Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyi yapıyorsun yani olay bir zar mı ki? Onu da yapsan zaten her yerine değmiş sonuçta. Bu kafa da yanlış ve saçma. Yap gitsin her şey yaşanmış zaten
14 Yorumla
Soran+1 yılEvli olacağım kişiye saklıyorum
Cevap sahibi+1 yılama yine bakire gözüyle bakamam ben mesela
Soran+1 yılHaklisin bir şey diyemem ama günümüzde hicbir şey yapmayan kız yok bulamazsın sölim
Cevap sahibi+1 yılZaten ben de geçmişimde yaşadım ama normal yoldan yaşamış olanı tercih ederim saklamak için farklı yollar deneyen hoşuma gitmiyor
En İyi Cevaplar
Sen boş ver onu. Sen istemiyorsan saygı göstermeli. Ama sürtünme falan oluyor diye dayanması çok zor oluyor. Aynı şekilde bana penisini sürtse sevgilim dayanamam. Bizde de o tutuyor kendini 😂 kişiden kişiye değişiyor. Biri tutabilir kendini. Diğer çok zorlanır. Nefis sonuçta.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeyefendi biraz beklesin ala ala ne güzel oral var sürtünme de iyi bir şekilde yapıyormuşsun Allah'tan başka ne istiyor ki o deliğe girince dünyalar onun mu olacakmış 2-3 gün sonra ordanda sıkılır o (ben yapmadım ama evli arkadaşlarım öyle diyor.)
21 Yorumla
Soran+1 yılyani evlenince onun olucam zaten
+1 yılSen şimdi kendini bakire falan sanıyon demi :D bebe haklı bence bu kadar şey yapanın sokturmaması için başka planları olduğunu düşünür insan :D her haltı yap kızlık kalsın böyle bakirelik bit pazarında da var mk :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAma onlarida olmasa tatmin olmuyor ihtiyaci olduğu için yapıyorum
- +1 yıl
Tamam kolay gelsin zor iş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHep yetinen erkek oluyor nedense bir gün ilgi vermesek kapının önüne koyulmayı hakediyoruz ama. Ya tam seks yapılır ya da yapılmaz ne o öyle taksit taksit skjdlssd
210 Yorumla
Soran+1 yılyetinsin evlenince bizde istiyoruz ama sabır
- +1 yıl
Sabır ama ne kadar sabır? Kaç yıl sabır? O kadar yıl geçtikten sonra her şey aynı mı kalacak? Benim derdim hasbel kader hiç yaşanmaz ama kız tarafının yıllar sonra ben evlenmekten vazgeçtim dediğinde erkeğin "ya bak ben yıllarca yetindim ama şimdi sen gidiyorsun" dediğinde hiçbir hakkının olamayacağı gerçeği. Diyebilirsin ki evet bende yetindim bir tek onun istekleri yok ama seks bir kadın için 1 değere sahipse erkek için 5 değere sahip.
Soran+1 yıliyi de yanlış bir şeyini görmezsem bırakmam zaten aşığım sıkıntı yok yani
- +1 yıl
Oda sana aynı şeyi söylüyor zaten. Yanlış bir şeyini görmezsem bırakmam zaten aşığım sıkıntı yok boşuna beklemeyelim evlenene kadar diyor.
- +1 yıl
Parti kur oy verelim reis
- +1 yıl
@Overlord_Han Teşekkürler kardeşim. Birilerinin erkeklerin hakkını savunması lazım artık.
- +1 yıl
Tüm dünyaya duyurup savunmak lazım ama imkan 0
- +1 yıl
@Overlord_Han Bu devirde gerçekten zor simplik almış başını gidiyor, Testosteron hormonu kuşaktan kuşağa düşüyor, eski güçlü erkekler kalmadı ama imkansız değil. Dövüş kulübü filmi bunun en güzel örneği. Kırmızı hap öğretileri ile bunu duyurmaya çalışan azınlıklar var gayette başarılılar.
