Cinsel Yaşam Arka arkaya en fazla kaç kere orgazm oldunuz? Karizma_14_ Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 mastürbasyon veya ilişkide far etmez Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncellll Arka arkaya en fazla kaç kere orgazm oldunuz? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
donducakss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Iliski de en fazla 5 kez gece 11 den 3 buçuk 4 e kadar (sevisme dahil)mastürbasyon 4 2 5 Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Güzel mastırmasyon da hiç ara vermeden mi Yorumla donducakss +1 yıl Evet ard arda Yorumla Karizma_14_ +1 yıl p*rno mu izledin Yorumla donducakss +1 yıl Hayır Yorumla Karizma_14_ +1 yıl İyi azmızdın o zaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 ci kez iliskiye girdiğimde 7 defa oldum esimin yalamasiylada 2 kez 5 kezde mastürbasyonla yaparak oldum 2 29 Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Üst üste iyi de eşin yaladıktan sonra neden mastürmasyon yaptın eşin devam etmedi mi hemde 5 defa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ilk once mastürbasyon yaptim 5 kez orgams oldum sonra esim geldi yaladi 2 kezde yalamasından oldum Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hımm mastürmasyon yaparken eşin yoktu yani o kadar çok mu istekli idin ne kadar sürede peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hapishanede olay cikmisti butun gardiyanlar ve Esim dâhil acil çağrılmıştı Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hım anladım sende o gelene kadar dayanamadın üstüne de 2 posta atsaydı ne olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Esim gardiyandi bende bir yakinimi ziyaret etmistim evlendikten sonra esim bas gardiyan oldu Yorumla Karizma_14_ +1 yıl İyi haftada kaç kere Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Yapıyorsunuz normalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bas gardiyanlar 18 saat calisiyot 2 gun dinleniyor cumartesi pazar yapiyoruz Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Full mü hiç boşluk olmadan 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 saat dinlemiyoruz yataktan sadece wc su icin cikiyoruz bugun sipariş vermis seks makinesi 6 bin tlye Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Nasıl bir makina o yokken seni mi yapacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Karizma_14_ +1 yıl İyi nasıl geldi mi makine ndenedin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geldi kutu acilimi yaptim baktim kotu geri gonderdim parami aldim baska makine alacam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangisini aliyim makine sizce? ↗ soruma buyur Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Eşim öleli demişsin o soruda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet esim oleli dedim cunku suanki esim eski esim gibi pek deneyimli degil istekli ama Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hı 2. Evliliğin mi bu eskisi daha iyi yapıyordu galiba bu yetmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen 2 ci evliligim Yorumla Karizma_14_ +1 yıl İlk evliliğinde daha mı aktifti seks hayatın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemde cok aktifti penisi kalındı uzunlugu 21 santimdi Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Oo baya iyiymiş ya vurdum mu ses getiren cinsten şimdiki nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdiki 16 cm orta kaliklikta Yorumla Karizma_14_ +1 yıl 16 cm yetmiyor o zaman şu an sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen yetmiyor Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Kaybolur zaten sende o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Makine aldim sikinti yok Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hangisini Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Beş kez olmuştu bir kez 2 1 Yorumla Karizma_14_ +1 yıl İlişki mi mastürbasyon mu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl seks dokuz kez 6 4 Yorumla Karizma_14_ +1 yıl 9 kez mi çok iyi toplam kaç saat sürdü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki saat falan üç kere eşim dokuz kez ben Yorumla Karizma_14_ +1 yıl 2 saatte müthiş valla yani eşin hiç çıkarmadan sen 3 kere boşaldın Yorumla Karizma_14_ +1 yıl @Ferhanım nerede kalmıştık Yorumla
esengul01 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yalan bnce 2 2 Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Ne yalan Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Senin kaç Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burası olur mu 2 93 Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Olur soruya cevap vererek gelseydin 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi cevap vereyim bari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hiç birden fazla olmadın mı Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Doktor neden yasakladı ilişkiyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hamileyim o yüzden yasakladı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeni evliyiz evlendiğimizden beri çocuk odaklı olduk Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Ne kadar sürede hamile kaldın ki Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hamile olup ilişkiye devam edenler