Beyler neden parmak emdirisiniz? Seksin her anı bir başka tutku ve zevkdir. Eminim ki parmak emmenin de verdiği zevk başkadır. 😊 Size tam olarak ne hissettiriyor?
Sevişme sırasında parmak emmek size tam olarak ne hissettiriyor?
Selam Bilmiyorum ama şu an soruyu okuyunca gözümde canlandı galiba cinsel ilişki sırasında mesela fazla tutku ya da fazla haz hissedince o anın sihri ile yapılan bir şey yaparım hiç sorun değil isterse bütün parmaklarını ağzıma sokabilir hatta şu an düşündümde belki de dünyanın en güzel balı onun parmaklarında saklı olabilir. Ooooo unuttum dünyanın en güzel balı onun penisinden akar. Neden bilmiyorum ama şu anda inanılmaz derecede bir yükseldim ağzımın içerisinde bir parmak hissettim sanki.😂😻😈🔥🙊 #perso
Anın yükselişlerine göre böyle şeyler oluyor, bana ne hissettiriyor? şöyle söyleyeyim anlatması çok zor ama, sanki sana sadece ben sahip olabilirim dermiş gibi oluyor hele birde gözlerime bakıyorsa sonra parmağını emerken ya sadece tadını almaya bakıyorum ya da başka yerlerini düşünmeye başlıyorum ama o ısrarlara beni deli etmek için vermiyorsa kendimden geçmemi sağlıyor.
Bir kadının ne kadar tutkulu bir şekilde emdiğini görmek sevişme sırasında hazzı arttırıyor. Oral yaptırırken izlemesini sevmek gibi. Aynı zamanda bende üzerindeyken parmak uzatırsa öper, ısırırım. Dilini parmakta hissettirmek, seksi daha keyifli hale getiriyor.
Parmaklar aslında erkeklerin haz duyduğu noktalarından biridir. Bunun yanında kadının teslim olduğunu gördükleri için ve görsel olarak oral seksi çağrıştırdığı için zevk alıyor olabilirler.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Penis daha farklı şeyler ile meşgulken parmak penismiş gibi bir muameleye maruz kalıyor. İşin özü bu
Parmağın emilmesi tatlı bir haz veriyor ve bir de oral seks çağrışımı yaptığı için emiyoruz biz kadınlar Olacakları önceden hissettirmek gibi😉
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Penis zaten olması gereken yerde çok meşgul, parmak da o anın heyecanıyla, arzuyla, zevkle ve hatta şehvetle emilebiliyor. Bu çok yaygın ve iki tarafça da gönüllü şekilde istekle yapılan bir iç güdüden hareket. 😎