+1 yılSelam
Gerçekten güzel bir fikir eğer fotoğraf olarak koyduğun kardeşim sen yaptıysan gerçekten çok güzel çizmişsin eline sağlık bu bir yetenek aslında insan bedenini bu kadar iyi tanımak ve onunla ilgili resimler çizmek.
#perso11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beğendim. Çizgin çizimin güzel. Başarılısın. Çalıştıkça çizdikçe daha da gelişecektir çizimlerin. Çizimlerine erotik tema katarak Nü havası vermen de senin tarzını ortaya koyuyor zaten. Bu da çok güzel, kararlı olduğunu kendine olan öz güveni ve içindeki volkanı gösteriyor. Umarım bu konuda eğitim imkanı da bulursun. Belediyelerin ve Halk Eğitim Merjezlerinin de kursları var. Telefonlaşacak olsa bulunduğun il ya da ilçedeki Belediyenize ve Milli Eğitime sor, internetten de kurumsal linklerine Bsk irtibat sağlayarak profesyonelce eğitimine devam et. Erotik resimler filmler karikatürler boş. Onları incele. Haftalık dergilerden de bak. Tebrik ediyorum seni. Çok başarılısın.
#06romeo 😎11 Yorumla
Selamlar,
Olaya erotizm olarak değil çizim olarak bakarsak gerçekten çok iyi bir kaleme sahipsin. Bu işte sadece kalem yeteneği ile olacak şeyde değil. Öngörü, perspektif ve kağıttaki resmi görmek sıra dışı bir yetenektir. Yoksa her insan az çok bir şeyler çizebilir diye düşünüyorum. Ben çok beğendim eline sağlık.13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Yadırgayan çok oluyor. Anlayan insanları görmek çok hoş. 🌹
- +1 yıl
Toplumumuz ayıplama ve ön yargı üzerine kurulu maalesef. Sen vazgeçme..
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılTebrik ederim, son derece başarılı. Ben de sık sık kullanırım erotizm çizimlerimde. Ama henüz akrilik ya da pastel erotik denemedim. Hep karakalemde kaldım... Çalışmalarının devamını dilerim...

bu da benden bir örnek... Paylaşımlarını merakla takip edeceğim, yapıcı eleştiri olarak da beden gölgeleri çalışmanı tavsiye edebilirim...
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yıl- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Soruyu beğendim güzel ibsan ne oldu şimdi 😂😂😂
- 21 Yorumla
+1 yılKanka adam vampir mi napmışsın adamın ağzını ya. Öper gibi olsaydı bari
15 Yorumla- +1 yıl
Hani dil heralde deri altına çizdin 😀 yinwde eline sağlık. Ama böyle bir emiş uok çıkar onu hayallerinden 😀
- +1 yıl
😀😀😀 tamam tamam senin olsun korktum
+1 yılDaha da ötesini istiyorum, bu konuda mükemmelsin.
Eniştenin emaneti yok bu arada. 😂10 Yorumla
+1 yılGüzel beğeniyorum ayrıca en sevdiğim posizyonlardan birinin resmini koymuşsun sevdim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Bazı çizimler gerçeğinden daha etkileyici olabiliyor...
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle ellerine sağlık sevgilim bu çiziminin hatırası büyük bende🥰 gerçekten çok güzel bir çizim
10 Yorumla
+1 yılMadem yaşıyamıyorum bende resmini çizeyim dedin herhalde 🤣🤣
Kendine başka bir hobi bul incik boncuktan kolye bileklik falan yap sen😂😂00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel çizmişsin. ama bence adamı avatar gibi maviye boyaman bozmuş işi.
00 Yorumla İşte gerçek bir sanat.
Kız arkadaşlarını soyup, nü resimlerini çizdiğini de görmek istiyoruz..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErotik çizimleri severim, internette pek çok çizer var bu anlamda. Profesyonele yakın , profesyonel olanlar da. Senin tabi geliştirmen gereken tarafların var ama yine de hoş görünüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErotik mi bu😅😅 baya zor bir pozisyon icra ediyorlar orda😂 bir navi nin insanla olan aşkı 😅
şaka bi yana eline sağlık tebrikler10 Yorumla
+1 yılÇok iyi olmuş, bi etkilemedi değil beni😂😂
Bu çizimleri yaptığını bilen var mı11 Yorumla- +1 yıl
Bilen var mı
Gayet güzel.
20 Yorumla
+1 yılÇok güzel çok hoşuma gider
10 Yorumla
+1 yılsevmiyorum iyimser bakmıyorum
10 Yorumla
+1 yılÇizim çok iyi.
Yeteneğini ilerletmelisin...10 Yorumla
+1 yılBeğeniyorum hoşuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yılÇizim amatörce
Pozisyon profesyonelce00 Yorumla
+1 yılGüzel görünüyor.
20 Yorumla
+1 yılİlgi çekici
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hos oluyor
10 Yorumla
+1 yıldeğişik canım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma
00 Yorumla Onları sen mi cizdin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel 👏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka sana zenci gelse sen gene doymazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Afferin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam