Kayınvalidesi ile yaşayan çiftler nasıl rahatça cinsellik yaşıyorlar? İlk, 1-2 gün evde yalnız bırakır aileler ama sanki cinsellik sadece 2 gün olacak bir eylem. Oysaki sonsuza denk süren bir şey. Baskı ile, "ya sesimiz giderse." endişesinin pozitif bir sekse sebep olabileceğini düşünmüyorum peki siz?
Ev üstüne ev olmaz aileyle yaşanmaz eskidendi o bu zamanda aynı evde mi yaşanır karısını düşünen zaten ailesiyle yaşamaz misal eşim evde rahat giyinsin huzurlu olsun isterim, misafir gelecek o gelecek bu gelecek , erkek kardeşlerim var ister istemez rahat davranamaz ben kendim kabul etmem şahsen.
Evlensem öyle bişey yapmam ki bekar oldum halde tekim ve bazen komşuya ses gittiği bile oluyor Muş seks yaparken bayan komşu öyle diyor ki aynı evin içinde sen düşün gerisini ki benim ki sürekli kalkık kaynana yanında kalkık durdu mu sen odaya geç kızını dikecek mi diyecek kadına
Hiçbir tecrübesi olmayan çaylaklar, seksi evlilikle bağdaştırıp, evleneceği günü beklediğinde, ortaya çıkacak yek manzara. Bir 5 sene uğraşın yavrum, zamanla profesyonelleşirsiniz..