Bu beni bilerek hamile bırakmaya çalıyor olabilir mi?

Eşim hemşire, uzun süreli bir ilişkimiz sonucu evlendik. Ben ilk geceden sonra korunmaya başladım kocam ise korunma diyor çocuk istiyor. Kendimi hazır hissetmiyorum diyince saygı duyuyorum diyor fakat içime boşalıyor ne yapmaya çalışıyorsun dediğimde kendime o an mukayet olamıyorum çıkıp boşalma zevk vermiyor diyor. Ama geçende korunmam için ilaç istedim almadı eczacidan , unuttum dedi dün gece ise popo altıma yastik koydu ve o şekilde yine içime boşaldı. Galiba beni hamile bırakmaya çalıyor arkadaşlar. Bu çok sinirimi bozuyor sonuçta ben hazır değilim. Aldırmaya kıyamayacagimi biliyor ve resmen bunu yapıyor arkadaşlar. Bugün araştırdım altıma yastik koyma sebebi buymuş üstelik yumurtlama dönemmimi bile hesaplamış olmalı ki bugün yaptı bunu. Sizce bu yaptığı doğru mu? Ona kızmali kavga etmeli miyim. Çok öfkelendim.
Güncellemeler
+1 yıl
üstelik ilişki anında ben neden yastık koyuyoruz dediğim halde bana yalan söyledi dedi ki iyice ortaya çıksın istiyorum ondan. Ama hap almamasi içime boşalması, yumurtlama dönemmim hepsi tesadüf olamaz
Bu beni bilerek hamile bırakmaya çalıyor olabilir mi?