Yoksa illa zayiflamalimiyim, bana hep zayif seven denk geldi ama ben kiloluyum 160 boyum 88 kilom
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşko bana da balık etli sevenler denk geliyor. Kalçam yok bitek ve aldatıldığım bütün kızlar seninle aynı kilodaydı. İnce bel, dolgun popo modası başlattılar onunda modası geçecek başka bişey başlayacak. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen o fizikte ol. Gözü dışarda olan erkek senden daha kısa ya da daha görgüsüz bi kıza da bakar. Mevzu bizim fiziğimiz değil ve herkesin zevki farklı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
61Cevap
+1 yılMilf kilolu kız demek değildir, Milf kız da değildir aksine kadındır. İlk Amerikan Pastası filminde kullanılmıştır ve açılımı da "Mother/Mature I'd Like to F*ck" yani Türkçesi "b*cermek istediğim anne kadın" olarak kabul edilebilir. Dediğim gibi kiloyla alakası yoktur, maksat olgunluktur. Evet birçok erkeğin de olgun kadın hoşuna gider.
00 Yorumla
+1 yılMilf kilolu demek değil ki..
Olgun kadınlar için kullanılan bir terim
Her tarzın seveni var00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılMilf çekici gelmiyor ama 35-40 yaş arası olgun kadınlar dikkatimi çekmiyor değil. Ayrıca kilo erkek için de kadın için de çok iyi değil bence (not: bunu kilolu biri olarak söylüyorum)...
00 Yorumla
+1 yılSeverler severler işin ucunda cnsellik oldumu da zayıf şişman affetmezler. Damacana ışıklar içinde uyu 🙏
10 Yorumla
+1 yılmilf ayrı kilolu ayrı milften hoşlananlar var fantezik olarak ama kiloludan hoşlanan yok balık etli ve ele gelenden hoşlanan var onlarda squad tayfa
00 Yorumla
+1 yılhem kilolu hem milf mi. yahu milfin kilolusu hiç çekilmez. sadece kilolu olur ama milf olunca iş kötü
sen kaç yaşındasın 40 üstü mü01 Yorumla- +1 yıl
50 yaşında kilolu bir kadınla hiç bir erkek yatmaz sanırım
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle bir şey var bazısında hoş duruyor yani fizik yapısı önemli bence bazısında ise kilo oranı az olsa bile kötü duruyor
00 Yorumla Ben kilolu severim renkler ve zevkler tartisilmaz ama kilolu yani abarti olmadikca mesela sen balik etlisin ideal birisin
00 Yorumla
+1 yılMilf demeyelimde hayatın zorluğunu ve kötülüğünü görmüş feleğin çemberinden geçmiş olgun kadın diyelim sjdıfjdjdjshhs
00 Yorumla
+1 yılBende kilolu kız seviyorum banada hep zayıf kızlar denk geldi gel zayıfları atalım aramizdan olmaz mı😀
00 Yorumla
+1 yılmilf ile kilolunun arasındaki bağlantı ne tam olarak dhsşkdmc
10 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilmeyen tipler var artık son çare kilolu milfler olan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalnız milf balık etli vs şeyler olmuyor :) genç birisinin cinsel anlamda çekici bulduğu ve beraber olmayı arzuladığı olgun kadın ve şurdan türemiş: "mother/mom i'd like to f|_ ck"
00 Yorumla
+1 yıl88 ideal bir kilo... ABD' de kilolu seven deyince yani Fat Admirer onların ki 188'den başlıyor.
