Selam Şimdi sana ne söylesem boş çünkü karşıdaki kişinin nasıl birisi olduğunu bilmiyorum her erkek ya da her kadın farklıdır ilk önce onu biraz normal hayatında tanıman lazım nelerden hoşlanıyor nelerden zevk alıyor çünkü cinsellikte zevk aldıkları şeyler genellikle insanların normal hayatında zevk aldıkları şeyler ile orantılıdır ona göre kafanda bir şeyler oluştur doğru ses tonunu bul fısıldayarak kulağına sıcak nefesin ile kelimeleri tekrar et sonrasında senin tiryakin olabilir. #perso
Partnerin ile yatakta her şeyi konuşabilir ve fısıldaşabilirsin. Senin soğuk hava dalgasını içimde ısıtmak istiyorum diyebilirsin. Tazmanya canavarının içimi parçalamasını istiyorum diye kulağına seks öncesi fısıldayabilirsin. Daha çok övücü sözler ile partnerinin daha efektif boyutta sekse odaklanmasını ve seni uçurmasını rahatlıkla yapabilir ve sağlayabilirsin. Bu noktada partnerinin neleri sevdiğini bilmek de sana avantaj sağlayacaktır. Senin flütü elimle çalmak istiyorum, ağzımla üflemek istiyorum gibi tam bir milyon cümle kurup bu işi daha tatlı ve egzotik noktalara götürebilirsin. Bol şans...