Cinsel Yaşam Erkekler, bir kadına oral yapmak nasıl bir his? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 seveni cok mu cidden Güncellemeler+1 yıl sivilardan tiksinmiyormusunuz Erkekler, bir kadına oral yapmak nasıl bir his? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben çok severim. Kadının önümde o kıvranışı çok hoşuma gidiyor. 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Temiz ve koku yoksa çok güzel olur bence saatlerce yapabilirim hata kadın 3-4 kez orgazm oluyor 1 1 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Daha zevkli oluyor o sular Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. harika partnerin kıvranması ve inlemeleri daha haz veriyor 1 0 Yorumla
okuyanadam34 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evet çok. Mutlu olması mutlu ediyor 1 1 Yorumla okuyanadam34 +1 yıl Hayır tiskinilecek bir şey değil Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Özellikle eşim yüzüme oturduğunda bayılıyorum 1 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. güzel 1 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. Çok severim 1 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ben çok severim. Kadının önümde o kıvranışı çok hoşuma gidiyor.
Temiz ve koku yoksa çok güzel olur bence saatlerce yapabilirim hata kadın 3-4 kez orgazm oluyor
Daha zevkli oluyor o sular
harika partnerin kıvranması ve inlemeleri daha haz veriyor
Evet çok. Mutlu olması mutlu ediyor
Hayır tiskinilecek bir şey değil
Özellikle eşim yüzüme oturduğunda bayılıyorum
Bayılıyorum keşke hep ağzıma otursa
herkese bir değil
Mükemmel tadı da guzel
güzel
Müthişşşşşşşş 🤭🤭🤭
Hiç sevmem yapmayı
Ben hoşlanmam