Her kadın seks sırasında partnerinden farklı farklı beklentiler içerisinde olur. Peki sizce kadınlar seks yaparken partnerlerinden neler bekliyor ve kadınları seks sırasında neler mutlu ediyor?
Sizce seks yaparken kadınları en çok mutlu eden şey nedir?
Merhabalar.. Bana göre kadın erkeklere oranla kesinlikle duygulara çok daha fazla önem veren bir varlık.. Erkekler daha ziyade gördüklerine ve sonuca odaklanıyorlar.. Genele bakarsak durum bu.. Kadınlar ise yataktan önce kesinlikle gururlarının okşanmasını, zaaflarına dokunulmasını, içlerinde yatan bastırılmış tarafın ortaya çıkarılmasını istiyorlar.. Hani erkeklerin sürekli şikayet ettikleri şu ''yatakta her şeyi erkekten bekleyen'' kadın modeli var ya.. Kesinlikle bence erkeğin nereye ve nasıl dokunacağını bilmemesinden ileri gelen bir durum.. Her kadın ama istisnasız her kadın erkeğin kendisini ateşlemesini bekleyen bir barut gibidir.. Bekler, o ilk kıvılcımın çıkmasını bekler ki ateşe versin ortalığı.. Sekste nirvana yapabilmenin yolu kadını mental ve duygusal anlamda uyarıp nirvanayı yaşatabilmekten geçer.. Kadını mutlu eden ruhsal tatminden sonra bedensel olarak onu uyarmak istiyorsanız dilinizi, ellerinizi, dudaklarınızı, nefesinizi adeta silah gibi kullanmayı bilmelisiniz.. Ki size teslim olsun.. Tüm kontrolü ele almanızı da bekler, onun ellerine gözü kapalı teslim olmanızı da.. Tutku iliklerine işlesin ister kadın.. Erkeğin kendisi için yanıp tutuştuğunu görmek kadını deli eder.. Bana kalırsa en önemlisi de bu.. Karşısında onu deli gibi istediğini belli eden bir adam görmek ister.. Onun aldığı hazzı yüz ifadesinden nefes alış verişine kadar hissetmek, bilmek ister.. O zaman kendinizi ana ve ona bırakabilirsiniz demektir.. :) Keyifli geceler..
Selam Biz en çok oral ilişki seviyoruz gerçekten iyi yapan partner bir öpücüğü hak eder. Erkekler gibi değiliz bizde bu işler daha duygu yoğunluklu işliyor karşı tarafın aldığı zeki bize yansıtması yani mesela seks yaparken partnerimden hırıltılı inlemeli sesler çıkarsa inanılmaz mutlu olurum. Gerçekten memnun ettiğimi düşünürüm mutlu olurum. Prone bone pozisyonu favorimdir bütün seks hayatımı başlattığım zaman sadece o pozisyon ile yapabilirim.😻😻😻😻 Sperm yutmaakk.🤤🤤🤤🤤 #perso
Çoğu kadın bu dediklerinden çok uzak🙂 seks dediğin doğaçlama ve özgürce olmalı ama sınırı aşmamk şartıyla zevk alınan herleye varım demeli iki tarafta bence karşılıklı
Böyle masal olmaz. Hani bunun aşkı, hani bunun ızdırabı, hani imkansızlık, hani ana karakterlerin çektiği dramlar hani verdgin sözler hani ben 🤣🤣🤣🤣 Tamam az buçuk, ecik, minicik, accuk istediğin bu dileği hemen yerine getiriyor.
Tamam az buçuk krem şanti, biraz kabartma tozu serpiştirir huzur ve mutluluğunun daha tatlı ve daha çok olmasını sağlarım. Dileğini fırına attım pişince yersin misssss kokusu geliyordur 🤣🤣🤣
Ben seks yaparken kadınların en çok sıcak ilgiden hoşlandıklarından eminim. Şımartılmalı, iltifatı çok seviyorlar. Özellikle ilk birleşme esnasında ki sakin sıcak romantik ve erotik konuşmalardan çok hoşlanıyorlar. İlk başta havadan sudan rahatlatma gevşetme amaçlı ön hazırlık konuşmaları ile ısındırır, sonra sekste ki tansiyon arttıkca daha kısa cümleler, dokunuşlar ve tempo arttıkça kesik nefesler… sonra ise oral anında ve boşaltırken o an konuşamama durumuna gelmesi var ya işte o an o kasılma anı bir kadın için herşeyi özetler diyorum ben. #06romeo 😎
Her kadının mutlu olduğu durum farklıdır gadası. Ama genelde hemen her kadın kendisine oral yapılmasını ve doggy pozisyonunda kendisine şaplak atılmasını sever diye düşünüyorum.
