Olamaz yarım kalır. Büyük olanın doluluk hissini arar her zaman boyu değil işlevi önemli laflarına ben hiç katılmıyorun şahsen sadece kendilerini avutmak için kullandıkları söz. Kim denizden çıkıp çocuk havuzuna girmek ister ki?
Adamın pantolonundakinin boyu benim için ilk sırada bir kriter değil. Eğer iki tane eşit bir adam ile değerlendirirsek büyük penisli olanı özlerim ama genelde ben en kötü sevgiliden en süperine evrim yaşadım şu an ve pantalon önemli değil adam harika. 😆 şöyle de bir sır vereyim pantalondaki de gayet iyi S'nin.
Olamıyor bu dogru ve küçğk penisle olan da büyük peniste sıkıntı yaşıyor genelde ilk i olduklarım daha cok daha önce başkasıyla olanlar benim penisimin çok büyük olduğunu söylüyor ve Benimle geçmişte olup evlenen kız söyledi kocamınki küçük senin ki kadar tatmin edemiyor beni diye
Şunu kabul etmek gerekiyor büyük penis her kadının hayalidir. Bir kere estetik ve güzel görünür. En azından dokunmak isterler. Küçük penis bir yere kadar idare eder. Bir yerden sonra daha fazlası istenir her zaman.
mesele kücük penis değil erkegin cinsel gücünde, bir cok erkek masturbasyonu abarttigi icin erken bosalma hastaligi var, erkek kendine hakim olabilicek hemen şıp diye bosalmicak ve girdigi zaman kadinin içine tam giricek köklicek hizli yarim girip cikarsa kadin bisey anlamaz erkek sadece kendi isini görmüs olur... Unutmadan ön sevisme ne kadar uzatilirsa okadarda zevk alinir bilhassa kadinin vajina sagligi icinde önemli ön sevisme.🙊🙊
arkadaslar spor salonunda telefonumu masada unuttum telefonumunda tus kilidi acikti biri telefonuma girmis sosyal hesablarimda abuk supuk yorumlar yapmis benle alakasi yok 😌🥴🥴🙊 ben o arkadasada kizdim ayip ettin felan dedim haberiniz olsun 🥴🥴🙃🙃
Bak hoca geneleve gitmiş hocanınki cok büyükmüş kadın 50 kuruş istemiş hocada bende 25 kuruş var demiş ve gizli geldim ilk defa geliyorum çaresi yokmu demiş neyse kadin hocaya demiş o zaman yarışına kadar koyarsın hicaz ee demiş tamam neyseki hoca yarısını içine koymuş kadin üzülmüş demiş hoca bir sey olmaz hepsini koy neyseki hoca demiş asla olmaz ben hayatimda harran yemedim hakim kadar koyarım demiş. seninkide küçükse gitiye yere kadar köy işte.
Onu penisin sahibi erkeğin kullanması tayin eder.. Ne büyük penisli hiç bir halt yapamayanlar ile küçükle kadın öldürenler gördük.. Tüfekle dolaşıp adam öldüremeyen ama küçük tabanca ile hiç kaçırmayan nişancılar var..
Ya yazmıycaktım yorumlara baktım kızlar yazmış ki yetmez bilmem ne sanki türkiyede her erkeğin penisi 20cm ulan ülkemizin genelinde ortalama zaten 14 15 16 gidiyor ne olsun istiyorsun :)