var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1. ayım dolduğu zaman hamile kalmışım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktor yasakladı Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hım iyi valla hep içine boşaldı o zaman kaçıncı ayı hamileliğin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2buçuk aylık Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Ne zamana kadar yasak peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az kaldı 2 hafta falan Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocamı ayartsam yapcamda ayartamıyorum Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Neden seviliyor musunuz peki oral felan yapın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oral yapmıyoruz biz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır boşalmıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanına yaklaştırmıyoki beni Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Yorumlar yüzdendenngel yedim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahmin ettim Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Valla hesap gdiyodu az kalsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapabilceğim bişi yok Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Valla dmde konuşmayı hak ettim bence 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Almıyım sağol Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Başka adınız daha dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Yasak ne zaman bitiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yasağı Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Doktor yasaklamış ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Randevuda sorcam bakalım Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hım anladım canın çekiyor tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabikide Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Daha istekli misin hamile iken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapamadığım için evet Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Kendi kendine birşeyler yap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşim yapmıyo bende yapmam Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Birbirinizi bekliyorsunuz yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Dikkat edin sert yapmayın o hızla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yapmayız Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Yavaş yavaş doft şekilde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi o gün gelsinde Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Kaç posta olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdiye kadar en fazla 2 kez oldu canım acıdığı için daha fazlası olmadı ama yasak kalkınca bilmiyorum ne kadar olur Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Yasak kalktı mı 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Naptınız 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruya bak acaba naptık Yorumla Karizma_14_ +1 yıl O kesinde kaç defa ateşli miydi haberi alınca naptınız 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kısıtlı haftada 2 kez tek izin var Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hım yetiyor mu 2 defa pozisyon şartı var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim rahat olmam lazım Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Evet misyoner mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet. Yorumla Karizma_14_ +1 yıl İyi 1 posta mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Yetti mi peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 den fazla olunca canım acıyo Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hım acı olursa olmaz yumuşak soft olması lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen. Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Dikkat edin yinede tam dibine kadar felan yapmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok dikkatliyiz zaten Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Evet orgazm olurken değişiklik oldu mu peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olduğumu kim söyledi Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Orgazm olmuyor musun hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmuyorum Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Nasıl zevk alıyorsun peki o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevk alıyorum Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Ama boşalmıyorsun dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet.. Yorumla Karizma_14_ +1 yıl El ile felanda mı hiç boşalamadın bu zamana kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır. Yorumla Karizma_14_ +1 yıl İlişki ne kadar sürüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10-15 dakika en fazla Yorumla Karizma_14_ +1 yıl İçinde git gel mi toplam sevişme felan dahil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Az o bir kafına yetmez ki erken boşalma sorunu var mı içinde ne var kadar kalabiliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu hesaplamadım hamile olduğum için hemen bitiriyo ilişkiyi Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hamile değilken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarım saatten fazla Yorumla Karizma_14_ +1 yıl İyi aslında sadece vajinal mi yapıyordunuz oral felan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkisinide Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Nasıl aynı devam mı sıkıntı var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Noldu yine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bişi olmadı sadece eşim biraz korktuğu için çok yanaşmıyo bana Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Korkacak ne var senin canın istemiyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuğa bişi olur diye korkuyor Yorumla Karizma_14_ +1 yıl OlmAz ya tam sokmayı versin 😂 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Iliski de en fazla 5 kez gece 11 den 3 buçuk 4 e kadar (sevisme dahil)