Uzun süren ön sevişmeyle süregelen iştahlı bir oral.. Pozisyon zenginliğini abartmadan, her pozisyonun tadını alarak geçen birleşme süreci.. Göz temasıyla sürekli dikkati üzerine geçmek.. Araya argo kelimeleri çekinmeden araya serpiştirmek.. Kontorülün erkekte, kararlı bir ciddiyetle ona sahip olduğunu bariz bir şekilde ortaya koymak..
12
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her kadına göre değişir bu durum. Bazıları sert sever bazıları soft. Bazıları soft başlayıp sert bitirmeyi bazıları sert başlayıp soft bitirmeyi sever. Hala oral yaptırmak istemeyen ve yapmayan kadınların sayısı da az değil tabi ki. Kimisi ön sevişme olmasada olur derken kimisi de ön sevişmesiz seks mi olur diyor. Kimisi pasif kalmayı tercih ederken kimisi aktif olmayı seviyor. Bazıları itaaat etmeyi severken bazıları partneri üzerinde hakimiyet kurmayı ve dominant olmayı seviyor vs vs uzar gider..
Erkeğin bencil olmamasıdır kesinlikle. Ben türkiye şartlarında empati yapıyorum ve her erkek bitirip gidiyor kimse size önem vermiyor yani çoğunluk. Kesinlikle önce ona oynardım her türlü ön sevişmeler olsun cart curt her konuda yani ilk o orgazm olmalı. Bunlar zaten uzun süreli cinselliğin ve mutlu beraber olmanın temelidir. Ben birde böyle davranan bir erkeği kimsenin bırakmayacağına inanıyorum çünkü çok azınlıktalar. Erkek her türlü orgazm oluyor, zevk alıyor ama neden benciller anlamıyorum. Kaçmıyor zaten hatta böyle yaparak ilişkiden soğutuyorlar ve bir daha cinsellik yaşamıyor bayanlar. Tam tersini yapsa zaten kadın onu çağıracak, gelsin diye uğraşacak, kendini daha iyi hazırlayacak.
Pata küte girişmekten ziyade aşk ile ön sevişmeyi istiyorlar. Kadın hisleri ile hareket ettiği için duygular çok önemli. Erkeğin ona aşk ve tutku ile geldiğini sevdiğini hissettiği an kendini teslim eder. Zevk suları şelale olur 😉
Öncelikle her kadın farklıdır. Onun vücudunu dinlemek ve one göre ilerlemek lazım. Neler ister; *Özel dokunuşlar. Neresine nasıl dokunacağınızı kadının vücudunu keşfederek öğrenebilirsiniz. *Güzel sözler. O kadın sizde hangi duyguları uyandırıyor? Bilmek ister. *Kadınların içinde (vajinada) bir boşluk hissi vardır. Onu doldurmanızı ister. *Ritim. Her kadının sizi en çok hissettiği ritim farklıdır. Vücudunu dinleyerek onun istediği ritmi bulmanızı ister. *Sertlik ve güç. Kadın gücünüzü hissetmek ister. Tek elle belinde tutup duvara dayadığınızda şırıl şırıl suyu akmayaca bir kadın bile yoktur ;) Sertlik dedik diye de digidp kadını dövmeyin. İkisi farklı şeyler.
Kadin vucudunu kesfe cikacaksiniz. Belirgin kusurlarini gormeyeceksiniz. Kesinlikle oral seks yapacalsiniz. Kendisini rahat ve huzurlu hissetmeden dokunmayacaksiniz. Yavas baslayip arada hizlanacaksiniz. Agzindan mik beni detirtene kadar hazirlayacaksiniz. Siradisi fantazilerini begenmesenizde destekleyeceksiniz. Size uygun degilse yumusak gecisle pozisyon degistireceksiniz. Kendisini Seksi hissetmesi icin Seksi ic xamasirlari alip giydireceksiniz. Ve asla o bosalmadan inlemeden bosalmayacaksiniz.
Tutkulu öpüşme sonrası doyurucu bir ön sevişme kadınları baştan çıkarır🤷♀️
19
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sertliğin ve şefkatin bir arada olması. Onun üzerimde kurduğu tahakkümü seviyorum itaatkâr değilim ama onun gücünü hissetmek hoşuma gidiyor. Tam hakimiyet kurmuşken durup saçlarımdan, alnimdan ve gözlerimden öpüyor bana sarılıyor. Mutluluktan geberiyorum.
Birleşme esnasında ki konuşmalar. Ilk başta havadan sudan rahat bir şekilde konuşukurken, sekste ki tansiyon arttıkca daha kısa cümleler, kesik nefesler.. sonra ise konuşamama durumuna gelmek bir kadın için herşeyi özetler.
