Ben kendimi bildim bile olgun kadınlara karşı ilgiliyim. Hatta tüm cinsel beraberliklerim de 30-40 yaş aralığı kadınlarla oldu 18'imden beri. Balık etli olgu kadınlara karşı zaafım var. Bu geçer mi daha sonra? Atıyorum 20-25 yaşındaki bir kız ilgimi çekmiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam
Hayır hastalık değil inan bana hatta sen var ya ağzının tadını biliyorsun niye çünkü olgun her zaman daha iyi olur ben de aynıyım ben de mesela yaşıtlarım ya da yaş olarak bana yakın olan insanlara bir türlü ilgi duyamıyorum ne cinsel olarak ne aşk ilişkisi olarak bir yerde bir şeyler kopuyor sürekli yani olmuyor gereksiz kıskanıyorlar kısıtlıyorlar istekleri bitmiyor arzuları bitmiyor ama olgunlar öyle değil diyorlar ki yani sen varsan ben varım ama sen yoksan ben de yokum kısıtlaması yok kıskanması yok saçma sapan tripleri yok Üstelik anlayışlı insanlar.
Bunu şuna benzetebilirsin bak armut mesela ilk olduğunda serttir tadı yoktur üstelik o kabukları ağzını keser canını yakar ama sonrasında her gün biraz daha olgunlaşır yumuşar içi daha çok tatlı olur buna benzetebilirsin olgun her zaman her açıdan daha iyidir ben de mesela 19 yaşındayım ama 30 yaş ve altı benim ilgimi çekmiyor.
#perso00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılBence böyle düşmez, hem 30 yaşındakiler ne istediğini tam olarak biliyor, gereksiz trip, surat, tavır yok
00 Yorumla
+1 yılNormal bir durum bu.. Duygusal açıdan bir durum var mı yoksa sadece cinsellik mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende olgun bir beyle evlendim 21-33 yaşlarımız asla maddiyatla alakası yok tam bir beyfendi cinselliktede çok iyi.
10 Yorumla
+1 yılBenim tüm kızlar, kadınlar ilgimi çekiyor haddinden çok fazla. Olgun kadınlar biraz daha fazla ilgimi çekiyor. Hastalık değil zevk işi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEveeeet
31 Yorumla
Soran+1 yılsenin ilgi küçük erkeklere mi senden büyük erkeklere mi?
+1 yılBende hem olgun hemde çıtır seviyorum 😉
00 Yorumla
+1 yılNormal kanka Herkesin zevki farklı
00 YorumlaHayır bende ilgili diyorum aşırı
00 Yorumla
+1 yıldeğil bence bir istek bu
00 YorumlaNormal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. hayır zevk meselesı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı