Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an benimde vajinam çok ağrıyor bende de üzülce çok oluyor belki sevgi ihtiyacındandır diye düşünüyorum çok üzgün olunca aklıma direkt beni sakinleştirir öpüp koklayan biri geliyor filan sende sinirlenince öyle oluyot olabilir belki
42 Yorumla
Soran+1 yılOf o da oluyor ağrı böyle iç bacak ve kalça altına doğru yansıyor birde yürüyemiyom
Cevap sahibi+1 yılAynen kasıklar da ağrıyor zor durum
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer ciddiysen bazı insanlar saçma sapan şeylerden tahrik oluyor bu doğru. Sakin ol ve bir uzmanla görüş istersen. Eğer paran ve imkanın varsa seksologla falan görüş.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ciddiyim ve bunun haricinde başka durumlarım da var cinsellik hakkında aşırıya mı kaçıyor yoksa normal miyim sık sık sorguluyorum ama artık psikolojik yanından çok yansıttığı fiziki rahatsızlıklar hayat kalitemi düşürüyor
- +1 yıl
O zaman bu konuyu ayrıntılı bir şekilde bir uzmanla konuş çünkü hayat kaliteni etkiliyor ve bu normal değil gibi o zaman.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılsinirlendiğinde bazı damarlar harekete geçer. Genelde neresi sıkışık ise orası. Örnek vermke gerekirse çişin geldiğinde tutarsan tahrik eden bölgeye baskı uygalar ve tahrik olursun. Sebebi bu yüzden.
04 Yorumla
Soran+1 yılİç çamaşır sıkması sebebiyet verir mi?
Cevap sahibi+1 yıltek sebebidir.
Soran+1 yılOf çok teşekkür ederim ciddrn 💘
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. daha geniş bol şeyler giyerek çok rahat bu sorunu halledersin. İyi geceler
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk defa duydum bu durumu garip sürekli olarak ıslaklık hali var sanırım sende
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve cidden çok ağrıyor bu tarz ağrı belirtileri vajina depresyonu da olabiliyormuş bilmiyorum
- +1 yıl
Ne garip şeyler var ya vajinan neden ağrısın ki tahrik olunca sulanır ıslanır ağrı olması için bir sebep yokki
Soran+1 yılÇok kasılıyor
- +1 yıl
Hmmm tamam anladım o kadar sert mi kasılıyorsun vay be senin vajina kasların mükemmel bişi desene çok da dar olur bence vajina için
+1 yılDemek ki sen bir kavga sonrası adamı parçalarsın 🤣🤣
00 YorumlaBende de aynı hele bir kadına sinirlendiysem ya da kadınla tartışma ortamı olduysa oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılborderline kişilik bozukluğun var mı?
veya başka bir psikolojik hastalığın?06 Yorumla
Soran+1 yılVar ama hastalığımın adını bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAşağılanmak da tahrik ediyor mu seni
Soran+1 yılEvet?
Soran+1 yılYani yeri gelince
Soran+1 yılDmden yazar mısın
Cevap sahibi+1 yılYazdim
Sinir edelim seni:)
Cevabı belli gerçek sert bir seks.00 YorumlaEn kızgın tartışmalardaki ateşli sevişmelerin habercisi bence durumunda bir anormallik yok gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben öğrenciyim seks hayatım da yok müslümanım ve çok agresif bir kızım çok çabuk sinirleniyorum ama duygularımı yabancılara vs yansıtmıyorım sinirlenince olduğum gibi kalıyorum ve o an çok fena tahrik ediyor sinirimi yansıtamamak gün içinde sürekli çatık kaşla gezen birinin alnının ağrıması gibi bir şey napıcam ya
- +1 yıl
Bir partner bulmayı dene illaki çevrende seninle ilgilenen tipler vardır. Aranızda bir şey geçmesin ama enazından zihnini meşgul eder.. üstelik biri gözlerinin içine bakıp yanağını elinin tersi ile okşayıp çenene dokunsa eminim sinirinden eser kalmaz. Kısaca gayet normal tepkiler senin ki
Soran+1 yılYa bu durum ben de çok oluyor ağrısı da şiddetli oluyor iç bacaklara da yansıyor 100 squat çekip yatmış gibi uyanıyorum vs vajina depresyonu diye bir şey de bu belirtileri taşıyor bilmiyorum çok zorlanıyorum
- +1 yıl
Sanmıyorum yaa…muhtemelen kalçaların biçimli bu yüzden kasıklarındaki sürtünme ile haz alıyor olabilirsin. Tabi yalnız olmanda bununla ilişkili.. hissettiğin haz ile kasıklarındaki basınç artıyor ve bu birikim boşalma olmadığı için ağrı yapıyor olabilir. Squat yapıyorsan zaten önündeki baskıda çok normal bnce birini bul gerisi kendiliğinden gelişir
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni kızdırıp ıslanan yerleri vakumlamak lazım jsjd
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk kez duydum 😄 sınırlı iken bir seks yap bakalım tatmini naisl
00 Yorumla
+1 yılYerim senin vaj. nanı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuyduğum ennn ilginç şeylerden olabilir 😂
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik baskı oluyordur ondan sanırım 😀
00 Yorumla
+1 yılO zaman seninle sinirlendirip sevsmek lazım : )
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBazen bana da oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni mutlu etmemek lazim ozmn jsjsjs
00 YorumlaNası la 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle iste :/
+1 yılSahte soru inanmayin
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi s1kıcrm ama biri yardım etsin ya Ağlicam Instagram falan mı verim napim
O nasıl bir tahrik ya 👍👍😊
00 Yorumla
+1 yılFenasın valla 🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok daha neler
05 Yorumla
Soran+1 yılNe ya 😫😿
Soran+1 yılÇok ciddiyim ağrısından yürüyemediğim bile oluyor
Soran+1 yılHmm olabilir eski sevgilime oluyordu gerçi
Abazalik
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( elimde değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok tufah ya nasıl oluyor o