00 Yorumla
+1 yılmilflerden hoslanırım balık etliyide severim cok fazla kilolu olmamak kaydıyla
00 Yorumla
+1 yılBen bayılıyorum şahsen balık etli ve şişman favorim 🌺❤️
01 Yorumla- +1 yıl
Sen ve milf ne alaka bence kilolu deyilsin bana ulaşır mısın bekliyorum
+1 yılBen nefes alan kızlardan hoşlanırimNefes alıyor musunuz
00 Yorumla
+1 yılZayiflamalisin gelir şimdi abazalar ben seviyorum diye ama emin ol kullanmak isteyecekler seni o yuzden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende balık etliyim boyum 165 kilom 80 küsür ve kilo vermeye çalışıyorum, çok zorlanıyorum. :/
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl peki?
- +1 yıl
Erkek bulamadigini düşünüyor ve seni yataga çağırıyor
Cevap sahibi+1 yılBen erkek bulamadığım için değil kilo veremediğim için üzgün olduğumu belirtiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yıl88 çok bari 70e inmeyi dene o zaman etine dolgun güzel olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVardır tabi neden olmasın illa herkes zayıf olacak diye bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için gözü güzel olsun kilosu ne kadar olursa olsun fark etmiyor
00 Yorumla
+1 yılÖyle aşırı kilolu değilde hafif balıketli kıZlar seksi görünür benim gözüme hoşlanırım. Mesela 85cupb gögüs ölçüsü gibi
00 YorumlaSeks yaparken bedeni hissetmek zevk almak icin birebir kilo boy orantisi gayet iyiymis
00 Yorumla
+1 yılBen zayıflardan hiç hoşlanmam genelde balıketli biraz kilolu olmalı
01 Yorumla- +1 yıl
Milf olması için biraz yaşı olması lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen gerçekten öyle seviyorum çok hoşuma gidiyor sen zayıf mı istersin yoksa kilolu mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. O kilolu değil balık etli oluyor 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılOhaa balik et degil balina etim ben ozmn balik et dedigin benim kilom ve boyumda olmaz
milf dediğin kaç yaşındasın ki
02 Yorumla
Soran+1 yıl25
Vardır ama erkeklerin %99 u manken tipi kız sever
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl88 kiloyu o kadar da sorun etmem
00 Yorumla ben bayılıyorum bulsam bitane yapışcam
00 YorumlaVardır illaki
00 Yorumla
+1 yılAnlaşamadığım bi insan 90-60-90 olsa ne olur?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf iyidir, balık etli beyaz tenli ve abazaysa kısa süreli güzel
00 YorumlaKeşke seni görebilsem 😍
00 YorumlaEvet ben varım hoşuma gidiyor süperler
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. ne kadar kilolu duruyorsun o onemli
00 Yorumla
+1 yılYani bu kadınlığını nasıl yansıttığına bağlı
00 Yorumla
+1 yılvarr
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayVar tabiki kimse sacmalamasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem daha çok gençsin hemde kilon fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMilf candır hele de ele geliyorsa 😍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şehirdeysek sevgilim olur musun
00 YorumlaYatakta güzel oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Milf yaşlı demek
+1 yılKilo fazla
02 Yorumla
Soran+1 yılKac olmali
- +1 yıl
En fazla 62 falan
+1 yılOlculer ıyıyse kesınlıkle zayıflama derım ben
00 YorumlaBalık etli seviyorum ben eti dolgun
10 Yorumla
+1 yılVarr
01 Yorumla- +1 yıl
Onların verdiği zevki kim verir
+1 yılOnlarla seks hoşuma gidiyor
00 Yorumla
+1 yılBalık etli herzaman iyidir
00 Yorumla
+1 yılBen zayıf sevmiyorum, seni beğenirdim..
00 YorumlaCok asiri deilse evet kalipliysa daha cok
00 Yorumla
+1 yılHoşlanırım ben hemde öyle böyle değil
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sen milf değilsin
+1 yılVar tabi ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Balıket o
00 Yorumla
+1 yılMilf olsun da yeter nxnd
00 Yorumla
+1 yılMilf kilolu kiz ne
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Ben zayıf sevmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMILF'ler uzun boylu oluyor yalnız
00 YorumlaBen hoşlanırım
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem