24 yaşındayım inancım gereği hiç ilişkiye vs girmedim cinsel bir yakınlaşmam olmadı. Ama artık dayanamıyorum. mastürbasyon yapmak istemiyorum canım istemiyor 15 yıldır bıktım. Gerçek bir şey yasamak istiyorum ama evliliğe de çok uzağım görüştüğüm kimse yok NE YAPACAĞIM BEN nerede olursam olayım aklım sürekli cinsellikte.. yaşamayan bilmez. Benim gibi olan var mı? Ne yapmayı düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Seks yapmak istiyorsun ama evlenmek istemiyorsun. O zaman evlenmeden seks yapmayı düşün ya da kendi kendini tatmin et başka bir önerim olamaz ne yazikki
Sanal seks yapabilirsin.
Mastürbasyon yapmak istememe sebebin yanlış yapıyor olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende 25 yaşındayım sanırım dini yönden yaklaşamıyoruz bu işe ve ilerisini düşündüğümüz için çıkmaza giriyoruz
Sürekli yerli amatör p*rno izliyorum haftada 2 -3 kere mastürbasyon ama ağır abaza değilim dm den kimseye yürümüyorum ya da dışarıda kimseyi rahatsız etmiyorum kendi halimde takılıyorum bu aralar aşırı öpüşme isteği oluşuyor bi öpüşsem sanki rahatlıcak gibiyim ama işte flört sevgili cart curt yok sadece öpüşmebuddy bulsam yeterli olurdu 😄kız arkadaşımda pek olmadı insan merak ediyor bu güzel duyguları o yüzden hep aklımız cinsellik çok detaylı bişeyyy sonumuz ne olur bilemem sanaldan düşerse o da çok zor nude video atan bile zor bulunuyor her iki tarafta birbirine birass güvense belki bişeyler olabilir024 Yorumla
Soran+1 yılTürk ifşa.. sadece gerçek gurmeler bilir bunu hahahah cinsellik yaşayabilsek kafamız böyle takılı kalmazdı bence
- +1 yıl
Aaaaa sende izliyor musun?
Yaş ilerledi etrafımız ve sosyal medya bizi çok büyük tetikliyor
Vücutlarımız tensel temas istiyor artık merak ediyor bu yüzden hep yükseğiz
Soran+1 yılartık normal p*rno yükseltmiyor çok sahte kurgu... Türk ifşa harika sjdjdjk
- +1 yıl
O zaman mekanınız tivitır dimi
Soran+1 yılEvet hahhahahaajlkxmfkv
- +1 yıl
Gizli olmasan sanalbuddy belki bi ihtimal olabilirdik tivitırda da anonim hesabın var mı
Soran+1 yılVar ğuahah
- +1 yıl
takipleyebilir miyim izin verirsen mümkünse tabii
Soran+1 yıl@ anlayamiyorsunn
- +1 yıl
Yok artık daha neler yaaa cidden o hesap senin mi ismini kaldır istersen
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Tivitırdaki adın anlamıyorsjn değıl mi?
Soran+1 yılKullanıcı adım evet noldu
Soran+1 yılAnlayamiyorsunn*
- +1 yıl
Heh tamam ilk önce şaşırdım onu belirttim sanırım daha önce tw takipleşmişiz ama sonradan engellemişsin 😭😭😭😭
Soran+1 yılYoo
- +1 yıl
Nasııı yooo bas baya engellemişsin beni 😄 engelleri kaldırırsan takiplemek isterimnm
Soran+1 yılKullanıcı adını söyle
- +1 yıl
yavbiduur
Soran+1 yılHahahahahaha biliyom bunu tamam tamam
- +1 yıl
Takiplemediğin ve mesajın açık olmadığı için teşekkür mesajı atamadım
Soran+1 yılTakip ettim ve mesajım açık..
- +1 yıl
Mesaj gitmemekte ısrarcı 😄
- +1 yıl
üzdün :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen şunu anlamıyorum hayatımdaki çoğu kadına sorduğum da mastürbasyon hiç yapmadıklarını söylüyorlar. Ama burada herkes yaptığını söylüyor neredeyse. Kandırıldım mı hep. Neden böyle bir şey desinler.
Sabır et ve doğru olanı bekle. Zaman önemsiz odaklama o seni bulur01 Yorumla
Soran+1 yılEvet demeye çekiniyorlardır tabi ki yapmayan yoktur bence
Gizli Üye(30-35)+1 yıl26 yaşındayım ve bende inancım gereği yapmadım. O ilk heyecanı evlendiğim kişiyle yaşamak istiyorum. İstekli olmanı anlayabiliyorum ama kendini kontrol etmelisin. Zira sonradan bundan çok pişmanlık duyarsın, gerçekten…
07 Yorumla
Soran+1 yılKesin zaten orası. Erkek olarak dayanmak daha da mı zordur acaba nasıl yapıyorsun
Soran+1 yılFarketmez anonimim zaten
Cevap sahibi+1 yılBazı konuları ortalık yerde konuşmak rahatsız edici oluyor benim açımdan, o yüzden söylemiştim.
