Erken boşalmaya sebep olur. Özellikle kalabalık ailelerde yaşayan erkekler direkt sonuca odaklı oynadıkları için golü erken buluyor. Bunun sonucunda ise zamanla bünye buna alışıyor ve istemeden erken boşalmaya sebebiyet veriryor. O yüzden mastürbasyon fazla yapılmamalı.
Erken boşalma yapar, his kaybı bir de. her şeyde olduğu gibi erkeklerin de bir boşalma kapasitesi var, bilimsel verilere göre ömründe 4000-5000 boşalma kapasitesi var. Sen dolaptaki pastayı yarına bırakmadan hepsini bi oturuşta yersen yarına bir şey kalmaz 😉
Bilimsel olarak p. rno bağımlılığı ve aşırı mastürbasyon cinsel işlev bozukluklarına sebep olduğu kanıtlanmıştır. O yüzden buna bende katılıyorum. Her şeyin aşırı her zaman zarardım.
Fazla mastürbasyon kesinlikle cinsel yaşamı olumsuz etkiler.. İlişkinin kalitesini olumsuz yönde etkiler, erkelerde erken boşalmaya kadınlarda da orgazm olmada sorunlara yol açar.. Keyifli akşamlar..
Sürekli mastürbasyon yaparım hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım günde 4-5 kerede mastürbasyon yapsam ya da örnek veriyorum seks yapacak olalım hiç bir sorun yaşamıyorum