Ön sevismede bence aşk ve tutkuyla tadı çıkartılarak uzun süreli sevisilmeli diye düşünüyorum Sevisme boyunca soft ve her dokunuşta aşk olmalı Kadına ne kadar aşk ve beğenilme duygusunu hissettirirsen o da sana o kadar içten gelir
Kadınları mutlu eden tek bir şey varsa o da erkeksizliktir belki söz konusu cinsellik ama hiç kimse kusura bakmasın kadın şu an içbir şekilde erkek istemiyor İki kere iki dört lütfen aksini ispat etmeyin
Erkeğin, partnerine, yatakta, dünyadaki tek kadın oymuş gibi davranması, kadının zevk almasına öncelik vermesi, uzun ve doyurucu önsevişme, kadının vücudunu tanıması ve haz noktalarıyla özel olarak ilgilenmesi, ne zaman sert, ne zaman yumuşak olacağını bilmesi, penetrasyon ve git-gel odaklı olmaması, seksin sonucundan değil, sürecinden zevk almayı bilmesi.
Benim net yatakda sertlik gösteren partner mutlu eder beni tokatliyacak boğazımı sıkacak uzun uzun oral yapıcak tabi bende yapcam her şey karşılıklı ki oral yaşanmalı ve net yasatılmalı dahs ne ister insabbbb
Bi an önce bitse diyor kadinlar... doyana kadar oral yapacağım bi kadin çıkmadı karşıma... sekste ikinci postada bosal artık yeter diyor kadinlar genelde beni doyuran çıkmadı henüz... pardon üniversite öğrencisi bi kiz vardi bi o doyurdu beni başka yok
Benim şuana kadar gördüğüm oral parmaklamak hatta birlikte olduktan sonra örneğin misyonerde güzelce birlikteyken birden oral yaparım kısa süreli ve çok hızlı şekilde parmaklarım bu baya mutlu ediyor. Bir de analı sevenler ve bana oral yapmayı çok sevenler mutlu olanlar vardı
Kadınların çoğu bunu yazmış. Türk kadinlari genel olarak vajinal orgazma ulaşamıyor. Sanırım bu da cinselliğe başlamadan önce sürekli mastürbasyon ile klitoral orgazma alışmalarından kaynaklanıyor.
Sevdiği erkekle seks yapan kadın bence genelde mutlu olur diye düşünüyorum ama birde şöyle gecelik olan sexler var barda vb ortamlarda tanışıp eve ya da otele geçince istekli bir o kadar da güzel geçen seks :) ben ön sevişmeyi uzun tutanlardanım hemen gir çıka girmem önce partneri mutlu edeceksin ki oda seni etsin kadınların özel bölgeleri vardır dokununca kendini bıraktıkları oralardan başlayıp devamını da anlatmaya gerek yok hepimiz yetişkiniz bildiğiniz şeyler işte :)
Her kadının seksten beklentisi tabi ki farklıdır. Bu insanın fantezi dünyasına göre değişiklik gösterir. Kimisi kendisine sert davranılmasından, küfür edilmesinden, belki kendisine güç uygulanmasından hoşlanır. Kimisi daha yumuşak hareket edilmesinden, zarif davranılmasından ve iltifat edilmesinden hoşlanır. Her kadının tek ortak beklentisi var o da orgazm olmaktır. Onun dışında diğer her şey gibi zevkler tartışmaya kapalıdır. Önemli olan partnerine kulak vermek ne istediğini anlamaktır.
Her kadını mutlu eden davranış tavır farklı onu bulmak gerekiyor. Kimi oral kimi göğüs uçlarından kimi öpüşmekten etkilenirken kimi direk mevzuya dalmayı seçiyor. Tabi ondada işler farklıkimi soft kimi hart istiyebilir. Bütün bu sistemi ilk seferde çözdükten sonra ona göre part ikiye yön vermek gerek
Kadın Ateşli olmalı istekli erkek azdırmalı bence 3 kez boşalınca yeter dememeli ben 7 boşalırım inanmayan olabilir inandıracak halim yok Erkekde geç boşalmalı kadına hayaları değmeli eli ile oynamalı öpüşmeli konuşmalı vs 🤣
Daha önce cinsel bir şey yaşamadim ama bence duyguları biraz ön planda tutup birliktelik yaşamak daha mutlu eder. Duygular herzaman daha iyi hissettirir
Seks sırasında aynı anda çamaşırları asabiliyosan senden yetenekli erkek yok. Ben seks yaparken piyaz salatası yapmayı öğrendim o biraz zorluyo haberiniz olsun sjssjsı
Anlayış, tarzının anlaşılması ve o yönde seks yapılması, arada farklılaştırma ve orgazm denizinde yüzdürebilen bir partner. Her kadına göre değişen hoşlantılar ayrıca vardır.
Kadınlar çok şey istemiyor ama erkekler yapamıyor o az istenen şeyleri. Bazen romantizm bazen sertGenelde ön sevişmeİşi bitince poposunu dönüp yatan değil sarılan erkekOral yapan erkekOrgazmı hissettiren erkek