Şu ana kadar iki kişiye söyledim. Birincisi banada nude fotoğraf at dedi atmayınca gitti. İkinciside beni seviyorsan benlede birlikte olursun dedi olmayınca da oda gitti. İkisinede sorsak seviyorum diyen tipler ama beni seviyorsan bunu şunu yaparsın dediler yapmayıncada gittiler. Yapmak zorunda mıyım bıktım yıldım cidden üzülen ben oluyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdi güzel kardeşim bir defa bu kimseler yanlış kişilermiş zaten belli resim at diyen adam zaten ciddiyetsiz bir adamdır resim ciddi adam işi değil bu bil bir defa ikincide açıkça söylemiş sana gelince kardeşim hiç üzülme üzülecek bir durum yok sen dürüst olacaksın ve laga luga adamlar ile konuşmayacaksın ve aklında şu olacak bakire değilsin biliyorsun cinsellik yaşamayı sen tercih ettin veya sen izin verdin bakire olmayan bayanlarda deneme yanılma çok olur biliyorsun bu konuda erkeklerin görüşünü sen konuşması bilen oturmasını kakmasını bilen bir bayan ol yeter yeni bir aşka yelken açarsan bir gün onu biraz tanı ve en başında dürüst ol hemen cinselik talep edenden uzak dur amacı bellidir onun zaten bir konuda şu bakire değilim deyip o kimseye yapmak istemiyorum ambargosu uygularsan otomatikman bir süre sonra ondan zaten talep gelecektir veya bir şekilde birliktelik olacaktır adama ben yaptım ama artık yapmak istemiyorum demekte yanlış adam ciddi biri olabilir aşıkta olabilir seni sevede bilir gerçekten ama yapmak istemiyorum seninle dersen ne diyecek sana niye beni istemiyorsun demezmi veya pişmansan bu pişmanlığın günah keçisi benmiyim şimdi demezmi açıkça ne diyeceksin ahmet ben çok yaptım ama seninle olmaz demek yanlış ve geri teper bence burada önemli olan seninle gerçekten ilgili bir kişiyi tespit etmen gerekli ve buda tanımak ve biraz tartmak gerekli onu. bak bana ben bakire olmayan bir bayan ile evliyim yıllardır gerçekten iyi bir insandı ve beni çok sevdiğini kanıtladı evlendik bende sevdim onu o bana olmaz demedi ama banden önce bakire olmadığı için sıkıntı yaşamamışmı yaşamış istemeyen olmuş ve sevgili olup yürütemediğide olmuş kardeşim bakire olmayan bayanın deneme yanılması çok olur acaba bu doğru erkekmi dersin doğru çıkmaz bu büyük şans olay sende bitiyor sen iyi bir insan ol ve ciddi adamlar ile konuş ve sana önemli bir tavsiye tabi kabul edersen sakın olaki sana sorulsa bile eski özel anlarından bahsetme konu açma bu gibi konuşmalar bütün erkekleri senden soğutur özel anlar ile ilgili ayrıntı vermek iyi değildi ve erkeğin kafasını karıştırır (ben bu yüzden çok çektim ben) eşim dürüst olmak adına bana herşeyi anlattı bu şeyleri açıklaman çok yanlış bir durum yaratacağını bilmeni isterim bu şeyler seni ilgilendirir ve sorulsa bile sadece bir kez oldu de geç kapat konuyu durum bu kafana bir şey takılırsa yaz cevaplarım ben özele gelmiyorum yanlız senin sıkıldığın konu ile muzdarip olduğum için yazdım sana kardeş
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İşte tam olarak anlamadığınız nokta bu :D Bunu sana kusursuz bir biçimde özetleyeyim siz kadınların en büyük hatası bu siz kadınlar hiç hak etmeyecek insanlara hak etmediği mutlulukları zevkleri yaşatıyorsunuz sonra kullanılıp bir kenara atılıyorsunuz veya karşınıdaki erkek sizi elde ettiği için fazla tınlamıyor ve sürekli sizi kullanmak istiyor siz ilgisizlikten veya bu kullanılma durumdan dolayı ya ayrılıyorsunuz ya da o sizi bırakıyor yani mazinizde yaşadığınız şeyler ileride size psikolojik olarak zor duruma düşürüyor gelecekte büyük sorunlar yaşamanızı sağlıyor karşınıza belkide size