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılpeki o hâlde
Soran+1 yılBurayı çok bilmiyorum nasıl oluyo hshdh
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
74Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hep böyleyim ya habire cinsellik aklıma geliyor. Artık dayanamıyorum. Habire mastürbasyon yapıyorum kendimi frenlemek için ama mastürbasyon yaptıkça daha çok istek geliyor. Keşke evlenebilsemde sevdiğim kadınla cinsel ihtiyaçlarımı gidersem elime kız eki değmedi daha
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok anlık bir rahatlama
Cevap sahibi+1 yılGece saat 2-3 e kadar uyuyamıyorum istek geliyor sırf uyumak için mastürbasyon yapıyorum bazen, zina yapmak istemiyorum ama biri bana adım atsa kendimi tutabilir miyim bilmiyorum, seneye okulum bitecek askere gidip geldikten sonra hemen evlenmek istiyorum ama evlilik çok pahalı en az 4-5 yıl çalışıp para biriktirmem gerekecek
Soran+1 yıluf evet ya çıkmaza giriyor insan hemen korona zamanı nikahla evlencektik hahahah kadınlara has bir durum sanıyordum düzgün erkekler de kalmış
Cevap sahibi+1 yılHarbiden ben istiyordum keşke evlenecek imkanda olsaydım ya nokah sonra direk eve sjsjsjjdjd
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar ben. Ben de sürekli istekliyim mastürbasyon yapmaktan o kadar yoruldum ki. Sürekli cinsel istek içindeyim. Çok çok zor dayanıyorum. Hiç sevgilim olmadi benim de. Olsa dayanamam herhalde o kadar istekliyim ki. İstekli olmayan hemcinslerini görünce veya duyunca hep şaşıyorum.
73 Yorumla- +1 yıl
Neden sanal denemiyosun ki
Soran+1 yılBen sandım... Şey derler ya evli bile olunsa kadın istemezse tecavuz sayılır falan KADIN NASIL İSTEMEZ ya anlayamıyorum aldjf
- +1 yıl
Onlar hikaye bebeğim
Hic kuruduğunu sanmıyorum 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüvenebileceğiniz biriyle bakireliğinizi bozmadan da birşeyler yaşayabilirsiniz. Evlilikler çok zorlaştığı ve evlilik yaşı ilerlediği için hem kadın hem erkek hepsi aynı durumda. O nedenle hep bi arayış içindeler.
20 Yorumla
+1 yılBende kasim ayindan beri iliski yasamadin o da sevdigim kizla idi hala onu bekliyorum. Ama donmeyecek biliyorum ne yapacagim bilmiyorum cinsellikde istiyorum ama eger tekrar olursak sen yokken kimse olmadi hayatimda demek istiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılYa uğraş bulacaksın, ya da çalışmıyorsan yoğun tempolu bir işe gireceksin. Başka türlü aklından çıkmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılYoğun tempolu işte çalışmam rezaleti
- +1 yıl
Diğer seçenekleri değerlendirebilirsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim eski takıldıgım ögretmen gibisin sende :D bekareti bozmadan takılıyorduk maksat tatmin etmek olsun birbirimizi :D ama öyle birini bulman güvenmende cok zor onun taynı cıkmasaydı haftada 1 felan takılırdık gitti ögretmenim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılne yapıyordunuz ki ya sorun bekaret degil direkt cinsellik tabusu
Cevap sahibi+1 yılya öyle aman aman çok bişey yapmıyorduk anal ilişki felanda yoktu yani birbirimizin kafa yapısını anlıyorduk yeri gelince öpüşürdük sarılırdık yatakta altında iç çamaşırı felan olurdu ön sevişmede takılırdık felan illa rahatlamak istiyorsak oral yapardık ama ileri gitmezdik oda bende o konuda netiz zaten bi anlık zevk için kimsenin hayatıyla oynamaya gerek yok bazıları için önemli sonucta saygı duymak gerekir birbirimizi doyuruyorduk işte bi bakıma
Cevap sahibi+1 yılSanırım sen direk cinsel ilişki istiyosun oda bana ters bekareti olan birine bunu yapmam yap dese de yapmam :D
Cevap sahibi+1 yıl@Professore yazdım sana
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKız sakın ol evleneceğin günü bekle. Aman zinadan hep uzak dur.