- +1 yıl
Hocam Ruslarda olduğu gibi bebekleri buzlu sulara koymak lazım o zaman dinamik olurlar o rus erkekleri ve kadınlar niye o kadar güçlü sanıyoz testesteron biraz engel oluyor evet ama çocukları erken yaşta alıştırmak lazım küçükken yüzme dir basketbol boks felan böyle olurlarsa bünye ve genetikleri sağlam olur ama Bizim millet yan gelip yatmayı seviyor veya biraz spor yapıp bırakıyorlar bu yanlış bide bu ülkede cinsel açlık da var millet prno izliyor ee icraat olunca diledikleri gibi olmuyor buda yanlış hem dersi hemde tedavisi gerekir bizim nesilden ümitsizim de ilerleyen nesil inşallah bizim çektiklerimizi çekmezler ne diyim (konudan konuya atladım başka mevzular dan bahsettim içimi dökmek istedim sorry)
- +1 yıl
Sorun değil kardeşim katılıyorum sana
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılo kadar azdırmışsın ama tatminsiz olanda o.. oral yapan sevgili de erkeğini tatmin ediyorsun. evlenin o zaman
15 Yorumla
Soran+1 yılağzıma da yaptırıyorum daha ne stiyor
- +1 yıl
O seni kullanacak
Soran+1 yılYaptirmadim sonuçta evlendiğin kişiye sakliyorum
- +1 yıl
aferim evlenince dilediğini yapsınlar... gerdeğe bakire girmek istemen en temel hakkın. buna saygı duymayan erkekten kaçmalısın. sonuçta oral da olsa veya sürtünme ile de erkeğini tatmin ediyorsun. .. bakire kız arkadaşlarım oldu bakire yatağa girip bakire çıkıyorlardı. saygı duymalı sana bence.
- +1 yıl
sakın oğlanın gözünde g. tveren olma.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yaa bu nasıl bi sözdür ona desene sen eskort çağır bende başkasına vereyim senin ihtiyacın var da benim yok mu hayvanoğlu hayvan !!!
13 Yorumla
Soran+1 yılevet sadece sanki erkekler için ihtiyaç bu bende onu anlamıyorum
Soran+1 yılyok vermedim zaten evlenene kadar da olmaz o iş
Bence yaptiklarin fazlasiyla yeterli. İlla deliğe girmemize gerek yok. 2. bir kadını düşünmesi çok itici ben ayrilirdim yerinde olsan.
18 Yorumla
Soran+1 yılayrılamam seviyorum sabırlı olsun kendine hakin olamamak nedir
Soran+1 yılbir sinirle söyledi ya öyle yapacağını düşünmüyorum normalde görsen sakin efendi bir çocuk
Soran+1 yılyok saf bir kız değilim zaten
Soran+1 yılneden dedin öyle
+1 yılbu yalanı söyleyen kaldı mı yaa.
"evleneceğiz yapsam ne olacak"21 Yorumla
Soran+1 yılzaten kandıramaz beni saf değilim sonuçta ama sabredin biraz ya hep sevgililerim aynı model denk geliyor şaka gibi
Sen onu rahatlatıyon sonuçta oral bike yeter ona bence o abartıyo taviz ver me
121 Yorumla
Soran+1 yılAynen tatmin ediyorum sonuçta oral kucak dansı yapiyorum
Soran+1 yılevet ağzımı dolduruyor 2 yıl ilişkimiz 1 senesi öpüşme ile elleşme ile geçti sonra oral kucak dansı seviyesine geçtik
Soran+1 yılistedi eliyle uğraştı ama izin vermedim
Soran+1 yılbenim 20 sevgilim 28
Soran+1 yıldeniycem çok istiyor yapmayı öyle mutlu edeyim bari
Soran+1 yılprofil gizli diyor
Soran+1 yılaynı
Soran+1 yılevet tecrübeli gözüküyorsun neler kullanmam lazım neler yapmam
Bekledim hep yaşıyorum sonuçta boşalmak gerekiyor seni nasıl duruyon üstünden
16 Yorumla
Soran+1 yılüstün de durup çalkalama hareketi yapıyorum
Soran+1 yılevet oluyorum
Soran+1 yılBuradan sorun
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkeğim ihtiyacım var lafı kadar saçma bir laf yok ya. Seninle de evleneceğini sanmıyorum
33 Yorumla
Soran+1 yılbence de saçma yani bu sadece onlara özel değil ki ihtiyaçmış bilmiyorum yani aşığım oda aşık ama inş evleniriz sonunda yani yoksa olmaz o iş ayrılırsa da kendi bilir aradı bugün yemeğe çıkıcaz affettirmek istiyorum dedi bakalım
Cevap sahibi+1 yılSonuçta zaten onu tatmin ediyorsun. illa kızlığını almasına gerek yok. Sakın o hatayı yapma evlenmeden yapma
Soran+1 yılAynen yapmam
Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. bu kadarına izin verdiğine razı olsun zaten neredeyse yarı ilişki sayılır
14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim benim gibi düşünen beylerin olmasına sevindim bir an linçlersiniz diye korktum onun tarafını tutarsınız diye
Soran+1 yılsizin gibi insanların kalmış olması sevindirici
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de eski sevgilim ile aynı sorunu yaşadım yani biz de sadece sürtünme yaptık ama sevgilim hep daha fazlasını istiyordu ve kızlığını bana vermek istedi kaç defa ama ben kabul etmiyordum ve ciddiydik evlenecektik ama aklımızın ucundan geçmeyen başımıza geldi ve evlilik olmadı ayrıldık işte iyi ki ona uymadım.. Olan ona olacaktı yani iyi ki ona kıymadım…
00 Yorumla
+1 yılİsteklerinin sürekli artması normal, eskortla tehdit etmesi yanlıştır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaranızda yaş farkı baya varsa geçmiş olsun ıs görmeliksın onu gozunde kım ne derse desın zamanla anlıcaksın
14 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 sevgilim 28 yaşında
Cevap sahibi+1 yıltamam işte kullanılıyorsun haberin olsun evlenmeden kendini doyduracaksın anal sürtünme vs. bunları parayla yapsan en azından boşa yapmazsın
Soran+1 yılyok evlilik düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılbende düşüüyorum bu yaptıklarını yapalım üstüne 5-10 bin veriyom o zaman. d ınanıyonmu hemen
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkızlarda beklemıyor .