menfaatsizce değer verip sizi kullanmadan sizle belki evlenmek isteyen ciddi düşünen seviyeli bir ilişki düşünen erkek çıkıyor ama insandır sonuçta illa niyeti bozacak konular tekrar buraya geliyor siz mazinizi açıyorsunuz bakire olmadığınızı söylüyorsunuz hooop otomatikmen erkek bir anda lank diye soğuyor artık siz kullanılan kız konumuna tekrar düşüyorsunuz bu kızı becermişler bide ben becereyim bu kızla ciddi düşünülmez bakire değilmiş yani şöyle düşün. Sen mazide birine vermişsin biriyle sevgili oluyorsun ama ona vermiyorsun sonuçta bakire değilsin bu insanı kıskançlık krizini bırak değersiz hissettirmeyi bırak delirtir kafayı yedirtir yani otomatikmen mazide vermişsin bana neden vermedin olayına dönüyor mesele komple soğuyor insanlar ve sen her zaman kullanılan kız durumunda kalmış oluyorsun. Bazı trenler gittimi gelmez maalesef gururi ve ahlaki değerlerin önemli olduğu müslüman bir ülkede yaşıyorsun bazı hatalar bir çok kez yapılabilir eyvallah ama bunun ötesi maalesef bizim ülkemizde yok evet haklısın erkekler %90 suçlu burada ama siz kızlar hak etmeyecek zibidileri hayatınıza almayacaksınız erkeğim diyen adam zaten kendi zevk arzuları için kadınını dişisini kullanmaz ileride geleceğini psikolojisini maffedecek bir şey yapmaz her şey yeri zamanında güzel umarım geçmişi senin gibi kirli olan sana değer veren anlayışlı biri çıkar karşına nediyim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsinide ben terk ettim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu yıl olmuş 2021 daha bunun tartışması mı yapılıyor. Kaç yaşında yetişkin bir kadınsın cinsel hayatın olmuş olabilir daha öncesinde. Bunun hesabını millete vermek zorunda değilsin. Zaten keşke daha karşı tarafla bir ilişki içine girmeden en özel şeylerini anlatmasaydın. Direk o konulara girilince o kişiler de cinsellik odaklı yaklaşmıştır. Onun dışında bir sebebi olduğunu düşünmüyorum. Düzgün adamlar değillermiş karşındakiler o kadar. Ama sen de çok iyi tanimadan bence özel konularını anlatma insanlara.
10 Yorumlaemin olun 10 erkeğin 9 tanesinin gözünde cinsel tatmin aracından başka bir şey değilsiniz. Bakire olmayan bir kadına maalesef toplumumuzda bu gözle bakılıyor. Şansınız varsa o arada kalan 1 erkeğe denk gelir, en azından ucundan köşesinden mutluluğu hissedersiniz.
010 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyede doğmasaydım keşke
Soran+1 yılKatılmamak elde değil
Soran+1 yılBak yukarda tipsizin teki bana sizden anne olmaz diyor
Soran+1 yılHhah birde sanki bunlarla kadınlar evlenmek için kuyruğa giriyormuş gibi dvranmalırı yok mu 😀 bamya çüklülere çook meraklıydı kadınlar zaten hahaha kendilerini yusuf sanıyorlar
Soran+1 yılŞaşmıyorum zaten sevene gönlümüz açık. Usta oldum artık abazaları sevmeyenleri direkt anlıyorum. Babayı alırlar anca bir kere olur o birdha aynı şeyleri yememde kanmamda
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım adam gibi adamlar da var zihniyeti bozuk maalesef çok umarım iyi birine denk gelirsin senin kalbini seven birine
17 Yorumla
Soran+1 yılValla görüşler varoş paçoz kişlerden geçilmiyor bizim ğlkenin erkeklerinide biliyorsun abazalıkta bir bumaralar bene denk gelmez normali bakireyken bile kullanmaya öeraklı pislik biri denk geldi şimdimi denk gelcek
Cevap sahibi+1 yılO zamanlar belki duygularına göre yoneliyordun şimdi daha iyi biliyorsundur ne yapman gerektiğini
Turkiyedeki erkek zihniyeti değişmez ama aralarında tek tük de olsa adamlar var bide adam taklitciligi yapanlar da var kısacası zor tabi öyle birine denk gelmek..
