22 yasındayım. Sevişiyorum genelde ama karsı taraf pek tatmin olamıyor farkediyorum. Arkadan ilişkide yapmıyorum. Evlilikte sıkıntı cıkar diye bozdurmadım hiç ama suanki erkekler bunu önemsemiyorum. Beklemeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sırf karşı taraf yeteri kadar tatmin olmuyor diye yapman doğru değil. Eğer bunu kendin istiyorsan yapmalısın. Zar dediğin sadece bir detaydan ibaret. Namus kilidi değil. Zarın görevi zararlı mikrop, bakteri ya da mantardan korumaktır. O da tuvalet alışkanlığı kazandıktan sonra görevini tamamlayıp biter. Onu namus göstergesi yapan insanlardır. "Seksten daha fazla zevk almalıyım. Bu benim de hakkım." diye düşünüyorsan yap. Bu kararı verecek fiziksel ve ruhsal olgunluğa erişmişsin. Ama "keşke yapmasaydım." da deme. Pişman olacağın bir davranış yapma. Bunu derken ilerde bekaretini sorun ederler diye söylemiyorum. Seni isteyen zarın için değil, seni sevdiği ve değer verdiği için istesin. Sadece kendini kötü hissedeceksen yapma anlamında söyledim. Kararı kendin ver. Şu da var. Senin birileri ile seks yapıyor olman seni namussuz yapmayacağı gibi, bekaretini koruman da daha çok namuslu yapmaz. Sadece kendini kandırıyorsun. Tabi sonrasında da başkalarını kandıracaksın. Bunu yapma. İlerde hayat arkadaşı olacağın insanla aranda yalan olmasın. Hayat güzeldir. Tadını çıkar. Her şeyi kafana takma. Keyifle yaşa...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşayacağın her şeyi sen yaşayacaksın iyi veya kötü. Senin yerine kimse yaşamayacak cevabı da bu yüzden sen vermelisin bir başkası değil. Başkalarının fikirlerine bel bağlama ki kendi ayakların üzerinde kalabilesin...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
46Cevap
E zaten yaşayacağın her şeyi yaşıyorsun. Sen oldu da bir gün evlendiğinde, hiç bir şey yaşamadım, "ilkimsin" diyebilecek misin? Bence hayır..
Bekaret dediğiniz şey zihinde başlar ve zihinde biter. Zihin bakire değilse, bedensel bir ayrıntının ne manası var ki?
Ha sana yap ya da yapma demiyorum
Tek dediğim şey şudur.
Bakire değilsin.
Diğer taraftan.
Yorumlara bakıyorum da, erkeklerin çoğu rahibe arıyor ama kendilerini de rocco sanıyorlar. Hem cinslerimde tavsiyem. Bakire arıyorsan, bakir olacaksın. Yemediğin nane kalmamış, sofranda aslan sütü istiyorsun.. Oldu peki tamam dalyrk.
Diğer diğer taraftan da..
Şu bakir, bakire konularından daha ziyade, insanca paylaşımlara odaklansanız. Dostluklarınızı, arkadaşlıklarınız pekiştirseniz. Zamanı ve sırası ne gelmişse o şekilde davransanız. Kısacası işinize gücünüze baksanız ya..
Cinsellik bu, her daim olur. Sonucta bir ihtiyac. Olacak diye kasmayın, olmuyor diye de üzülmeyin.40 Yorumla28 yaşındayım 50 tane sevgilim olmuştur. bir tane bile bekarete takan görmedim. o işler eskilerde kaldı. aralarında ciddi ilişkiler de oldu. lafı bile edilmedi. bu durum ailelerin kızlarını kontrol etme çabasından başka bir şey değil. hem ne zaman evleneceğin ya da evleneceğin belli mi? Şimdi senin için önemli gibi geliyor ama sonra gülersin bu düşündüklerine.
61 Yorumla
+1 yılEvlilik söz konusu olduğunda önemsiyorlar gayette 😅sadece sevgiliyken önemli değilmiş gibi davranıyorlar. Benimle de yatar mı diye düşündükleri için 😅
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Senin bedenin senin kararın, ama günümüzde erkekler bir ton masraf yapıp bakire olmayan bir kızla evlenmek istemez.
