Çok yorgun olduğu halde, partnerimin hangi hareketi beni deli eder, kendimden geçirtir. halsizliğime hal eklemesi yapıp beni tamlayan ve tamlanan moduna sokar ve ardından seks yapalım mı soru ekini sordurup hemen aktif bir volkanik yanardağ halini almamı sağlar kısmına gelecek olursam tabii ki seksi kıyafetler, kostüm ve parodi işleri hoşuma gider, üff var ya seksi baçhada dansı, striptiz, twerk olur vs derken, ayrıca seks oyunlarını da özellikle bu işin içine katarsa (mesela beş parmağını gösterip birini seçmemi istemesi ve o seçimimin ne olduğunu aktif olarak göstermesi) hoşuma gider ve anında uçuş kodumu açarım. Bu tarz mevcudiyeti benim başımı çileden çıkartacak, iki başımı da uçuracak, kalbimi hoplatacak hal, tavır ve hareketler sonucunda mutlak değer biçtiğim partnerim ile muazzam bir seks gecesi, sabahı, öğleni, ikindisi ve zamansız salonlar da salon takımının her sandelyesinde seks yapışımız ile mutluluktan gökyüzüne bulut olarak uçmak, oh dünya varmış dedirtiyor. İyi akşamlar
Çok rahat özel bir fantezi kıyafeti içerisinde, benim gözlerimin taaa derinliklerine sıcak bir tebessümle manalı manalı bakarak yanıma yaklaşıp, yorgun halimden anlayarak tatlı ve sıcak dokunuşları ve küçük küçük öpücükleri ile masaja başlayıp, dudaklarımdan başlayıp daha da aşağılara inerek oralla devam ettirmesi ve bunları şuh sesiyle seksi ve terbiyesizce cümleleri ile sürdürmesi artık benim tüm enerjimi yerine getirip seks isteğimi doruğa çıkarır, bunu tahmin edebilenler vardır zaten… 🍃🌸🍂🤪
Elini önemli yerlere atması, seksi giyinip istekli davranması. Mesela yatıyorum diyelim, bacağını gelip üstüme lap diye atması. İstekli davranışlar sergilemesi. Aşırı yorgun değilsem ve dinlenmek zorunda değilsem olur. Yorgunsam da olabilir ama 1 posta belki sadece. Sonra mecbur uyurum. Onu da öper öyle yatarım. Yatarken de gönlünü alırım yani. :D
Yorgun olduğumu bildiği için, oturduğum koltuğa yaklaşıp, omuzlarimi ve boynumu ovmaya başlamasıyla, bu dokunuşları hem masaj hem davet niteliğinde yaptığında, kulağıma eğilip fısıldayarak konustugunda, sırtıma göğüslerini sürterek kendini daha da tahrik ettiğinde, vs vs,, devamı pek iyi yere gitmiyor söyleyeyim ☺️🔥🔥
Selam Oğlum ben de cinsel iste uyandırabilmesi için herhangi bir şey yapmasına gerek yok ki isterse mesela bütün gün sırtımda taş taşımış olayım karşıma geçsin şöyle azıcık bir ağzını kenarıyla gülümsesin tamam yani ben hemen anında Yükselirim herhangi özel bir çaba sarf etmesine gerek yok karşı tarafın beni tahrik İyi bilmesi çünkü her hareketi zaafım özel bir güç harcamasına gerek yok. #perso
Sevişgile göre değişir. meselâ senin bir şey yapmana gerek yok, adama "pişt" de 3 gün uykusuz olsun isterse, nasılsa göklere uçacak adam. Bak yeni kelime buldum sana o gudubet 'phartner' bırah 'sevişgil' de, ben buldum, ben buldum🙂
Yorgun olunca partnerimle buluşmam ama bazen 3 ten sonra isteksizleşiyorum, karşımda kendini tatmin eden kadın ya da twer yapanları bi kez daha kıramıyorum