mastürbasyon 4
Güzel mastırmasyon da hiç ara vermeden mi
Evet ard arda
p*rno mu izledin
Hayır
İyi azmızdın o zaman
2 ci kez iliskiye girdiğimde 7 defa oldum esimin yalamasiylada 2 kez 5 kezde mastürbasyonla yaparak oldum
Üst üste iyi de eşin yaladıktan sonra neden mastürmasyon yaptın eşin devam etmedi mi hemde 5 defa
Ilk once mastürbasyon yaptim 5 kez orgams oldum sonra esim geldi yaladi 2 kezde yalamasından oldum
Hımm mastürmasyon yaparken eşin yoktu yani o kadar çok mu istekli idin ne kadar sürede peki
Hapishanede olay cikmisti butun gardiyanlar ve Esim dâhil acil çağrılmıştı
Hım anladım sende o gelene kadar dayanamadın üstüne de 2 posta atsaydı ne olurdu
Esim gardiyandi bende bir yakinimi ziyaret etmistim evlendikten sonra esim bas gardiyan oldu
İyi haftada kaç kere
Yapıyorsunuz normalde
Bas gardiyanlar 18 saat calisiyot 2 gun dinleniyor cumartesi pazar yapiyoruz
Full mü hiç boşluk olmadan 😂😂
2 saat dinlemiyoruz yataktan sadece wc su icin cikiyoruz bugun sipariş vermis seks makinesi 6 bin tlye
Nasıl bir makina o yokken seni mi yapacak
Aynen
İyi nasıl geldi mi makine ndenedin mi
Geldi kutu acilimi yaptim baktim kotu geri gonderdim parami aldim baska makine alacam
Hangisini aliyim makine sizce? ↗ soruma buyur
Eşim öleli demişsin o soruda
Evet esim oleli dedim cunku suanki esim eski esim gibi pek deneyimli degil istekli ama
Hı 2. Evliliğin mi bu eskisi daha iyi yapıyordu galiba bu yetmiyor
Aynen 2 ci evliligim
İlk evliliğinde daha mı aktifti seks hayatın
Hemde cok aktifti penisi kalındı uzunlugu 21 santimdi
Oo baya iyiymiş ya vurdum mu ses getiren cinsten şimdiki nasıl
Şimdiki 16 cm orta kaliklikta
16 cm yetmiyor o zaman şu an sana
Aynen yetmiyor
Kaybolur zaten sende o
Makine aldim sikinti yok
Hangisini
Beş kez olmuştu bir kez
İlişki mi mastürbasyon mu
seks dokuz kez
9 kez mi çok iyi toplam kaç saat sürdü
İki saat falan üç kere eşim dokuz kez ben
2 saatte müthiş valla yani eşin hiç çıkarmadan sen 3 kere boşaldın
@Ferhanım nerede kalmıştık
Yalan bnce
Ne yalan
Senin kaç
Burası olur mu
Olur soruya cevap vererek gelseydin 😂😂
Şimdi cevap vereyim bari
1
Hiç birden fazla olmadın mı
Doktor neden yasakladı ilişkiyi
Hamileyim o yüzden yasakladı
Yeni evliyiz evlendiğimizden beri çocuk odaklı olduk
Ne kadar sürede hamile kaldın ki
Hamile olup ilişkiye devam edenler var
1. ayım dolduğu zaman hamile kalmışım
Doktor yasakladı
Hım iyi valla hep içine boşaldı o zaman kaçıncı ayı hamileliğin
2buçuk aylık
Ne zamana kadar yasak peki
Az kaldı 2 hafta falan
Peki
Kocamı ayartsam yapcamda ayartamıyorum
Neden seviliyor musunuz peki oral felan yapın
Oral yapmıyoruz biz
Hayır
Hayır boşalmıyo
Yanına yaklaştırmıyoki beni
Yorumlar yüzdendenngel yedim 😂😂
Tahmin ettim
Valla hesap gdiyodu az kalsın
Yapabilceğim bişi yok
Valla dmde konuşmayı hak ettim bence 😂
Almıyım sağol
Başka adınız daha dimi
Anlamadım
Yasak ne zaman bitiyor
Ne yasağı
Doktor yasaklamış ya
Randevuda sorcam bakalım
Hım anladım canın çekiyor tabi
Tabikide
Daha istekli misin hamile iken
Yapamadığım için evet
Kendi kendine birşeyler yap
Eşim yapmıyo bende yapmam
Birbirinizi bekliyorsunuz yani
Aynen
Dikkat edin sert yapmayın o hızla
Yok yapmayız
Yavaş yavaş doft şekilde
Bi o gün gelsinde
Kaç posta olur
Şimdiye kadar en fazla 2 kez oldu canım acıdığı için daha fazlası olmadı ama yasak kalkınca bilmiyorum ne kadar olur
Yasak kalktı mı 😂😂
Evet
Naptınız 😂😂
Soruya bak acaba naptık
O kesinde kaç defa ateşli miydi haberi alınca naptınız 😂😂
Kısıtlı haftada 2 kez tek izin var
Hım yetiyor mu 2 defa pozisyon şartı var mı
Benim rahat olmam lazım
Evet misyoner mi
Evet.
İyi 1 posta mı
Evett
Yetti mi peki
1 den fazla olunca canım acıyo
Hım acı olursa olmaz yumuşak soft olması lazım
Aynen.
Dikkat edin yinede tam dibine kadar felan yapmasın
Çok dikkatliyiz zaten
Evet orgazm olurken değişiklik oldu mu peki
Olduğumu kim söyledi
Orgazm olmuyor musun hiç
Olmuyorum
Nasıl zevk alıyorsun peki o zaman
Zevk alıyorum
Ama boşalmıyorsun dimi
Evet..
El ile felanda mı hiç boşalamadın bu zamana kadar
Hayır.
İlişki ne kadar sürüyor
10-15 dakika en fazla
İçinde git gel mi toplam sevişme felan dahil mi
Hepsi
Az o bir kafına yetmez ki erken boşalma sorunu var mı içinde ne var kadar kalabiliyor
Onu hesaplamadım hamile olduğum için hemen bitiriyo ilişkiyi
Hamile değilken
Yarım saatten fazla
İyi aslında sadece vajinal mi yapıyordunuz oral felan
İkisinide
Nasıl aynı devam mı sıkıntı var mı
Yok
Noldu yine
Bişi olmadı sadece eşim biraz korktuğu için çok yanaşmıyo bana
Korkacak ne var senin canın istemiyor mu
Çocuğa bişi olur diye korkuyor
OlmAz ya tam sokmayı versin 😂