her biri doğru düzgün kitap okumayan on yargılarını kıramamış kendini adam sanan erkek topluluğu tabiki herkes kendi gibi birini istemesi normal ama kendisi bakir olmayıp ahkam kesen m. al topluluğunun kadın üzerinden yaptigi ahlak bilgisi dersleri tek kelimeyle iğrenç
Soran+1 yılAynen öyle kadına değer sıfır defolup gitmej istşyorum bu ülkeden
Soran+1 yılAllah aşkıa aşağıdaki malın tekinin görüşüne bak. Kanama olmazsa eşini kontrole götürecekmiş kanı lab. Verecekmiş zihne bak bunun çocuğu olacak kişiye acıyırum şimdiden
Cevap sahibi+1 yılGerçekten bende nefret ediyorum gördükçe
zihniyeti bozuk bu insanlar evlenmemeli zaten
Soran+1 yılKendini bulunmas hint kumaşı sanıyor baksanaa haha :D rellde anca elinisiker bu tipler aklı olan kadıj bunlara bKar mı
Cevap sahibi+1 yılahahahah bunlardaki kuyruk acısı var
Malaesef seni istedikleri gibi kullanmak istiyorlar ondan böyle demişler sana ama ben buna karşıyımdır bakire değilbdiye bir kıza bacım muamelesi asla yapılmamalı oda sevilmeyi değer verilmeyi hakediyor bence
05 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyede dediğin zor.
Soran+1 yılToplum baskısı ile senide sindirirler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sonucta bakire olmayan zamanında sevdiği için birlikte oldu.
00 Yorumla Görüşmüş olduğun arkadaşlar sadece cinsel açıdan düşünüyorlar. Sevgiyi bahane ederekten sana cinsel açıdan yanaşmak istemişler açıkçası. Sana önem verseler kararına saygı duymayı tercih ederlerdi. Takma o yüzden
11 Yorumla
+1 yılHayır ama soyle bir dusunce olabilir. Beni demek Boyle bir seye layık görmüyor. Eski sevgilisi kadar sevmiyor diyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bakire degilsin ve eğer gerçekten seni sevmeyen biri ise sadece senle cinsellik düşünür sen vermeyince de gider çünkü senle ciddi düşünmez
09 Yorumla
Soran+1 yılAaa ben niye anlamadım bunu. Bilindik cevapları bıraksanız mı
Cevap sahibi+1 yılSen cidden malsin
Cevap sahibi+1 yılHak ediyorsun kullanılmayi
Soran+1 yılAkıllıysan başka soruya git.
Cevap sahibi+1 yılBi sus yaw cidden sakin iyi niyetle yaziyoruz içine ediyorsunuz sizinde sorunuzunda
Soran+1 yılHıhı aynen senin gibilere böyle cevap verince hak ediyor olurum zaten. İstediğinizi vermeyenlerede aynısını diyorsunuz mayanız bozuk çünkü
Cevap sahibi+1 yılHe he haklısın ben yorumda ters bir şey mi dedim ama sen illa malliga vurcan helal sana
Soran+1 yılSenin yazdığını ilk sevgilimden beri anladım zaten bilindij cevapları istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam bb sen sinirimi bozuyon
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir madem bakire degil.. banada versi denemesi onlar
02 Yorumla
Soran+1 yılÇook beklerler
Cevap sahibi+1 yılAhaha😋😋 kimileri. icin vqzgecilebilirsin demekki. Sevmemisler zaten boş ver
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılHayır Zorunda Değil tabiki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire değilim diye herkese söylüyormusun?
