
310 Yorumla- +1 yıl
Endlich jemand der mich versteht🙂
- +1 yıl
berlin niye yazdin kiz ozaman bende bizim burada oturuyorsun sandim🙂🙂
- +1 yıl
yok artik berlin diye türk ismimi var🙄🙄🙄 berlin güzel yer degil ben Bavyeradayim Münih yakinlari oralar daha temiz güzel🥰🥰 istiyorsan hemen aldirayim buraya seni 😁😁
- +1 yıl
2 adet vesikalik ve nufuz cüzdanin lazim nikah islemlerini baslatmam icin 😁😁😁😁
- +1 yıl
zaten onlarin kamp yaptigi yer benden 10 km uzakta, be güzel sevdigin takimada yakin oluyorsun, cok sanslisin hem yakisikli sevgilin hemde sevdigin takima kavusuyorsun 😁😁😁🙊🙊😁🙊🤣🤣🤣
ben demek istiyorum ama ya.. neden öldürsün ki eğer seksi romantik ilişkide olduğun biriyle yapıyorsan bence öldürmez gayet de tatlı olur
10 Yorumla
+1 yılTek gecelik ilişkiyse etkiler kendim için söylüyorum herkeste aynı olmaya bilir bir an önce kaçmaya çalışırım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha da anlamlı kılar, ağzını burnunu gözünü öperim. Bu kelime dışında benimla tek beden olduğunu düşlediğim söz; kocacım demesidir.
10 Yorumla
+1 yılEvet karıştırmamsk lazım... off çok tatlı seni daha hızlı becermek istiyorum ver bana onu gibi kelimeler daha iyi ahemmm
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma değilmi ne anlamı var o zaman yaşadığın ne olur sevişmek aşkın sevginin dile gelmesi demek hayvanlardan ne farkımız kalır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılBirine seni seviyorum demek libidoyu düşürüyorsa ilişki çok dan bitmiştir zaten
50 Yorumla
+1 yılbeni seviyomusun nasıl iyi yapıommu evlencez dimi diiiongg direk düşüş :)))
26 Yorumla- +1 yıl
Evlencezz demi ne yaa🤣🤣sex sırasında biri bana evlencez nasıl olsa dese üstümü giyinmeden kaçarım
- +1 yıl
@aşka_lanetlenmiş_ sorma kaldırmışsın şehvetli şekilde git gel yapıosun oh tam o sırada evlencez dimi aşkım ciddiyiz dimi :)))
- +1 yıl
Sayın partnerler, seks yapmak ilerde evlencez demek değildir. Lütfen bu algılardan kurtulalım , anın tadını çıkaralım
- +1 yıl
@aşka_lanetlenmiş_ kral karısın be gönlüne göre dilerim muck
- +1 yıl
Thanks canım bende sana Zirvenin doruklarda olduğu bir seks diliyorum
- +1 yıl
@aşka_lanetlenmiş_ offf off sen nesin böyle maşallahın var :)
+1 yılBeni uçurur Neden mi Çünkü mutlaka sevdiğimdir...🥂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde o tip söylemeleri seks bitimine bırakmak daha iyi olacaktir zira o ateşli anda hele ki hayvanı duygular tavan yapınca pek bir anlamı olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Hangi duygusuz beni eksiledi acaba
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı taraf birbirleriyle zevklerini açıkça paylaşmalı. Genelleme yapmamak lazım sevende vardır sevmeyende
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgili ya da eş ise hoşuna gider.
Eğer tek gecelik ya da sadece seks partnerin ise romantizmin sekste yeri olmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖldürmez ama seni ömür boyu ben becericem orspm lafı daha güzel daha azdırıcı, bittikten sonra desin sevdiğini😉
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🤭🤭
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişirken seni seviyorum derse normalde sevmediğini sadece seks için sevdiğini düşünürüm ve moralim bozulur
32 Yorumla- +1 yıl
Peki normalde de seni seviyorum diyen biriyse?
Cevap sahibi+1 yılO zaman çok moralim bozulmaz ama normalde fazla söylemiyor sadece sevişirken söylüyorsa böyle hissederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle. Mümkünse duygu olmasın. Eğer gerçekten zevk almak doruklara ulaşmak isteniyorsa daha sert kelimeler, argo cümleler kurulmasını tercih ederim. seks de iyici geliyor
30 Yorumla
+1 yılSevdiğimiz kişiyle sevişiypruzdur niye ölsün, sevmediği kişiyle sevişen de hayvansı oluyo zaten ☺️
13 Yorumla- +1 yıl
Aha ya güldürdün beni vallahi demek hayvansı oluyor nasıl bişi o acaba
- +1 yıl
Bilimsel olarak kanıtlanmıştır
- +1 yıl
Hiç denk gelmedim öyle hayvansi
+1 yılKesinlikle katiliyorum. On numara soru olmus. Romantizmi silelim bi zahmet yataktan.
10 YorumlaValla ne yalan söyleyeyim öldürür seks ten sonra daha iyi gider..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiminle sevişildiğine bağlı kız arkadaşımla sevişirken en çok demeyi sevdiğim şey Seni Seviyorum'dur. En derinde ve en hassas yerde gelen Seni Seviyorum cümlesinin önemli olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBenim libidumu düşürmez hatta hoşuma bile gör inleyerek kesik kesik seni seviyorum demesi 😉
10 Yorumla
+1 yılBenimkini öldürüyor. O andan itibaren sert davranamıyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Tamamen saçmalamış olur. 😂
- +1 yıl
Seks anında hayvani güdülerle hareket ettiğimden aşkım, sevgilim gibi romantizm içeren sözcüklerdense küfrü tercih ederim.
+1 yılSevişirken mümkünse sadece oral için o ağzımızı açalım ya da inlemekten başka ses olmasın odada
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanırım bu nasıl bi ses tonu ile söylendiğine bağlı
00 Yorumla
+1 yılÖldürmez bence. Romantizm olmazsa olmaz. Aksi takdirde sadece spor yapmış olmaktan farkı yok.
00 YorumlaÖpüşürken olmalı romantizm sadece sonrasında sert devam etmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks ve duyguları birbirine karıştırmayı sevmem. Seks için uyum ve güven lazımdır. Gerisi gereksiz yük verir.
00 Yorumla
+1 yılYükseldin herhalde LaLuna taramalı tüfek gibi cinsellik soruları yağdırıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence öldürmez hem beden hem de ruhen o kişiye daha da çok bağlar bence bu sözler
30 YorumlaOrtaya garip bir şey çıkıyor. İnsan hiç sevdiğini şey yapar mi😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArgolu belden aşağı cümleler kullanmak libido arttırıcı oluyor. Öbür türlü neymiş canım cicim tatlım şekerim falan... Son derece öldürüyor libidoyu.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. olur mu öyle şey. Romantizm ve duygunun olmadığı sexin hayvanların yaptığından farkı olmaz. En güzel anlarda birkaç güzel söz harika gider 🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslaaaaa. Tam tersine, seni seviyorum sözü libidomu roket gibi uçurur.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbencede demeyim ama seksten sonra sòylerseniz harika olur
20 Yorumla
+1 yılSevişirken zaten sevgini gösteriyorsun sözcüklere ne gerek bırak beden dili konuşsun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır
- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne