Cinsel Yaşam Sevgilim oral sekste neden boşalmıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 profesyonel olduğu için mi boşalmıyor? kendini kontrol edip tutuyor mu? yani abaza değil jhgfdhjkf Güncellemeler+1 yıl penis başını dudaklarıma değdiriyorum, testisleri emiyorum ve neredeyse deep throat yapıyorum. ebn de prof sayılırım fgvhbjkvfld Sevgilim oral sekste neden boşalmıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Ya sen bu konuda yetenekli değilsin, ya uzun süre yapmıyorsun ya da sevgilinin ereksiyon kontrolü muhteşem... 2 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Oral seksle boşalabilen var mı lan? Ben sadece pôrnolarda oluyor sanıyorum, ciddi ciddi ağzıyla boşaltabilen karı var yani gerçek dünyada? Enteresan.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl önceki sevgilim gayet boşalıyordu. d Yorumla Oluştur +1 yıl İlginç Yorumla
Karizma_14_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Profesyonellikle ne alakası var her insan belli haza ulaştıktan sonra boşalır demek ki haza ulaşmıyor 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. bende oralda sabaha kadar yapılsa bosalmam 1si bosalta bildi oda dişleerini kullandı dene ... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sen iyi yapıyor musun? bilmiyorsan p*rno izleyerek öğrenebilirsin 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl elini de kullanacaksın sadece ağzınla çok zor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bende boşalamıyorum anal veya önden şart oluyor yani oral ile 60-70 dakkika uğraşması lazım 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Uyaramıyorsun veya seninle olmayı pek istemiyor? 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Doğru yapamıyorsun sanir 0 0 Yorumla
alictn26 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Artık hissizleşmiş de olabilir. 0 0 Yorumla
RubbieRolePlayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 85% +1 yıl Oral sekste boşalmak pek kolay değil zaten. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. İyi yapamıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl deep thorat yapıyom ve testisleri de emiyorum :) Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Nr yaptığın değil nasıl yaptığın. Çok daha. Önemli bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ya sen bu konuda yetenekli değilsin, ya uzun süre yapmıyorsun ya da sevgilinin ereksiyon kontrolü muhteşem...
Oral seksle boşalabilen var mı lan? Ben sadece pôrnolarda oluyor sanıyorum, ciddi ciddi ağzıyla boşaltabilen karı var yani gerçek dünyada? Enteresan..
önceki sevgilim gayet boşalıyordu. d
İlginç
Profesyonellikle ne alakası var her insan belli haza ulaştıktan sonra boşalır demek ki haza ulaşmıyor
bende oralda sabaha kadar yapılsa bosalmam 1si bosalta bildi oda dişleerini kullandı dene ...
sen iyi yapıyor musun? bilmiyorsan p*rno izleyerek öğrenebilirsin
elini de kullanacaksın sadece ağzınla çok zor
bende boşalamıyorum anal veya önden şart oluyor yani oral ile 60-70 dakkika uğraşması lazım
Uyaramıyorsun veya seninle olmayı pek istemiyor?
Doğru yapamıyorsun sanir
Artık hissizleşmiş de olabilir.
İyi yapamıyor olabilirsin
Demekki başarılı değilsin
Oral sekste boşalmak pek kolay değil zaten.
benımde öyle boşalmıyorum normaldır
sen beceremiyor olabilirsin
Bence sende bi sorun olabilir
İyi yapamıyorsun
deep thorat yapıyom ve testisleri de emiyorum :)
Nr yaptığın değil nasıl yaptığın. Çok daha. Önemli bence
Ğlginç
kontrolü iyi
sen yapamıyorsun