Seks sırasında sürekli “ daha hızlı” diyerek sizi gazlayan partnere nereye kadar tahammül edersiniz?

Cinsel ilişkide Terminatör gibi çalıştığınız halde yine de sürekli size“ daha hızlı ol , daha sert ol” diyen bir partnere nereye kadar dayanabilirsiniz ne tepki verirsiniz?
ya da maksimum ne kadar daha hızlanabilirsiniz?
Seks sırasında sürekli “ daha hızlı” diyerek sizi gazlayan partnere nereye kadar tahammül edersiniz?
#perso
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu şöyle sormuşum benim de karşı tarafın sürekli bana daha hızlı ol demesi gerekiyor peki ben nasıl tepki veriyorum bir düşüneyim kucak pozisyonuna geçeriz zıplarım yani başka ne yapabilirim aklıma gelmiyor en hızlı şekilde yapmaya çalışırım elimden geldiğince artık zıplamaktan otur kalk yapmaktan bacaklarım yanana kadar sert ve hızlı şekilde zıplarım.🤤🤤🤤🤤

media1.giphy.com/.../giphy.gif
Güncellemeler
+1 yıl
pat pat etin ete değme sesi ne tutuyor ama o arada dudaklarından dudaklarıma asla ayırmam bütün Gücümü oradan alırım.

Ama aynısını karşı taraftan da beklerim çünkü eğer o benden hızlı bir şekilde bazı şeyleri yapmamı bekliyorsa ben de aynı şeyleri onu da beklerim prone bone pozisyona geçtikten sonra tabiri yerindeyse ben yürüyemeyecek hale getirmesini isterim🤤 zevkten ağzımın suları aksın iki kelimeyi bir araya getiremeyeyim isterim.
Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın😈🤤😻