Benim en sevdiğim alttan sertçe pompalamak offf harika tenim onun tenine çarptığında çıkan ses inlemeler argo konuşmalar. Sabaha kadar yapmak harika oluyor
Selam Jsjsjd😂😻😻😻😻 PRONE BONEE Böyle bütün yükü benim üstüme versin nefesimi kessin beni bitirsin altında çaresizlikten Kıvranayım🤤🤤😈😋 Öyle bir sert yapsın ki iş bittikten sonra yürümekte zorluk çekiyim ondan sonrasında o kadar zevk versin ki bana böyle iki kelimeyi bir araya getiremeyecek hale getirsin yapabileceğim tek şey sadece çarşafları Avuçlarımın arasına alıp sıkmak olsun Öyle bir sert vursun ki o derinin deriye çarptığımdaki ses net bir şekilde kulağıma gelsin. #perso
Kızlar Ne Diyor
Selam
Jsjsjd😂😻😻😻😻
PRONE BONEE
Böyle bütün yükü benim üstüme versin nefesimi kessin beni bitirsin altında çaresizlikten Kıvranayım🤤🤤😈😋 Öyle bir sert yapsın ki iş bittikten sonra yürümekte zorluk çekiyim ondan sonrasında o kadar zevk versin ki bana böyle iki kelimeyi bir araya getiremeyecek hale getirsin yapabileceğim tek şey sadece çarşafları Avuçlarımın arasına alıp sıkmak olsun Öyle bir sert vursun ki o derinin deriye çarptığımdaki ses net bir şekilde kulağıma gelsin.
#perso
Mükemmel ara beni 05312516242