Peki senin imza atma yöntemin hangisi? Herkese keyifli geceler..🔥😈
(taklitlerimden sakınınız😏🤫)
#smellsmoke
Küçük morluklar
Şaplaklar
Tırnak izleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çok teşekurler ederim @smellsmoke
Benim icin partnerime 4 çeşit var
1- 5 ten fazlasiyla orgazmi vermesi (okadar orgazmi versem yuruyemez sonra) imzalarim
2- Onun orgazmi bacaklerine titreşim imzalarim
3- Bana desın (yalvaniyorum devam et, durma, uçtur beni , beni birakma inilti icinde) imzalarim
4- Ve yüzü orgazmi hissetdirmek en buyuk imza
Bunlari partnerime yaşanmişsa tekkrar senden ister , yani o de imzalanir
Partnerimde de beni sıtıma tirnak izleri imza eder
Sekste imza atmak bitiricilik demektir. Bitiricilik demek: karşı tarafı zevkten bitiricilik, gol atma, gelen pozisyonları en iyi şekilde değerlendirme özelinde yapılan eylemlerdir. İmza dediğin okkalı ve alımlı, çalımlı, izi kalıcı bir şekilde olmalıdır. Bu noktada şaplak atmayı çok severim. Şap sesi gelince çıldırıyorum. Şıktaki gif zaten olayın özeti. o an vurunca sallanan kalçanın aldığı zevk ve kadının dudaklarını ısırması ile gözlerinin baruta değmiş gibi ateş gibi parlaması ile birlikte haz duyuları uçar. İmza dediğin renkli olur. Emersen morartırsın, çizersen kırmızı akar, şaplatırsan pembe de çıkar, kırmızı da çıkar, kıpkırmızı da olur tonlama açısından daha güzel durur imza. O yüzden şaplak diyorum ama hepsinin de gideri var. Ayrıca tırnak geçirme kadın için daha iyi özellikle de misyoner pozisyonunda. Emmek ise paha biçilemez bir diğer imzadır. Bence üç imza her sekste atılmalıdır.
Birini yapmazsam, diğeri üzülür mutlaka..
Şaplak, ısırıklar, tırnak izleri, boğazlamak.. Hepsi oluyor, olmalı..
Nedir o dişim mi yok canım O ne morarmışmı nasıl kızarmış toton yavru hele sırtın harika bebeğim bu haritayla evin yolunu puf yatağını unutmazsın... ha unutmadan mor allar sürmüşüm bebeğim 🤣😅😝🥂🖤🏴☠️💣
Cevap
85Cevap
Her zerresine imza atarım.. kulağına fısıldamak, hafif ısırıklar falan filan.. en büyük imzam da bana kalsın ajsns
Kesinlikle tırnaklarını geçirmek ve morartmak olurdu
Peki
Şaplak atmayı severim ve küçük ısırıklar ama imzası kalmaz, izi kalmaz
Yukarıdaki fotoğraf gibi seks yapmayı seven kadınlar şaplak sever, doggyde ya da seksin başlangıcında izleri bırakmaya başlamak gerekir, bu arada vajina ile iletişime geçmek sırtta bu izlerim kalmasına sebep olacaktır, sorun yok, dibine kadar devam…
Benim imzam saplaklar, ancak vucudumun kimi yerlerinde imzalari kalanlara saygi icin tirnak izleri dedim.. tum partnerlerime sesleniyorum ki , size saygim sonsuz (biri haric)

ıslak imzalı...
Doggy veya prone bone farketmez şaplaklar atmaya gerçekten bayılıyorum ama kıvamında olacak
Ben imzamı ruhuna atıyorum, bedendekiler geçici oluyor.
Vurmak kırmak benim tarzım değil hiç çekici gelmedi ama ufak halka morluk bırakmak ve bedenim de tırnak izleri görmek hoşuma gider
Büyük morluklar ve tokat yüzünden kızaran bölgeler.
Ben kaşe yaptırdım onu basıyorum. Zahmetsiz ve net.
Bilmem hiç yapmadım çünkü öyle şeyler de mi varmış 😊😊
Ama hatunun baskın olsun o bana şaplak atsın ya da tırnaklarını geçirsin sözünden çıkmayın kopegi olaym
Morluklar tam benim kalemim ama bacak ve kalçada çıkarılan ufak kızarıklıklara bayılırım
Küçük morluklar ve şaplaklar kesinlikle şaplakların izi 1 haftalık dövme gibi olur.
Doggyde son girişi hızlı yapıp boşalmak. Partnerim kabul ettiği sürece anala veya vajinaya
Kesinlikle tırnaklar.
Sadece bedene imza atmam ben. Ruha atarım imzayı, beynine atarım, iliklerine işleyerek atarım.
Tırnak izleri ve hafif diş izleri
Morluklar.. sırtımda çok. Tırnak kıran oldu bazıları boynumu morarttı
O an yaşananlar en kalıcı imza tırnak vs hepsı gecen seyler
Tırnak izleri ve küçük ısırıklar...
Penisi poposuna vururum, penisimin izi çıkar. En büyük imza işte
Seks yaptığım her kadının vücudunun bir noktasında gerçek bi iz bıraktım.
Boynunu mühürlerim 😉 vuhuuu
Göğüs çevresini emip morartmayı çok seviyorum
Seven kadın seven adam boyun mühürler
D- şıkkı hepsi diyorum :D
Tırnak izleri
Evet
Yok boyle huylarim 😄😄
Hizli ve sert yapabilmem
Tırnaklarım ve ıssırmam
partnerim mutluysa o benim imzamdir
Sihirli dokunuşlar ;)
arkamda hiç iz bırakmam :D ajdgaskjdad