Yeni evlisiniz sevişmeye başlayacaksınız ve eşiniz size utanarak böyle diyor ne yapardınız
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Aldırış etmem sevişmeye devam ederim zaten ıslanınca zevke geldimi herşeyi unutur
olaya girmek lazım bir kereden o utanç iyice sevişmeden geçmez isteklendirmek lazım ki aşsın :D
Ne utaniyorsun diyip sert şekilde daha daha yaparım gözlerinin içine bakarak
Kocanım ben senin rahat ol derim
biliyorum ama elimde değil dese
O zaman vücuduna ya da kendine givenmiyordur ya da anı yaşamayı bilmiyordur. Eşine karşı utangaç olmamalı o kadar
Babasının evinee yollarim
Ama açılmaya meyilli bi utangaçlık mı
utanılacak bir şey yok bunu hep yaşayacağız derdim
Niye noldu diye sorarim
sevişmekten çıplak görmenden vs. utanıyor
Yani birincisi ona artik kari koca es olmusuz utanma ayip olmaz rahat olmaya calis derim, birbirimizin helaliyiz, bana da garip geliyor tabi ama esim oldugun icin rahatim derim. Hem simdi gormesek yarin goruruz yani illa ki bi zaman asilacak bi durum ya bu, evlilik boyu bu sekilde de gecmeyecegine gore simdiden alisalim ya da alismak icin ne yapalim diye sorarim falan yani konusulur halledilir.
Beni de kimse ciplak gormedi yani karsi cinsten evliligi bekliyorum o yuzden bana da ilk olacak...
yaa çok tatlı haklı olduğunu söyleyip elimde değil düşününce tuhaf hissedip utanıyorum yapıcaklarımızı düşündükçe dese
Onlari dusunme derim neden dusunuyorsun, durduk yere simdi kafandan bir seyler kurma derim. Hem asmak icin ne yapmamiz lazim nasil alistiracagiz seni bu duruma diye sorarim bi yolunu bulmaya calisirim, yani gerekirse ic camasirla kilotla yatip uyuyalim eger onu rahatlatip alistiracaksa zamanla illa ki alisir cozulur ya cozulmeyecek bir sey mi ufak bi sorun bu, normal yani utanmasi bunlar masumluktan iste...
bilmiyorum diyip kendini eksik bir eş olduğunu düşünüp kötü hissedip ağlamaya başlasa sessizce
Ya illa ki bir seyler biliyordum, soylemiyordur o ayri tabi. Aglamasin ya ona icim dayanmaz da gider sarilirdim oper koklardim teselli ederdim yok utanilacak bir sey derim yani guvende oldugunu hissettirirdim kocanim ben senin sende benim karimsin esiz artik bundan sonra ikimiziz utanma olmaz kiz gibisinden saka da yapmaya calisirim guldurmeye calisirim aglamasin diye falan. Yaparim ya bir seyler iste. Sen neden soruyon ki bunlari, senin icin mi gecerli bunlar yoksa...
yani ben evli değilim ama hayal ediyorum sadece böyle olucağını düşündüğüm için düşündükçe bile yüzüm kızarıyor korkuyorum ilerisi için
Yok canim ya simdiden dusunme bunlari, hem valla bence hic sanildigi kadar da degildir biz cok kuruyoruz yani olmayan seyleir kendimiz olduruyoz kafamizda kurdugumuz icin. Tamam belki ilk gece bi utanma bi cekingenlik olabilir iki taraf icin de olabilir, kizlar korkudan acidan surekli ordan burdan duyduklari icin saniyorlar icerde adam kesiyorlar, ya esiniz o sizin ya rahatlamaniz lazim insan sevdiginin yaninda artik sizden mutlusu yok dunyalar sizin oldu dusunmesi gerekirken biz hep kotu olumsuzu dusunuyoz. Erkeklerin de korkulari var inshallah soyle olmaz boyle olmaz ilk gecede ama olursa da olur ne olacak sanki rezil mi olacan kime rezil olacan esin o senin ya utanma olmaz ayip olmaz sarilin opun birbirinizi ucundan adam olumu yok ya, ister 1 saat sursun ister 10dk, bundan sonrasi zaten hep siz ikiniz berabersiniz her gun sizin olacaktir...
çok doğru evet ama insan kendine söz geçiremiyor işte eşimin çok rahat olmasını bende söylerim isterim ama konu bana gelince çok utanıyorum böyle o anları yaşıycak olmamız tüm bedenimi her şeyiyle her anında görücek olma düşüncesi sanki sonrasında normal oturup sohbet etsek tuhaf olurmuş gibi gözünde masumiyetim gidermiş gibi hissediyorum evet çok saçma normal şeyler amaöyle işte
Ben senin dedigini anliyorum sanirim, iste misafirlige gidiyorsunuz mesela akrabalar arasinda oturuyorsunuz birden aklina geliyor esine baktiginda Şu an ne guzel giyinmisiz ama evde yatak odasinda ciril ciplak olan biziz gibisinden hani Şu an nasiliz dunyada hayatta sanki cinselli, iliski diye bir sey yok burada boyle en guzel elbiselerimizi giymisiz ama evde bambaska olay gibisinden, bu tarz demek istiyorsun sanirim.
Yani zaten islamda iliski yani cinsel iliski kapali bir sekilde yani uzerinizde bi ortuyle yapilmasi oneriliyor, acik bir sekilde iliskiye girmek gunah degildir ama mekruhtur diye okumustum, hee gunah degil gunah islemiyorsunuz ama uygun degil tavsiye edilmiyor...
Eslerini birbirilerini ciplak gormek, cinsel organlarini gormek zaten gunah degil ama yalniz iken bi insan ciplak kalmamasi en uygunudur, Allahtan utanilmasi gerekiyormus;
"Allah insanlardan daha çok kendisinden utanılmaya layık olandır."
"Kişinin eşinin görmesinin sakıncası olmamakla beraber, Allah her daim hepimizi gördüğü için kişi yalnız kaldığı zamanda bile Allah’tan utanması gerektiği için çıplak durmaması gerektiği anlatılmaktadır."
evet tabi ama anlattığımı ilk defa tam olarak anlayan biriyle karşılaştım öyle düşünüyorum tuhaf geliyor yolda normal yürüyüp bi yerleri gezerken falan evde yatakta bu haldeydik şimdi böyle diye düşünüyorum çekinme geliyor farklı hissettiriyor
din için demiyorum kişisel olarak
O sadece kafada dusunceler kurgular iste😅takilma bunlara herkes kafasinda bir seyler dusunur kurar, bende bazen dalip gidiyom bir yerlere kafamda sacma sapan seyler dusunup icimden Allah Allah bu neydi simdi dedigim oluyor, hani kimse bilmiyor zaten kendin icinden dusundugun bir sey, kimse de bilmiyor ki dusundugunu, insanlarin kafasinin ustunde kucuk bi ekranda gostermiyor ya anlik neler dusundukleri ya da hayal kurduklari, birak o da orada kalsin. Ayip bir sey degil yani ya da utanma boyle seylerden ya, cok masumca seyler bunlar😇
öyle tabii de beni anlaman hoşuma gitti bi şeyler sormak istiyorum hala ama sıkmıyorsam seni tabii burdan zorlanıyorum özelden profiline mesaj atma şansım var mı
Yok estagfirullah. Konu nedir, tam olarak neler soracaksin
yani her şey olsbilir aklımdaki korkular merak ettiğim tepkiler
Olur, elimden geldigince yardim etmeye calisirm tabi. Actim
İkna ederim doğal bir şey olduğuna
sikltir git der kovarım
Neyden diye sorarım