Fuckbuddyim bana mesaj attı ama benim sevgilim var artık. Eski sevgilim ile barıştık bir süre önce.
Fuckbuddye bu durumu nasıl söylemeliyim sizce.
Fuckbuddye bu durumu nasıl söylemeliyim sizce.
Fuckbuddy ilişkisinin en zor durumu bu umarım bu fuckbuy musallat ve seni yeni ilişkinde rahatsız edecek bir tip değildir yoksa sevgilin ile baya sorun olur bir mesaj atar sevgilin görür gel çık işin içinden veya direk arar iş bok olur önce bu işi çöz direk bitti ve tepkisini ölç bence
Sevgilim var demedim ona. Ben artık sevip sevileceğim bir ilişki istiyorum hoşçakal dedim.
Bu arada her türlü engelle ama her türlü yoksa o sevildiğin ilişki berbat olabilir bir mesaj yeter
Cevap
25Cevap
sadece f. buddy olduğundan kasma kendini
söyle net şekilde
Haklısın
👍🏻👍🏻👍🏻
Fbuddy ile ne zamandır birliktesin.. çok uzun olmadıysa sıkıntı yapmayacaktır..
3 yıl
Ee baya olmuş.. yaşlar kaç kaç
22/25
Hani başından beri öyle anlaştıysanız ki.. aslında daha küçük yaşlarda o kararı verebiliyor musunuz bilmiyorum.. hani 19 yaşında fbuddy olarak başlayabildiysen bu durumu aşarsın bence.. ama 3 yılda duygusal da bir şeyler olmuştur sanki
Evet ona karşı bir şeyler hissettim ama o beni hiç bir zaman sevmedi. Ben de unuttum ama yine görüşmeye devam etmiştik.
Aslına bakarsan yatakta çok mutlu olduğum tek insandı kendisi. Yani birkaç ilişki deneyimim oldu ama onda aldığım hazzı alamadım. Belki de bu yüzden sevmişimdir.
Evet onu anlıyorum ya. İnsanlar s. ex uyumu yakaladıkları kişiyle duygusal şeyler yaşıyor.. ilginç bir şey.. o zevki yakaladığın kişiyle genellikle evlenilemiyor 😅
😊😊😊
Son şunu soracam fbuddy ilişkin nasıl başladı pe😂😂ki. Öyle mi anlaştın en başta
Hayır 3. Buluşmada evde bişeyler yaşanınca artık iş o raddeye geldi
O şekilde devam etti
artık içimdeki boşluğu dolduran birisi var kusura bakma de.
Bu söz güzelmiş sevdim:)
sen ne zaman takılırsan :D
Nasıl?
herhangi bi konuda takılırsan diyorum.
Fuckboddy işte. Ona hesap vermenin bir anlamı yok. Sonuçta oldu bitti işte. Bir de bu ilişkini ona izah edecek zamanı mı ayıracaksın ona. 😌
Anladım bişey demiyim mi
Elbette deme, gerek var mı sence? 😄
Açık açık söyle. Sonuçta aranızdaki sadece seks ilişkisi değil mi. Sevgilim var de o anlar artık birlikte olmayacağınızı.
Bodylige baslarken illaki bi takim anlasmalariniz olmustur soyle gitsin art niyetliyse zaten ne yaparsan yap ortaligi kizistirir
Sevgili yapman buna engel değil, ayrıca sevişmek istemiyosan artık istemiyorum dersin okadar basit
aynen buraya yazdığın gibi. bunu ona açıklamakta zorlanıyorsan zaten o sadece Fb değildir senin için.
2 3 ay önce ki fuckbuddyimin sevgili yapması geldi aklıma. Çok üzücü bir durum.
Bayağı söyleyebilirsin bizlere anlattığın şekli ile kırmadan.
Idare ediver artık fazla mal göz çıkarmaz kenarda dursun.
ilk buluşmanızda işi bitirdikten sonra haa bişi vardı diye lafı aç. hemen söyle.
Arada zaten duygusal bir şey yok artık seninle birlikte olmak istemiyorum de bitsin
Çocuğu alıştırdın artık, boş bırakma arada onada ver yazık değil mi
Kusura bakma ama artık beni fakamazsin fakan başka biri var de bence
Direk soyle onane ki? Neyin olarak bisey diyecek
Aynen haklısınnnn
bence söyleme idare et durumu
Aldatamamki bunu yapamam
ya şimdi kırarsan ilerde yalnız kalırsın ayrılırsan
En azından içim rahat olur aldatmadım derim.😊 hem sevgilimi seviyorum
inş fuckbodynin sana duygusu yoktur. D
Yok 😊
bende benzerinş yaşadım dur analtayım sana haha
Dinliyorummm
Yazdım
Ay pardon tam yazıcaktım bu üyeye mesaj gönderemezsin diyor takip ettim ama
Anlayacaktır, baştan öyle anlaşmadınız mı zaten
Ya şöyle, fuckbuddy ile birlikteyken ben fuckbuddyden hoşlandım. Ancak o beni hiç bir zaman sevmedi ben de unuttum.
Biz başta anlaştık, bir gün biri sevgili yapar veya evlenirse bitireceğiz dedik
Anladım😊 sizin fb ilişkisi kaç yıllık?
1 buçuk kadar oldu galiba
ben kaşarın tekiyim demen lazım
artık baskası zıkıyor de sen zkmıcen de
başkasına veriom ben arama die yaz 😂😂
ara verdim sana :) soylersin
Artık başka birini buldum hoscakal dersin.
Söylemek iyidir bence
söyle bilsin tabi.
Söyleme
aids oldum ben de.
Direk söyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?