Canın çok istiyorsa yap gitsin dünyaya 1 kere geliyoruz zaten, vücut senin karar senin.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence yap gitsin ya, erkek kıymet bilmedikten sonra bekaretin olsa da kıymet bilmiyor haksız mıyım kızlar. En azından özgürce hareket edin sonra pişman oluyor insan, geçen günler de geri gelmiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sana kalmış... ben üstesinden gelirim sorun olmaz diyorsa,
kendini kocana saklamak istemiyorsan birliktelik yaşayabilirsin... ama eşim bakireliğimi bozmalı diyorsan sabretmelisin..00 Yorumla
+1 yılAdet döneminde tampon kullanıp bakire olmayan ama hiç kimseyle olmamış kızlar da var.
30 YorumlaÖnemsemiyormus gibi gözüküp önemsiyorlar aslında. Sen bilirsin hayat senin
41 Yorumla
+1 yılErkekler evlilikte önemsiyor
Sen kendin için yap neden iki gün sonra ayrılacağın biri için ileri gidesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılarkadan devam et.
cıkar arizona kertenkelesi bulur evlenırsın sıkıntı olur sonra.
tavsıye.00 Yorumla
+1 yılbizim ülkemizde bekaret hala önemli. kaybedersen doğru insanı bulana kadar elbet sıkıntılar çıkacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılVala kendine koydugun cinseligi sınırda yaşanan en doğrusu sen en doğrusunu yapıyorsun parnerlerin nederse desin umursama bu bile karşı cinse yeter
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılBeklemelisin tabiki kocanın ilkin olmasını önemsemez misin
00 Yorumla
+1 yılTat gitsin, evliliğe kadar bekleyip napıcan. Öğrenirsin hem seksi.
00 YorumlaSenin kararın senin vücudun. Kimse bir şey diyemez buna
00 Yorumla
+1 yılBekle iyi ama buna takan biri çıkar
Hiç yokken sorun olur00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret gitmiş zaten ama zarı soracak olursan gitsin
00 Yorumla
+1 yılBekaretini verip vermemek sana kalmıs. Ama güvendiğin biri olsun verceksen de
00 Yorumla
+1 yılHayatı yaşaman lazım neye kime saklıyorsun seninle evlenecek kişide sonuçta daha önce yapmış olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılBeklemen senin için daha iyi olur. Çünkü yarın öbür bırakıp gidebilir, pişman olmanı istemeyiz.
00 Yorumla Zina edene çetin bir azap bekler
Değmez 2 günlük dünya için ahiretini yakmaya00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce hiçbir erkek için kendini küçük düşürmeye değmez hemcinslerimin karakterleri bozuk olan çok verse. rospu derler vermese kezban
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılBozdurmadim ne ya döviz mi bu 😂😂😂😂 bekle döviz artacak bozdurma 😂😂
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılamacınız sevgi payylaşmak mı yoksa tatmin olmak mı evlenmeden cinsele daima karşı idim hala karşıyım terciih senin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadan neden yaptirmiyosun? Bekleme bence evlenene kadar her halti yiyip bakire kalmanin anlami yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Önemserler elbette. Ama ne diyeceksin. Hiç beraber olmadım. Sevişmedim mi diyeceksin 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişmelerinden zevk almayan erkekle sevişme sende.
00 Yorumlazaten sevişiyom diyon tek fark içine girmemesi :d
10 Yorumla
+1 yılBende kendime bunları soruyorum hala beklemeliyim
00 Yorumla
+1 yılNasil sevisiyorsun ki peki. Penetrasyon olmayınca
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sakın bakireliğini kayıp etme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbunu bize değil kendine sorman gerekir.
00 Yorumla
+1 yılBen sana zevk vereyim gel
00 Yorumla
+1 yılBekaret artık önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılSenin kendi kararın kendi hayatın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. fazla ömrü görünmüyor sanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnal yapma zaten. Yapacaksan vajinal yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadan niye yapmıyon sıccan diyemi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAklın karışmış senin. Bence yapma.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. nasıl sevişiyorsun, söylediklerini yapmadan
00 Yorumla
+1 yılOral ile tatmin olmuyor musun
00 Yorumla
+1 yılBekle bence değerlenir
00 YorumlaArkadan yapma , seviş
00 YorumlaBekaretuni boşuna verme
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden verme
00 Yorumla
+1 yılKaybet gitsin
00 YorumlaBence gitmelisin
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbizene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok kötüsün mk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben kaybetme…
00 Yorumla
+1 yılBakire
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası