Benim en sevdiğim alttan sertçe pompalamak offf harika tenim onun tenine çarptığında çıkan ses inlemeler argo konuşmalar. Sabaha kadar yapmak harika oluyor
En güzel pozisyon sizce hangisi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Selam Jsjsjd😂😻😻😻😻 PRONE BONEE Böyle bütün yükü benim üstüme versin nefesimi kessin beni bitirsin altında çaresizlikten Kıvranayım🤤🤤😈😋 Öyle bir sert yapsın ki iş bittikten sonra yürümekte zorluk çekiyim ondan sonrasında o kadar zevk versin ki bana böyle iki kelimeyi bir araya getiremeyecek hale getirsin yapabileceğim tek şey sadece çarşafları Avuçlarımın arasına alıp sıkmak olsun Öyle bir sert vursun ki o derinin deriye çarptığımdaki ses net bir şekilde kulağıma gelsin. #perso
Kızlar Ne Diyor
Selam
Jsjsjd😂😻😻😻😻
PRONE BONEE
Böyle bütün yükü benim üstüme versin nefesimi kessin beni bitirsin altında çaresizlikten Kıvranayım🤤🤤😈😋 Öyle bir sert yapsın ki iş bittikten sonra yürümekte zorluk çekiyim ondan sonrasında o kadar zevk versin ki bana böyle iki kelimeyi bir araya getiremeyecek hale getirsin yapabileceğim tek şey sadece çarşafları Avuçlarımın arasına alıp sıkmak olsun Öyle bir sert vursun ki o derinin deriye çarptığımdaki ses net bir şekilde kulağıma gelsin.
#perso
Mükemmel ara beni 05312516242