20 Yorumla Çaresi belli mastta kesmiyorsa biz ne yapalım yavrum, Kadıköy evlendirme dairesinde mut'a mı kıyalım alla alla
00 Yorumla
+1 yılBen varım. Ya dayanmak gerek ya da yaşamak.. Adın ne
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bakire erkek hahahahha
- +1 yıl
Çok kötüsün en azından konuşsaydık
Soran+1 yılAdına güldüm canım maalesef bakire kadınız biz de
- +1 yıl
Tamam işte bakir bakire takılırız hahshahs konuşuruz yani
+1 yıl15 yıldır mı? 9 yaşından beri mastürbasyon yapıyorsun yani!!
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne var
- +1 yıl
Sadece şaşırdım amacım yargilamak değil
- +1 yıl
9 yaş çok erken çünkü
Soran+1 yılYani evet farkındayım ama o yaştan belliymiş benim 😂
- +1 yıl
Merak ettim 9 yaşında neler hissettiğini yaparken
Soran+1 yılBilmiyorum tamamen iç güdüsel yapıyordum herhalde o zaman böyle netflix falan da yok hhaah
- +1 yıl
Şu an Netflix yani ilham kaynağın☺️
Soran+1 yılYok Türk ifşa
- +1 yıl
Ooo,, o bende de var bak ☺️
+1 yılBüyünce geçer derlerdi sende geçmemiş bu sorunlar demek çok üzüldüm senin adına ne yapsan bilmiyorum ki bende 🙄
00 Yorumla
+1 yılBenm de öyle psrtner bul ayrıca 9 yaşında mı başladın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet baya küçük
Bende son zamanlarda çok istekliyim. Bende zinadan uzak durmak istesem de artık yetmiyor bana. Bir şeyler yaşamak istiyorum artık
00 YorumlaDayanması çok zor oluyor bende öyleydim ne yapmayı düşünüyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılYaş kaçtı
Soran+1 yılEvet
+1 yılSenin için tek çıkar yol evlenmek. Görücü usulü bir evlilik deneyebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet istiyorum zaten tek sorun dalga geçtiğimi sanıyorlar bilmiyorlar ki düz duvara tırmanacagım
- +1 yıl
Anlıyorum, olabilir. Normal bir şey bu yaşadığın.
Bakiee kalarakta cinsellik yaşayabilirsin güvendiğin biri ile özele gel yardım edeyim sana 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence biraz daha sabretmeye çalış en doğrusu bu çünkü
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kurnaz11 ?
Cevap sahibi+1 yıl@kurnaz11 Yazmştn sen zatn cevap vermiyroum
Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Ya evleneceğin günü bekleyeceksin ya mastürbasyon yapacaksın ya da gizli hesaplardan seksting ile geçiştirmeye çalışacaksin uzun süredir bende senin gibiyim ama yapacak bişe yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de doyumsuz dominant libodusu yuksek bir erkegim, bir kere yaptigin da devamini isteyeceksin ama onemli olan her sey partnerin da onu iyi secmeli ve her sey serbest malin😋✌🏻
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlmali...
- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılBen varım. Yakaladığım kişiyi ilk fırsatta *. Başka çaresi yok.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 2-3 sene daha evlenmezsen o zaman bu günlere şükredersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir an evvel eş bulup bu durumu düzeltip seks yapmalısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanal seks gerçeğin yerini tutmasada karşında biri var bir mahatakp birazdaja haz zev verebilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi olan var elbette, onları bulacaksın. Kafana yatarsa yapacaksın
00 Yorumla Kendine oyuncak al onunla yap, Ben deniz kolluğuyla yapıyodum bi ara on numaraydı ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de çok benzer.. başıma bir şey gelmeyeceğini bilsem.. gidip bir şeyler yaşasam ve bıraksam.. ne güzel olurdu ama.. zor iş be..
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen çözümü buldun galiba 😅😃
Soran+1 yılErkekler daha rahat bu konuda en azından mahalle baskısı yok
Cevap sahibi+1 yılYok be.. düşündüğün gibi değil.. hani kariyerin şu bu... Etrafında düzgün bilinmen.. belki bekarete dokunmadan yüzeysel olarak ama rahatlatıcı şekilde de bir şeyler yapılabilir.. ama yine işte güven vs.
Soran+1 yılNe bilim siz işinizi görün diye kerane bile yapmışlar bence kıyaslanamaz haha
Cevap sahibi+1 yılYok be kızım 😂😂 ne işim var keranede.. iğrenç 😂😂 eski. rt bile iğrenç geliyor..