08 Yorumla
Soran+1 yılSıruyu oku gel sonra görüş at.
Cevap sahibi+1 yılSöylersen onlarda herkesle yatmış demekki sanar biraz kafa ver. canım değilsen eğer söylemezsin bi erkeğe
Soran+1 yılKandırayım mı? Dürüstlük benim için önemli ama
Cevap sahibi+1 yılİyide söylersen onlar başka şekilde algılıyor. Anlamıyorsun bunu işte
Soran+1 yılİyide ne yapıyım?
Cevap sahibi+1 yılSöylemeyeceksin. Bilmek zorunda değiller
Soran+1 yılSevdiğim kişileri kandıramam
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece bir kez ve bir kişiyle mi yattın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe önemi var amcacım?
Cevap sahibi+1 yılAmcacım mı 🤪🤪 o kadar yaşlı değilim ki ben
Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Sevgileri cinselliğe kadarmış
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet gördüm bunu :)
+1 yılYa söyleme ya da yap sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla Yoo ne aLaka
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın olmadığın için bilmezsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılDegil
00 Yorumla
+1 yılZorunda net.
01 Yorumla
Soran+1 yılHıhı çok beklersin yol orada
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki eksinsin yani evlenmeden dul kalmissin
030 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorsan ben özgürüm kimse karışamaz dersin al sana özgürlük
Cevap sahibi+1 yılBirisi de söyleme bilmek zorunda değiller demiş sanki beyinimiz yok anlamıyoruz
Soran+1 yılNerden anlıyacaksın pardonda diktirir bakireyiö der nerden anlıcaksın hyırdırr genelevden mi çıkmıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım diktir diye bişey varsa 10 günlük ömrü var zannediyorsun ki evlenince ilk gün cinsellik yaşarım siz akillisiniz da biz canım miyiz bir kızı araştırmadan nikah basalım ünv arkadaşını bulur sorarım
Soran+1 yılYaa daha çnce olup birdaha yapmadıysa nerdenn bileceksin bulacaksın ? Ben kandırma kafasında değilim dürüstçe söyleyen biriyim öyle zırlamamda açıkça söylerim. Ama karşı taraf karaktersiz çıkıyor. Evlenmeden 10 gün önce yaptırır ayrıca ilk ilişkide kanamasa olmayabilir ki. Be diyeceksin o zaman sen başkası ile yattımı diceksin?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım evlenmeden 10 gün önce yaptır ben evlenince direk yatmam diyorum ansızın yaparım anladın mı kan kapsülü de var ona bakarsan kaçıp sağa sola WC ye gidiyorsa beklerim ansızın yaparım nasıl kan gelmiyo? Ertesi gün gelir yine gelir gerekirse o kanı inceletirim labaratuvar da hiç güvenim yok rahat ol siz akilliysaniz ben de akilliyim siz diktiriyorsaniz kanı test ettim gerekirse muane ettirim
Soran+1 yılGelmiyor tabi araştır zar tipleri var bir çok kadıbda ilk kanama olmuyor bile. Sence bir kadın bakireyim diyecek kanaması olmayınca muayneye gidecek hadi ya hiç vir kadın bunu kabul etmez kusura bak faxla hayaller aleminde yaşıyorsun. Eşin senin lafına inanmasa sen nasıl ispatlıcaksın onu düşün.. Artı bu zihniyette biri olduğunu söyle hiç vir kadın yüzüne bile bakmaz. Kadın sana neden güvensin pardondaaa? Sizde zar bile tok belkide sen ortalıj malısın berden bilelim?