siz sadece kızlıgı koz kullanan kafese almaya calısan tiplersiniz.
dini falan hikaye .
neyse sızın ozelınız bıze ne.04 Yorumla
Soran+1 yılben beklerim evleneceğim adama saygı için
- +1 yıl
adamın sana saygısı var mı?
birde oyle dusun .
Soran+1 yılVar zorla yapmıyor sonuçta
- +1 yıl
bulabılıyor guvenebılıyoran tabıkı lafıumız yok.
şahsi araç bile alırken bayiye gittiginde ellıyor dokunuyor ve test sürüşü yapıp uygunsa aklına yatarsa alıyorsun .
bilmem anlatabıldım mı _?
Dedigin sekilde de yetinebilir abartmasin
14 Yorumla
Soran+1 yılbenim gibi düşünenlerin olması güzel ben hep sevgililerim böyle olduğu için tüm erkekleri genelledim dedim herhalde hepsi aynı bir zamandan sonra yok ihtiyacım var yok hakim olamıyorum herhalde dedim hepsinde aynı oluyor
Soran+1 yılne biliyim işte demek ki bana hep aynı model denk geldi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bakiresin ama maşallah davul sağlam ama tokmağın değmedigi yer kalmamış ne yazık ne yazık
02 Yorumla
Soran+1 yılevet anca evlenince olur diğerleri
Cevap sahibi+1 yılSenden daha namuslu bakire olmayan kızlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten çok merak ediyorum seks den zevk alan erkek var mı? Hayır en fazla 10 sn sürüyor. 1 saat de yapsan sadece boşalırken. Bunu mu bekleyemiyormuşuz biz
01 Yorumla- +1 yıl
Ne saçmalıyorsun sen ya sadece bosalirken zevk filan. Ya sende fizyolojik bi problem var ya da şimdiye kadar gercek bir seks yasamamissin. Kadinin icine girdiginde ki sicaklik, gidip gelirken kasiklarinin onun yumusak kalcalarina degmesi, elini vucudunda gezdirmesi, ozellikle de kalcalarindan tutup seni kendine daha cok cekmesi... daha bir cok kucuk detay var bunlari yaşa ondan sonra gel yorum yap
+1 yılBöyle birini istemezdim seninde onlardan farkın kalmamış
03 Yorumla
Soran+1 yılTatmin ediyorum o kadar olsun
- +1 yıl
İşte ben yaşamadığım için yaşamamış birini isterdim
- +1 yıl
Bunu yapan birinin sevdiğini ben pek sanmıyorum olabilir ama çok zor
Bekar bir insan bundan daha fazlasını zaten istememeli. Yani ciddi düşündüğü birisiyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de evlenene kadar sabretsin
+1 yılkendi beklemis sanki bakireyim diye gezme ortalikta
01 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta yaptırmadım kapış onları da yapmam gerekiyor tatmin etmek için sevgilimi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbekliyomuş işte
14 Yorumla
Soran+1 yılyaptıklarım yeterli bence daha da bekliycek
- +1 yıl
aynen böyle söyle ona. bana niye yapıyon artistliği
Soran+1 yılartislik yapmıyorum olanı söyledim
- +1 yıl
tamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekleyen bekler sen beklemeyenlere çatmışsın
12 Yorumla
Soran+1 yılyani kaderim midir hep ilişkilerimde aynı tür denk geliyor güzel başlıyor sürekli istekleri artıyor hep
Cevap sahibi+1 yılŞans valla
A smk orspusu daha ne kadar ileri gidicen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat