Cinsel Yaşam Sexting yapmak hakkında ne düşünüyorsunuz? izmirli3594 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Merhaba arkadaşlar çoğu insan seks yapamadığından sexting yapıyor. Ne düşünüyorsunuz? Sexting yapmak hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Seksting olayını hiç svmiyorum. Bana göre değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilimle fotoğraflı, görüntülü konuşma olmadan yapmıştık. Buna rağmen yine de keyifli oluyor. 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkimizde istemiyoruz şu an o şekilde 🙈 Yorumla izmirli3594 +1 yıl Hımm neden ki? Yaşlarınız kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok sağolun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim var :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim varken başka biriyle bunu yapmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya yürü git işine hadi Yorumla izmirli3594 +1 yıl Tamam kib Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seksting olayını hiç svmiyorum. Bana göre değil
Sevgilimle fotoğraflı, görüntülü konuşma olmadan yapmıştık. Buna rağmen yine de keyifli oluyor.
İkimizde istemiyoruz şu an o şekilde 🙈
Hımm neden ki? Yaşlarınız kaç
20
Yok sağolun :)
Sevgilim var :)
Sevgilim varken başka biriyle bunu yapmam
Ya yürü git işine hadi
Tamam kib