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden baktırım sen çok zeki olsan burada aglamazsin bakıyorlar ve yalvariyorlar gitme diye bana gelen kadın kraliçe olur prenses olur değerli olur ama başkasına bekaretini veren başkasına kadınlık yapsın illa öğrenirim 5 sene sonra olsa koyarım tekmeyi rahat ol sen
Soran+1 yılGayette zekiyim sana mı dert oldu :) yaa kıtmısın allasen hangi kadın muayne olmayı kabul edip kendini aşşağılatır ya. Ben niye tahat olayım ben senin gibilerle muhattap bile olmam. Hayaller aleminde yaşa sen :) sana yalvaranlar canım :) zihniyetini bilseler hadi naş derler senin için rahat olsun anca canım yalvarır ;))
Cevap sahibi+1 yılÇok kabul ettiler etmezse yol veririm
Cevap sahibi+1 yılSen zekisin hee
Soran+1 yılEe canım ya da özgğvensiz kendine saygıları yoktu demek. Ayrıca bir sürü kadınla bakirelik muhabbeti yapan birini kabul eden kadın çıkar mı sanmam ;) sallaaa
Cevap sahibi+1 yılKim. kimle nasıl muhabbet yaptığımı ne biliyor önemli olan kendime aşık etmek iki hediye iki. tayli söz iki yalandan merak edip arama emin ol sonra dökülüyorsunuz tatlım❤️🌹😘
Soran+1 yılHahaha bana denk gelmemişsin o zaman ;) çiçeğe asla tav olmam , aranmaktanda nefret ederim .. Bu dediklerinle aptalları kandırırsın üzgünüm zaten akıllı birinin bunlara tav olmayacağını gayet net bilirdin zeka seviyeliriniz bir demekki sjsjsh
Cevap sahibi+1 yılHe kesin kesin sana çiçek sepetinden hediye ya da çiçek gelicek romantik bir akşam yemeği ve yalandan bir yüzük bir iki kadeh şarap veya bir sinema veyahut lunapark tav olmucaksun seni düşünüyorum resmine bakıp yatıyorum kökünü ozluyrum kelimelerine tav olmayacaksin kellemi koyarım kellemi
Cevap sahibi+1 yılÇok diyeni duyduk bıraktım diye ilaç alanı mi olmadi günlerce zirlayani mi kadın ruhundan çok iyi anlarım Eskişehir de olsan 2 ay da kendime bağlarım seni emin ol
Soran+1 yılYon ya benim gibi zırlayanları tavlayamazsın bende sixin ciğerinizi bilirim. Sevmeyen birini anındaaa teşhis ederim çünkü hiç sevilmedim. Sevmeyen birinin tavırlarını gayet net biliyorum tecrübesiz ve saftirikleri kandırırsın anca
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san öyle oyunlar oynarım kii neyse ya iyi geceler öptüm seni en tatlı yerinden 😍💓
Soran+1 yılBana çiçek yollayamazsın çünkğ ev adresimi vermememm , ili sinemaya iye tav olayım? 17 yaşında mıyıx? Ergenleri tavlarsın anca benim gibi 25 yaş üstğnü sıkart biraz , yeni tanıdığım biri ile alkol almam, valla o sözlere pek tav olmadım zate farkındaysan o lafları edene nude atmadım diye gittiler 🤭
Cevap sahibi+1 yılYa tamam sensin he 17 yasindamiymis 25 yasindamiymis isinenbak tamam kral sensin
Soran+1 yılEn tatlı yerim ayağımın altı bencede öpp 😏
Cevap sahibi+1 yılFark etmez ayak altı veya vajina altı hadi işine bak
Soran+1 yılYaa sen kimi kandırıryorsun ya bana bu denli yılışık davranıp iki günde bana seviyor numaraları yapanlara tav olacam hee :) sendeki akıl sana anca yeter başkasına kandırmaya çalışma bile ;)
Cevap sahibi+1 yılYahu he he sen haklısın hadi öptüm seni güneş görmeyen yerinden
Soran+1 yılGüle güle böyleee kaçarsın haydiiii
Cevap sahibi+1 yılYahu ugrasamicam neyin tartışmasını yapayım sana göre sen haklı bana göre ben hakli
Cevap sahibi+1 yılÖzledim
Soran+1 yılGeberr
Cevap sahibi+1 yılAmin hep beraber ama özledim
Cevap sahibi+1 yılÖzledim la
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire olmayan kadınlar, karşı tarafın her istediğini yapmak zorunda mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım