Partneriniz seks esnasında size küfür edip küçük düşürücü kelimeler kullanması sizi kızdırır mı yoksa daha da çok azdırır mı? Heaaa beni elbette azdırır 🔥🔥🔥🔥
Seks esnasında küfür hakaret küçük düşürücü kelimelere karşı tepkiniz ne olur?
Böyle tiplerin bdsm eğilimleri veya doğaları olduğunu düşünmeye başladım. Hoşuma gitmese de alıştım, inanılmaz yaygın bir talep. Belki de yaptıklarının yanlış olduğuna inandıkları için bir çeşit cealandırılma ile vicdan rahatlatma. Uyanıkken sorduğum sorulara aldığım cevaplar bu şekilde düşünmeme sebep oldu. Hipnotik transta inceleme imkanım olsaydı daha kesin şeyler söyleyebilirdim...
Sekste küfür/hakaretin kullanılabileceği iki alan vardır. Bunlardan ilki karşı tarafı daha cüretkar davranmaya itecek şekilde kışkırtmasıdır. İkincisi ise karşı tarafın submissive bir yapıda olması nedeniyle bundan haz almasıdır.
Argo severim ama küfür hakaret sevmem hatta bu yüzden yarım bıraktığım da oldu. Kadın ana avrat yedi sülalesini küfretmemi istiyordu ve kendi küfrediyordu 😂😂
Kadin milleti bir tuhaf bende evli kadinin seks sirasinda aessiz oldugu kufur etmedigi icin aldattigina sahit oldum seks sirasinda anasini yengesini ablasini kizini dahil araya fantezi olarak alacak bir skci partner aradigini soyledi ve hepsinin tektek evdeki olabilecegi kadar acik fotorafini cekip atti Sanirim evlenmeden once gecmi gelecek ve sexteki sınır ve istekleri sorulmali
Saygi sevgi biter yatak dışındada unutmaki o gözle sana bakar kendini küçük düşürme seks esnasında kendini önemse benimki güzel de memelerim yanıyor de ateş gibi yanıyorum de