Soran+1 yılEski rt ne
Cevap sahibi+1 yılEskor. t işte.. yanlış yazılmış.. hani daha çıtır.. 20-25 arası çıtır o işi yapanlar.. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen artık bir şey yaşamak istiyor musun ne olursa olsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beyaz güllerin arasında, dolunay varken, bedeninin parıltısınıda izlemek isterdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ya gemileri yakıp hemen evlencen ya da güvendiğin biriyle yapıcan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 1 dk da 8 kişi. sayı artabilir. masta devam başka şansın yok
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla bende senin gibiyim ama zinayada dusemem bekliyorum mastürbasyon yapıyorum haftada 1
04 Yorumla
Soran+1 yılSıkıcı ya gerçek bir şey lazım 😢
- +1 yıl
Sıkıcı gelmiyor bana 🤗 sistemi güzel olursa gayet keyifli oluyor
Soran+1 yılten tene değmeli artık hahah bir de masturbasyondan sonra rahatlamak yerine daha da geriliyor insan ya
- +1 yıl
Ben rahatlıyorum ya aşırıya kaçmak bağımlısı değilim çünkü dışarıya çıkıp ta gozleeim kalça meme aramaya başlayınca anlıyorum ki zamanı gelmiş evlenmek için durumum var ama aday bulamadım henüz 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende hiç yaşamadım evlemecigim kişiyle olması mı isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hep evlenince olur diye diye 28 yaşıma geldim hala tık yok , nasıl olacak bilmiyorum.. kafama çok tskilmsya başladı
06 Yorumla
Soran+1 yılNe bekliyorsun
Cevap sahibi+1 yılKimle denesem olmuyor, en son anneme sen bul dedim onun istekleri de kafama yatmadı. olmayinca olmuyor işte.
Soran+1 yılbenim de olmuyor senim de olmuyor gel beraber olduralım
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdesin
Soran+1 yılİst
Cevap sahibi+1 yılÇok uzağız arada 600 km var
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa gerçekten bu konuda ne yapacağız bilmiyorum bende çok muzdarip im dayanamıyorum artık aklımdan çıkmıyor
Sen öyle olunca ne yapıyor sun o an
Ve evlilik neden uzak.01 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda kimse yok çünkü. Masturbasyonla anlık geçiştiriyorum sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar iyi anlıyorum ki seni. Ama yapacakta bişey yok mastürbasyon yöntemlerini ve tatmin olma durumlarını çeşitlendir. Biraz etkili😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılıstersen mastürbasyon yaparken seslı konuşalım benı dınlemen yeterlş:)
00 Yorumla
+1 yılYa evleneceksin ya tabularini yikacaksin ya da eline beline kuvvet😊
00 Yorumla
+1 yılEvliliği bekliyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılBaya uzak mlsf
- +1 yıl
Niye ki
+1 yılEvlen bacım durum vahim sende
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl''15 yıl'' güzel troll
01 Yorumla
Soran+1 yılTroll degil siz kaçta başladınız ki? Benim biraz erken farkındayım ama bilmiyorum ki tahlillerim normal haha
Gizli Üye(25-29)+1 yıl+1 bende aynıyım of
1016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@uzmhakan cidden
Cevap sahibi+1 yıl@mlstny24 nasıl bir çözüm
Cevap sahibi+1 yıl@uzmhakan 21
Cevap sahibi+1 yıl@mlstny24 olur
Soran+1 yıl@uzmhakan 21 iyi yine ben 24
- +1 yıl
@mlstny24 ben de merak ettim çözümü
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 24 yaşındayım benimde böyle.
10 Yorumla
+1 yılBu açlıkta nasıl yok ys
00 Yorumla
+1 yılNapcağın ortada aslında
00 Yorumla
+1 yılBenim halimi görsen kendi haline şükür edersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılBen de senin gibi mastürbasyon yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yap gecer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasil bilmez canim bende seningibiyim sabredecen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilir seks arkadaşı bul
00 Yorumla
+1 yılİstersen konuşabiliriz
00 Yorumla
+1 yılBulursun ya düzgün insanda var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKudurmaya devam yani başka bir çaren yok
02 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama yani ne diyeyim. İnançlarına herkes bir kere saygı duymalı. Onun dışında, evlenene kadar birşeyler yapamayacaksın yani. Bu yüzden buna alış artık.
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yapıyorum, mutluyum.
05 Yorumla
Soran+1 yılSarmıyor artık
Soran+1 yılgünahsklnsxç
Soran+1 yılHahagddffgsgd
+1 yılErkek arkadaşında mı yok?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olman çok doğal. Sorun varsa sorabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye nerde yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılVah vah üzüldüm şimdi
00 Yorumla
+1 yılEvlen
20 Yorumla
+1 yılÇok var bence oral yaptır bi nevi rahatlatır seni
00 Yorumla
+1 yılseks yapsan daha beter olursun devamını istersin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi
- +1 yıl
Aynen
+1 yılYaş kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl24 işte
- +1 yıl
Pardon dikkatimden kaçmış umarım tam evlenirsin. Bende yaşadım ve yaşıyorum benzer şeyleri sonra duramıyor insan
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem